- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 53
- 34
Beğenmiyorum da ya olsa zaten kabul ederim yokİsmi tek taraf seçse bile diğerinin de beğenisiyle onaylanmalı. Yani 2 ismi o dese bile aaa ikisi de güzel dediğinde bu zaten ortak karar oluyor. Önemli olan sonuç olarak çıkan ismin ikinizinde içine siniyor olması.
Bulmaya çalışıyorum söylüyorum yiğit efe diyor bu ara ona taktı on gün sonra nolur bilmiyorumİlişkinizin nazar boncuğu olsun.
Erkek olursa benim de düşüncem Yiğit, Yağız isimlerinden biri olması. Efe ismini de çok severim. Göktuğ, Gökberk gibi gök ile başlayan isimleri çok severim ama benim taraftan yeğenlerim kız-erkek hep gök ile başlayan isimlere sahipler.
Siz de Efe'nin yanına yakışacak böyle erkek erkek bir isim bulup uydurursanız kabul eder bence. Açıkçası bebek ikimizin, ismini de paylaşabiliriz diye düşünüyorum.
Biz 2 isim koyacağız inşallah. Bende mesela, babasının adını koymayı çok istiyor, babasına bile demiş senin ismini koyacağım diye. Bana ikinci ismi sen belirlersin diyor. Allah'tan babasının ismi güzel. Yoksa ne hissederdim bilmiyorum.
Benim de oldu canim ilk ikisinde inanilmaz tedirgin olmuştum sonra normale döndüm kalp atimini duyana kadar rahat etmiyodum hatta o zamanlar ala cok şükür hersey yolundaydi.yorulmamaya calis dinlen bol bolİnsallah canimMerakla yarını bekliyorum
Benim fikrim Kayra idi kabul etmiyor hamile olmadan bile demiştim ama küsüp gidiyorSenin fikirlerin neler ? Onlarıda eşine söylersen belki beğenir ara yolu xefe de bulursunuz.
Oy maşallah benim bebis bundan da büyük şu an o zaman gelişimi bi hafta önden gidiyo. Martin basinda gidecem bakalim ben ayda bi gidiyom. Sık ultrason da zararliymis bebiş için çok acil bi durum olmadikca ayda bir gidiymBugun kontrolumuz vardi sukur hersey iyi :) bebisim buyumus iyce masallah
Bizim erkek olursa babasının ismini düşünüyormuş bende benimde babamın ismini ikinci isim koyalım dedimSöylediği isimlere bahane bulmaya çalışıyorum tek şansım bu sanırım
Bizim erkek olursa babasının ismini düşünüyormuş bende benimde babamın ismini ikinci isim koyalım dedimşaka bi yana ikinci ismi inşallah ben koyucam bakalım cinsiyet netleşsin de
Bulmaya çalışıyorum söylüyorum yiğit efe diyor bu ara ona taktı on gün sonra nolur bilmiyorumbabasının adı ferit Bi ara onu koyalım falan dedi hala ara ara diyor da ben kabul etmiyorum güzel olsa senin gibi ederdim
Bende severim kizçeleri. Pipileri uzaktan severdim cocuklugumdan beri ama kismete bakki 2 tane pipili nasip olduHepsine bakarım, hepsine. Nazlı kızçelerim benim.
Pipilileri de severim ama uzaktan. Şöyle bir ayyy çok da tatlı maşallah diye. O da malum bizim kızlar yarın öbür gün gönlünü düşürürse diye.
10-15 kullanıcı adı alıp anketi kız ve ikiz kız diye işaretleyesim var.
Şaka bir yana, her birimize sağlıklı evlatlarımızı sıhhat içinde kucağımıza almak nasip olsun. Sonra aklı kesene kadar toka takar saç uzatır, hevesimizi alırız.
Sagol canim benim doktora gittin mi seninkide iliskiden sonra mi olmustuBenim de oldu canim ilk ikisinde inanilmaz tedirgin olmuştum sonra normale döndüm kalp atimini duyana kadar rahat etmiyodum hatta o zamanlar ala cok şükür hersey yolundaydi.yorulmamaya calis dinlen bol bol
Bende severim kizçeleri. Pipileri uzaktan severdim cocuklugumdan beri ama kismete bakki 2 tane pipili nasip oldu
Sagol canim benim doktora gittin mi seninkide iliskiden sonra mi olmustu
Yok bende sorun etmiyorum ismi güzel çünkü çok şükür..bizimki seslenir valla hiç sorun etmez ama ben kızımın isminde de olduğu gibi neyi söylersem o yerleşir herkesin aklınaBendeki durum da ayni. Ben olaya soyle bakiyorum. Nasilsa babasinin yaninda o isimle hitap edemez, benim koydugumla sesleniriz. İlk isim babasinin adi olacak. Ve genelde ilk isimler bas harf nokta olarak yaziliyor ya, aslinda yine benim koydugum isim olacak.Hos boyle olmasa da sorun etmezdim sanirim.
Amin. Artik bakalim 3. Ne olucak kismetimizde ne varAllah bagislasin. Can onlar, can.
Yok bende sorun etmiyorum ismi güzel çünkü çok şükür..bizimki seslenir valla hiç sorun etmez ama ben kızımın isminde de olduğu gibi neyi söylersem o yerleşir herkesin aklınayani bazen düşünüyorum benim babamın adını da kardeşim oğluna koysa yaşatsa o ismi hoşuma gider o yüzden itiraz etmiyorum
Amin. Artik bakalim 3. Ne olucak kismetimizde ne var
Aaa bizim dogum tarihleride ayniymis. Bakalim kimin kizi ilk bello olucakKiz tabi ki, bana sorulacak soru mu?
Aaa bizim dogum tarihleride ayniymis. Bakalim kimin kizi ilk bello olucak
Ay inşallah yaCok da zitlasmamak lazim, bir arkadasimin esi nufusa gittiginde iki ismi de kendi istedigi gibi koyup getirmis bebegin kimligini.
Baska bir arkadasim da sirf esinin dedigi isim olmasin diye “Eski sevgilimin adiydi, benim icin sakincasi yok ama yarin obur gun sen rahatsiz olma” demis oyle olmadigi halde.
Sonuc; kiz kendi istedigi ismi koydurdu.
Dua edelim, fikrini degistirsin zamanla.
İnşallah benimkinide ben koyarımBizim erkek olursa babasının ismini düşünüyormuş bende benimde babamın ismini ikinci isim koyalım dedimşaka bi yana ikinci ismi inşallah ben koyucam bakalım cinsiyet netleşsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?