2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bulmaya çalışıyorum söylüyorum yiğit efe diyor bu ara ona taktı on gün sonra nolur bilmiyorum babasının adı ferit Bi ara onu koyalım falan dedi hala ara ara diyor da ben kabul etmiyorum güzel olsa senin gibi ederdim

İnsallah canim Merakla yarını bekliyorum
Benim de oldu canim ilk ikisinde inanilmaz tedirgin olmuştum sonra normale döndüm kalp atimini duyana kadar rahat etmiyodum hatta o zamanlar ala cok şükür hersey yolundaydi.yorulmamaya calis dinlen bol bol

Bugun kontrolumuz vardi sukur hersey iyi :) bebisim buyumus iyce masallah
Oy maşallah benim bebis bundan da büyük şu an o zaman gelişimi bi hafta önden gidiyo. Martin basinda gidecem bakalim ben ayda bi gidiyom. Sık ultrason da zararliymis bebiş için çok acil bi durum olmadikca ayda bir gidiym

Bizim erkek olursa babasının ismini düşünüyormuş bende benimde babamın ismini ikinci isim koyalım dedim şaka bi yana ikinci ismi inşallah ben koyucam bakalım cinsiyet netleşsin de

Bendeki durum da ayni. Ben olaya soyle bakiyorum. Nasilsa babasinin yaninda o isimle hitap edemez, benim koydugumla sesleniriz. İlk isim babasinin adi olacak. Ve genelde ilk isimler bas harf nokta olarak yaziliyor ya, aslinda yine benim koydugum isim olacak. Hos boyle olmasa da sorun etmezdim sanirim.

Cok da zitlasmamak lazim, bir arkadasimin esi nufusa gittiginde iki ismi de kendi istedigi gibi koyup getirmis bebegin kimligini.

Baska bir arkadasim da sirf esinin dedigi isim olmasin diye “Eski sevgilimin adiydi, benim icin sakincasi yok ama yarin obur gun sen rahatsiz olma” demis oyle olmadigi halde.
Sonuc; kiz kendi istedigi ismi koydurdu.

Dua edelim, fikrini degistirsin zamanla.

Bende severim kizçeleri. Pipileri uzaktan severdim cocuklugumdan beri ama kismete bakki 2 tane pipili nasip oldu

Benim de oldu canim ilk ikisinde inanilmaz tedirgin olmuştum sonra normale döndüm kalp atimini duyana kadar rahat etmiyodum hatta o zamanlar ala cok şükür hersey yolundaydi.yorulmamaya calis dinlen bol bol
Sagol canim benim doktora gittin mi seninkide iliskiden sonra mi olmustu

Sagol canim benim doktora gittin mi seninkide iliskiden sonra mi olmustu

Sabahtan beri yazacagim, bir turlu firsatim olmadi. 11+2 iken muayenem vardi. Doktorum “kanama olursa korkma, 2 haftalik surecte bebegin esi kanala dogru ilerleyecek bu da pihtiya sebep olur, sakin endiselenme. İliski sonrasi da gelebilir, ya da tuvalette gecer gider belki farketmezsin bile. Tek diyecegim endiselenme” olmustu. Seninle benzer gunlerdeyiz. Belki durumun aynidir diye yazmak istedim.

Gonlunu ferah tut.

Yok bende sorun etmiyorum ismi güzel çünkü çok şükür..bizimki seslenir valla hiç sorun etmez ama ben kızımın isminde de olduğu gibi neyi söylersem o yerleşir herkesin aklına yani bazen düşünüyorum benim babamın adını da kardeşim oğluna koysa yaşatsa o ismi hoşuma gider o yüzden itiraz etmiyorum

Esim babasi + rahmetli babamin ismini koymak istiyor aslinda. Bizimkilerle konustugumda olumlu bakmadilar. Her yeni doganin ismi kendisine has olsun dediler. Annem kesinlikle onaylamiyorum dedi. Olur da kizdiginda dedesinin adiyla kizarsin, ya da severken babanin adiyla seversin, durduk yere tartisma konusu olmasin dedi. Mecburen ikinci isim baska olacak simdi. Bana da dedelerinin, atalarinin adinin konmasi hos geliyor aslinda. Hayirlisi olsun, dogana kadar degisir durur zaten.

Ay inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…