2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Başın sağolsun canım...ailende haklı tabi ama eşin maşallah senin gönlünü almış zaten ne güzel evet değişir durur artık hayırlısı

Benim ki hiç teklif etmedi 2 bebektede. Aman etmesin de ya klasik bişey olsa ahmet mehmet selim fln ikilenip koyulurda kayınpederimin ismi ilginç o nedenle ben sıcak bakmıyprum değişik isimlere çok. Biraz klasikçiyim sanırım Eşimde aynı kafadan allahdan

Arkadaşlar isim koyma ile ilgili mesajlar gördüm:)) bence eşler arasında muhalif fikirler olsada çok güzel bir atışma oluyor fakat kendi görüşüm zamanı gelince eşime soyadını sen veriyorsun ismini de ben koymak istiyorum diyeceğim. Umarım bu düşüncemi onaylar
..Ayy inşallah o günleri görürüz

Başın sağolsun canım...ailende haklı tabi ama eşin maşallah senin gönlünü almış zaten ne güzel evet değişir durur artık hayırlısı

Amin canim, sizler sagolun.

Sagolsun, dusuncelidir o konularda. Mesela kiz olursa isme hic karismayacak, sen diledigini koy diyor ki; benim liseden beri aklima dusen iki isim var. Kizi olacak herkese de soyledim. Biri Gülce digeri Hüma. Ama Hüma icin deliriyorum o kadar yani. Gulceyi iki arkadasim koymustu. Huma’yi kendi kizina koy dediler. Biz su an aramizda Huma diye sesleniyoruz. Sanirim Gulce Huma koyariz ismi de.

Bende çok severim Hüma ismini birde Zümra var aklımda

Ah abla cok sagol İnsallah oyle biseydir. Yarin oglen olsunda bir an oncede gitsem iyisiniz dese rahatlasam. Hepiniz cok sag olun cidden

Nasıl anlaşıldı canım test mi yaptırdı dr,şüphelendiği bi durum mu oldu,iyi ki farkedilmiş geçmiş olsun
İkili test için gittiğim perinatolog detaylı ultrasonda sağ ve sol kasığımdan kalp sesi dinler gibi bi ses dinledi muhtemelen kan akışını tespit etmek için aynı zamanda ekrandan da bakıyordu. Rapora da dirençli diye yazmış. Sonrasında şöyle açıkladı bu aylarda hamilelerin %30 unda bu görülüyormuş ama farketmiyorlarmış. Şimdilik bu kan akışı plasenta için yeterli ama ilerleyen dönemlerde yetmezse plasentaya giden kan yetersiz olur bebeğin de porsiyonları küçülür gibi düşün dedi. En düşük doz aspirini 5. Aya kadar kullanıcam. 5. Ayda yapılan detaylı ultrasonda tekrar bakacak yüzde 90 normale döner dedi. Duruma göre devam edip etmeyeceğime karar verecekmiş.

Ah abla cok sagol İnsallah oyle biseydir. Yarin oglen olsunda bir an oncede gitsem iyisiniz dese rahatlasam. Hepiniz cok sag olun cidden

İnsallah. Devam etmiyorsa zaten sorun yoktur Allah’in izniyle. Guzel haberlerle gel.

Kızlar bugun kontrole gittik bebis olmuş resmen en son gördüğüm de noktaydı
Fakat tabiki hastaneden hic memnun olmadim aşırı hizli ilerledi bir ultrason görseli bile vermediler. Aslinda doktor hastane araştırıyorum 2li test zamanimiz gecmesin diye gittim. 12 haftalık diye gittim 14 haftalık dedi 2 hafta önden gidiyormus minigim ama cinsiyet bile söylemediler. Tam bir rezillikti gitmeyin göndermeyin kimseyi etlik zubeyde hanim Ankara da islemler hızlı ilerliyor diyorlar evet cok hızlı dikkatsiz ve ilgisiz olduklarından dolayı tabiki. 2li.testi de verdik bebek iyi dediler ama hic icime sinmedi
2 hafta sonra direkt detaylida Eyüp EKICIye gideceğim 16. Haftada

Hüma çok güzel bir isim inşallah olurda kızın koyarsın Rabbim iki duyguyu da yaşatsın insan tatmak istiyor bende erkek istiyorum mesela ama erkek ismi bulmak ne kadar zor yaa

Ben dedim onu ama sökmedi

Hüma çok güzel bir isim inşallah olurda kızın koyarsın Rabbim iki duyguyu da yaşatsın insan tatmak istiyor bende erkek istiyorum mesela ama erkek ismi bulmak ne kadar zor yaa

Amin. Bakalim Huma kusumuz gelecek mi? Erkeklerde Yagiz, Yigit gibi “erkek” isimlerini, bir de Erdem, Onur gibi isimleri begeniyorum. İsim sozlugu acip begendiklerini not alabilirsin.

Detayli 20.haftada basliyor canim aklinda olsun ben oglumda erken gitmistim ordan biliyorum tekrar gitmem gerekti

Sagol canim benim doktora gittin mi seninkide iliskiden sonra mi olmustu
Gittim canim benim plesanta rahim agzina yakin olusmus yorulmamam gerektiğini ve iliski kesinlikle yasak dedi. Iliski hic olmadi bizim. Ilk 3 ay için doktor ben onermiyorum dedi donra da plesanta durumundan dolayi iliski yasak dedi zaten ama iliski olmadigi halde oldu. Progestana devam ediyom

İlk konuşmada bunu kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…