Başın sağolsun canım...ailende haklı tabi ama eşin maşallah senin gönlünü almış zaten ne güzelEsim babasi + rahmetli babamin ismini koymak istiyor aslinda. Bizimkilerle konustugumda olumlu bakmadilar. Her yeni doganin ismi kendisine has olsun dediler. Annem kesinlikle onaylamiyorum dedi. Olur da kizdiginda dedesinin adiyla kizarsin, ya da severken babanin adiyla seversin, durduk yere tartisma konusu olmasin dedi. Mecburen ikinci isim baska olacak simdi. Bana da dedelerinin, atalarinin adinin konmasi hos geliyor aslinda. Hayirlisi olsun, dogana kadar degisir durur zaten.
İnşallah canımİnşallah benimkinide ben koyarım
Başın sağolsun canım...ailende haklı tabi ama eşin maşallah senin gönlünü almış zaten ne güzelevet değişir durur artık hayırlısı
Bende çok severim Hüma ismini birde Zümra var aklımdaAmin canim, sizler sagolun.
Sagolsun, dusuncelidir o konularda. Mesela kiz olursa isme hic karismayacak, sen diledigini koy diyor ki; benim liseden beri aklima dusen iki isim var. Kizi olacak herkese de soyledim. Biri Gülce digeri Hüma. Ama Hüma icin deliriyorum o kadar yani. Gulceyi iki arkadasim koymustu. Huma’yi kendi kizina koy dediler. Biz su an aramizda Huma diye sesleniyoruz. Sanirim Gulce Huma koyariz ismi de. ☺
Ah abla cok sagolSabahtan beri yazacagim, bir turlu firsatim olmadi. 11+2 iken muayenem vardi. Doktorum “kanama olursa korkma, 2 haftalik surecte bebegin esi kanala dogru ilerleyecek bu da pihtiya sebep olur, sakin endiselenme. İliski sonrasi da gelebilir, ya da tuvalette gecer gider belki farketmezsin bile. Tek diyecegim endiselenme” olmustu. Seninle benzer gunlerdeyiz. Belki durumun aynidir diye yazmak istedim.
Gonlunu ferah tut.
İkili test için gittiğim perinatolog detaylı ultrasonda sağ ve sol kasığımdan kalp sesi dinler gibi bi ses dinledi muhtemelen kan akışını tespit etmek için aynı zamanda ekrandan da bakıyordu. Rapora da dirençli diye yazmış. Sonrasında şöyle açıkladı bu aylarda hamilelerin %30 unda bu görülüyormuş ama farketmiyorlarmış. Şimdilik bu kan akışı plasenta için yeterli ama ilerleyen dönemlerde yetmezse plasentaya giden kan yetersiz olur bebeğin de porsiyonları küçülür gibi düşün dedi. En düşük doz aspirini 5. Aya kadar kullanıcam. 5. Ayda yapılan detaylı ultrasonda tekrar bakacak yüzde 90 normale döner dedi. Duruma göre devam edip etmeyeceğime karar verecekmiş.Nasıl anlaşıldı canım test mi yaptırdı dr,şüphelendiği bi durum mu oldu,iyi ki farkedilmiş geçmiş olsun
Ah abla cok sagolİnsallah oyle biseydir. Yarin oglen olsunda bir an oncede gitsem iyisiniz dese rahatlasam. Hepiniz cok sag olun cidden
Bende çok severim Hüma ismini birde Zümra var aklımda
Amiiiin bi cinsiyetlerini öğrensek hayırlısıylaZumra’yi bu aralar cok duyuyorum. Hayirlisi olsun bakalim. ☺
Hüma çok güzel bir isim inşallah olurda kızın koyarsın Rabbim iki duyguyu da yaşatsın insan tatmak istiyor bende erkek istiyorum meselaAmin canim, sizler sagolun.
Sagolsun, dusuncelidir o konularda. Mesela kiz olursa isme hic karismayacak, sen diledigini koy diyor ki; benim liseden beri aklima dusen iki isim var. Kizi olacak herkese de soyledim. Biri Gülce digeri Hüma. Ama Hüma icin deliriyorum o kadar yani. Gulceyi iki arkadasim koymustu. Huma’yi kendi kizina koy dediler. Biz su an aramizda Huma diye sesleniyoruz. Sanirim Gulce Huma koyariz ismi de. ☺
Ben dedim onu ama sökmediArkadaşlar isim koyma ile ilgili mesajlar gördüm:)) bence eşler arasında muhalif fikirler olsada çok güzel bir atışma oluyor fakat kendi görüşüm zamanı gelince eşime soyadını sen veriyorsun ismini de ben koymak istiyorum diyeceğim. Umarım bu düşüncemi onaylar
..Ayy inşallah o günleri görürüz
Hüma çok güzel bir isim inşallah olurda kızın koyarsın Rabbim iki duyguyu da yaşatsın insan tatmak istiyor bende erkek istiyorum meselaama erkek ismi bulmak ne kadar zor yaa
Detayli 20.haftada basliyor canim aklinda olsun ben oglumda erken gitmistim ordan biliyorumKızlar bugun kontrole gittik bebis olmuş resmen en son gördüğüm de noktaydı
Fakat tabiki hastaneden hic memnun olmadim aşırı hizli ilerledi bir ultrason görseli bile vermediler. Aslinda doktor hastane araştırıyorum 2li test zamanimiz gecmesin diye gittim. 12 haftalık diye gittim 14 haftalık dedi 2 hafta önden gidiyormus minigim ama cinsiyet bile söylemediler. Tam bir rezillikti gitmeyin göndermeyin kimseyi etlik zubeyde hanim Ankara da islemler hızlı ilerliyor diyorlar evet cok hızlı dikkatsiz ve ilgisiz olduklarından dolayı tabiki. 2li.testi de verdik bebek iyi dediler ama hic icime sinmedi
2 hafta sonra direkt detaylida Eyüp EKICIye gideceğim 16. Haftada
Gittim canim benim plesanta rahim agzina yakin olusmus yorulmamam gerektiğini ve iliski kesinlikle yasak dedi. Iliski hic olmadi bizim. Ilk 3 ay için doktor ben onermiyorum dedi donra da plesanta durumundan dolayi iliski yasak dedi zaten ama iliski olmadigi halde oldu. Progestana devam ediyomSagol canim benim doktora gittin mi seninkide iliskiden sonra mi olmustu
Yaaa soyledigin çok iyi oldu neyse olsun nasilsa gidicemDetayli 20.haftada basliyor canim aklinda olsun ben oglumda erken gitmistim ordan biliyorumtekrar gitmem gerekti
İlk konuşmada bunu kullanacağımArkadaşlar isim koyma ile ilgili mesajlar gördüm:)) bence eşler arasında muhalif fikirler olsada çok güzel bir atışma oluyor fakat kendi görüşüm zamanı gelince eşime soyadını sen veriyorsun ismini de ben koymak istiyorum diyeceğim. Umarım bu düşüncemi onaylar
..Ayy inşallah o günleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?