2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İsim cok muamma ya insallah hepimizin icine sinecek isimler olur :)
Aslinda kopya olarak koyulmus isimlere bakabiliriz kizlar atiyorum 2019da dogum yapanlarin topiclerine bakip belki ordan fikir olur

Arhan ata iki isim bu sene moda
Arhan guzel isim askinda ama R ve H nin birlesik soylemi sert cikiyor agizdan gibi geliyor.
Benim biraz takintilarim var zaten isim konusunda.
Sesli harfle baslamali, kısa olmalı, ama Su kadar kısa olmamalı Bide mesela iste soylemi sert olmamali harf birleşince.
Herkesin isim koyma isi zor benim x5 zor baska insanlarin cocuklarinda bicok ismi begeniyorum aslinda ama kendi cocuklarima bu sekilde isim vermek daha cok icime sinecek gibi geliyor. İnsallah bulabilirim bu sekilde. Bulamazsam mecbur Yapcak bisey yok

Oldu iyi.günler

Ay canım çok hoşsun..baya önce bi konu vardı kadının kocası her isme bi hikaye buluyordu o kadar zevk almıştım ki takip ederken onu hatırlattın dur bulayım sende bak

Son düzenleme:
İnanır mısın çook korkarak şehir hastanesine gittim. Üç farklı doktora muayene oldum şimdiye kadar üçü de çok güzel ilgilendi. Özellikle en son gittiğim Derya Kokonalı çok tatlıydı. Bana ultrasondan dur güzel bir halini yakalayım diyerek görüntü de verdi. Özele gitmekten vaz geçtim.

Ben küçük kızım için Aybüke ismini önermiştim. Eşim de "ne o son ay bükücü gibi" dedi meva koyalım cennet bahçesiymiş dedim. O zaman doğrudan cennet bahçesi koyalım dedi. . Sonuç Zeynep Eda oldu

Oy maşallah

Demet kokanalı mı? Ztb hastanesinde kendisine perinatolojiye sevk için muayene olmuştum a bana uğramana gerek bile yoktu direk sıra alabilirsin dedi sonra beni durdurup kendi sekreteri atayıp x hanımı gönderiyorum sıra verin demişti bizzat kendisi. Sonra yorumlarına denk geldim herkes çok memnun. Tabi yazım yanlışı olduysa ve aynı kişiden bahsediyorsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…