Gece hep tıkanık zaten nefes alamıyorum,bi araştırayım sorayım olmazsa doktorada o da hiç ilaç tarzı vermiyo bulantım için bile zorla yazdırdımBen burun tıkanıklığından dolayı agzım acık uyumaktan faranjit oldum. Doktoruma danıstım tantum verde boğaz spreyi aldım onu kullanıyorum. Bi danış istersen sende doktoruna
Karanfili deniyim hemen evde var olipslerden aldırırım eşime sağol cmcanım olips şekerleri dene mentollü bana iyi geliyor olabildiğince
bir de karanfil çiğneyince boğazını uyuşturuyor o da iyi gelebilir.
Valla ben burnum için otrıvine kullanıyorum. Bruno falan aldım asla açmadı. Bogazım ıcınde tantum kullanıyorum. Yoksa nefes dahi alamıyorum. Asla uyutmuyor gece cunku. Tıkanık Bi kaç gün direndim ama hem uykusuz kaldım hem bogazımı mahfettim hemde baş agrısından öldüm :/Gece hep tıkanık zaten nefes alamıyorum,bi araştırayım sorayım olmazsa doktorada o da hiç ilaç tarzı vermiyo bulantım için bile zorla yazdırdım
Doktor ne dıyor pekı kuzumHerkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Herkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Evet baş ağrılarım hep var zaten alerjim var kötü yaptı benim bende alayım tantumuValla ben burnum için otrıvine kullanıyorum. Bruno falan aldım asla açmadı. Bogazım ıcınde tantum kullanıyorum. Yoksa nefes dahi alamıyorum. Asla uyutmuyor gece cunku. Tıkanık Bi kaç gün direndim ama hem uykusuz kaldım hem bogazımı mahfettim hemde baş agrısından öldüm :/
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bebiş yaşayacaksa Allah size bağışlasın inş,yine haberdar et bizi gelişme olursa,Allah yardımcın olsunHerkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Rabbim seni evlatlarına bağışlasın. Çok üzüldüm.Malesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Ya inşallah bebek de kurtulur. Kese patlamalarında müdehale edip o kaçak yeri kapatıyorlar sanırım. Suyun çoğalması için de günde iki bardak taze sıkılmış havuç suyu içersin. Bu da sadece kötü başlayıp iyi biten bir anı olarak kalır inşallah cuma hürmetineHerkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Canim benim bununla gecmis olsun insallah bu cuma gununun hurmetineDoktor diyor suan senin icin
Tehlikeli bi durum yok yasayan bir bebegide bile bile sonlandiramayiz diyor.. beklicez zaman ne gostericek . eger kendi sancim gelirse dogum baslicak bebek yasadigi sure bisey yapmicaklar tehlikeli bir durum olmadigi sure.
Hadi inşallh Allah sana bağışlasın,hakkınızda hayırlısı olsunDoktor diyor suan senin icin
Tehlikeli bi durum yok yasayan bir bebegide bile bile sonlandiramayiz diyor.. beklicez zaman ne gostericek . eger kendi sancim gelirse dogum baslicak bebek yasadigi sure bisey yapmicaklar tehlikeli bir durum olmadigi sure.
Şükür. Demek ki suyu da riskli seviyeye inmedi. Bu durumlarda serum tedavisi de uygulanıyor. Yüreğini ferah tut. Benim ikinci gebeliğimde suyum sebebi bilinmeyen bir nedenle bitme seviyesinde azalmıştı ve doktorlar sonlandırmak istediler kabul etmedim. 16-17 haftadaydım. Havuç suyu ile evvel Allahın izniyle suyu yükselttik ve kızım şu an 5 yaşında. Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömür versin. Bebişinin de içinde bulunduğu rahim adını aldığı Rabbimin Rahim adıyla korusun inşallahDoktor diyor suan senin icin
Canım çok geçmiş olsunMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Beklemek cok zor beni ne bekliyor bilmiyorum ama hakkimizda hayirlisi verende Allah alanda Allah.. ilk bebegimide kaybetmistim 22 haftalikken... hayirlisi
Canım 3 aydan sonra diş doktoruna gidebiliyorsun. Yakınında var ise bi muayene ol istersen , büyük ihtimalle antibiotik yazar . Geçmiş olsun.Dişim apse yaptı ve ağrıyoryani isyan edicem şimdi cuma saati ne yapmalıyım doğal bir çözümünüz var mı? Korkmaya başladım
Dişim apse yaptı ve ağrıyoryani isyan edicem şimdi cuma saati ne yapmalıyım doğal bir çözümünüz var mı? Korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?