2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben burun tıkanıklığından dolayı agzım acık uyumaktan faranjit oldum. Doktoruma danıstım tantum verde boğaz spreyi aldım onu kullanıyorum. Bi danış istersen sende doktoruna
Gece hep tıkanık zaten nefes alamıyorum,bi araştırayım sorayım olmazsa doktorada o da hiç ilaç tarzı vermiyo bulantım için bile zorla yazdırdım

canım olips şekerleri dene mentollü bana iyi geliyor olabildiğince
bir de karanfil çiğneyince boğazını uyuşturuyor o da iyi gelebilir.
Karanfili deniyim hemen evde var olipslerden aldırırım eşime sağol cm

Gece hep tıkanık zaten nefes alamıyorum,bi araştırayım sorayım olmazsa doktorada o da hiç ilaç tarzı vermiyo bulantım için bile zorla yazdırdım
Valla ben burnum için otrıvine kullanıyorum. Bruno falan aldım asla açmadı. Bogazım ıcınde tantum kullanıyorum. Yoksa nefes dahi alamıyorum. Asla uyutmuyor gece cunku. Tıkanık Bi kaç gün direndim ama hem uykusuz kaldım hem bogazımı mahfettim hemde baş agrısından öldüm :/

Evet baş ağrılarım hep var zaten alerjim var kötü yaptı benim bende alayım tantumu

Herkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bebiş yaşayacaksa Allah size bağışlasın inş,yine haberdar et bizi gelişme olursa,Allah yardımcın olsun

Malesef kotu haberle size geldim sabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Rabbim seni evlatlarına bağışlasın. Çok üzüldüm.

Herkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Ya inşallah bebek de kurtulur. Kese patlamalarında müdehale edip o kaçak yeri kapatıyorlar sanırım. Suyun çoğalması için de günde iki bardak taze sıkılmış havuç suyu içersin. Bu da sadece kötü başlayıp iyi biten bir anı olarak kalır inşallah cuma hürmetine

Doktor diyor suan senin icin
Tehlikeli bi durum yok yasayan bir bebegide bile bile sonlandiramayiz diyor.. beklicez zaman ne gostericek . eger kendi sancim gelirse dogum baslicak bebek yasadigi sure bisey yapmicaklar tehlikeli bir durum olmadigi sure.

Canim benim bununla gecmis olsun insallah bu cuma gununun hurmetine hicbirimiz olumsuz bisey yasamayalim hayirlisiyla cocuklarimizi kucaklarimiza alalim

Hadi inşallh Allah sana bağışlasın,hakkınızda hayırlısı olsun

Şükür. Demek ki suyu da riskli seviyeye inmedi. Bu durumlarda serum tedavisi de uygulanıyor. Yüreğini ferah tut. Benim ikinci gebeliğimde suyum sebebi bilinmeyen bir nedenle bitme seviyesinde azalmıştı ve doktorlar sonlandırmak istediler kabul etmedim. 16-17 haftadaydım. Havuç suyu ile evvel Allahın izniyle suyu yükselttik ve kızım şu an 5 yaşında. Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı ömür versin. Bebişinin de içinde bulunduğu rahim adını aldığı Rabbimin Rahim adıyla korusun inşallah

Malesef kotu haberle size geldim sabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Canım çok geçmiş olsun Allah iki çocuğuna uzun ömürler versin dayanma gücü diliyorum

Beklemek cok zor beni ne bekliyor bilmiyorum ama hakkimizda hayirlisi verende Allah alanda Allah.. ilk bebegimide kaybetmistim 22 haftalikken... hayirlisi

Beklemek cok zor beni ne bekliyor bilmiyorum ama hakkimizda hayirlisi verende Allah alanda Allah.. ilk bebegimide kaybetmistim 22 haftalikken... hayirlisi

Rabbim teslimiyetin kadar mükafatını büyük kılsın inşallah, karnındakini de, minik kızlarını da sana bağışlasın. metEla 'nın da başından geçmiş bak. Havuç suyu takviyesi yapma imkanın var mı? Atan kalpten ümit kesilmez. Sen güçlü ol ki o da sana sıkıca tutunsun annesi.

Dişim apse yaptı ve ağrıyoryani isyan edicem şimdi cuma saati ne yapmalıyım doğal bir çözümünüz var mı? Korkmaya başladım

Dişim apse yaptı ve ağrıyoryani isyan edicem şimdi cuma saati ne yapmalıyım doğal bir çözümünüz var mı? Korkmaya başladım
Canım 3 aydan sonra diş doktoruna gidebiliyorsun. Yakınında var ise bi muayene ol istersen , büyük ihtimalle antibiotik yazar . Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…