ya kızlar hiç böbrekleri çok ağrıyan var mı aranızda?
benim böbreklerime doğru inanılmaz bir ağrım var 2 gündür.
Çok değilde ağrıyor ablamda korkuttu beni onunda ağrıyordu böbrekte hafif büyüme olmuştu hamilelikle alakalı oluyormuşÜşütme ağrısı gibi benim sanki
Valla ben burnum için otrıvine kullanıyorum. Bruno falan aldım asla açmadı. Bogazım ıcınde tantum kullanıyorum. Yoksa nefes dahi alamıyorum. Asla uyutmuyor gece cunku. Tıkanık Bi kaç gün direndim ama hem uykusuz kaldım hem bogazımı mahfettim hemde baş agrısından öldüm :/
Doktor diyor suan senin icin
Tehlikeli bi durum yok yasayan bir bebegide bile bile sonlandiramayiz diyor.. beklicez zaman ne gostericek . eger kendi sancim gelirse dogum baslicak bebek yasadigi sure bisey yapmicaklar tehlikeli bir durum olmadigi sure.
Dişim apse yaptı ve ağrıyoryani isyan edicem şimdi cuma saati ne yapmalıyım doğal bir çözümünüz var mı? Korkmaya başladım
Öğlen arası hemen karanfil bulucam nasıl kullanmalıyım peki apsenin üstüne mi?Karanfil iyi geliyor diyorlardı. Ben 5. Ayda kanal tedavisi yaptırmıştım. Riskli durumun yoksa kadın doğum doktorun onay verirse 3. Aydan sonra diş tedavisi yapıyorlar
Öğlen arası hemen karanfil bulucam nasıl kullanmalıyım peki apsenin üstüne mi?
Hamilelikte böbrekler büyüme olabiliyor. Benim oğlumdayken olmuştu. Üroloji takip ediyordu. Bol su, idrar tutmak yok, açık yatmak yok, üşütmek yok, cereyanda kalmak yok, büyüyen böbrek hangisisiyse diğer tarafa yatılacaktıkadın doğum doktoru da bunu çok görüyoruz normal durum olabiliyor demişti sonra zaten normal boyuta döndü. Ama üroloji takibi devam ettim dediklerini yaptım yazın sıcakta üstü kapalı yattım
AA hiç duymadım bunu. Nasıl uyguluyorum pekiBaş ucuna İngiliz nanesi ya da okaliptüs yağı damlatmayı denedin mi. Çok güzel açıyor nefes
Bende çok diş ağrısı çekmiştim hamileliğimde de normalde de karanfil bi uyuşukluk veriyor ben dişimin olduğu kısma koyup ezmiştim bekletmiştim oradaÖğlen arası hemen karanfil bulucam nasıl kullanmalıyım peki apsenin üstüne mi?
Canım tekrar çok geçmiş olsun.Doktor diyor suan senin icin
Tehlikeli bi durum yok yasayan bir bebegide bile bile sonlandiramayiz diyor.. beklicez zaman ne gostericek . eger kendi sancim gelirse dogum baslicak bebek yasadigi sure bisey yapmicaklar tehlikeli bir durum olmadigi sure.
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Yapabileceğimiz birşey varsa elimizden ne geliyorsa yaparız. Başkada ne denir bilmiyorumDoktor diyor suan senin icin
Canım çok çok geçmiş olsun, inş. bebeğin tutunur sıkıca, bak yaşıyormuş daha.. Kötü düşünmek istemiyorum ben...Doktor diyor suan senin icin
Grip için veriyor cnm. Benim kızımada vermişlerdi H1n1 virüsüne yakalanmıştı. Enflüvir yazdı doktor bebeklere bile yazılıyorsa sıkıntı olmaz bizdede sanırım. Geçmiş olsun.Bu arada dün geçmiş olsun mesajı yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. O kadar kötüydüm ki cevap yazamadım.. Bir ara 39.5 ateşi gördümöğleden sonra enfeksiyon birimine git dedi dr.um. orada antibiyotik yanına enfluvir de yazdılar, kendi dr.uma da gösterdim içebilirsin bu düşürür dedi, hakikaten düştü ateşim ama içim içimi yiyor.. sonuçta kategorisi C. Vardır bir bildikleri dedim artık.. Allaha emanet.. Rabbim bu mübarek gün yardim etsin bize ve karnımızdaki meleklere..
Bu arada dün geçmiş olsun mesajı yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. O kadar kötüydüm ki cevap yazamadım.. Bir ara 39.5 ateşi gördümöğleden sonra enfeksiyon birimine git dedi dr.um. orada antibiyotik yanına enfluvir de yazdılar, kendi dr.uma da gösterdim içebilirsin bu düşürür dedi, hakikaten düştü ateşim ama içim içimi yiyor.. sonuçta kategorisi C. Vardır bir bildikleri dedim artık.. Allaha emanet.. Rabbim bu mübarek gün yardim etsin bize ve karnımızdaki meleklere..
AA hiç duymadım bunu. Nasıl uyguluyorum peki
Doktorlara güven canım hem ateş çok önemli hamilelikte düşmesine sevindimBu arada dün geçmiş olsun mesajı yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. O kadar kötüydüm ki cevap yazamadım.. Bir ara 39.5 ateşi gördümöğleden sonra enfeksiyon birimine git dedi dr.um. orada antibiyotik yanına enfluvir de yazdılar, kendi dr.uma da gösterdim içebilirsin bu düşürür dedi, hakikaten düştü ateşim ama içim içimi yiyor.. sonuçta kategorisi C. Vardır bir bildikleri dedim artık.. Allaha emanet.. Rabbim bu mübarek gün yardim etsin bize ve karnımızdaki meleklere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?