2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ya kızlar hiç böbrekleri çok ağrıyan var mı aranızda?
benim böbreklerime doğru inanılmaz bir ağrım var 2 gündür.
Çok değilde ağrıyor ablamda korkuttu beni onunda ağrıyordu böbrekte hafif büyüme olmuştu hamilelikle alakalı oluyormuşÜşütme ağrısı gibi benim sanki

Hamilelikte böbrekler büyüme olabiliyor. Benim oğlumdayken olmuştu. Üroloji takip ediyordu. Bol su, idrar tutmak yok, açık yatmak yok, üşütmek yok, cereyanda kalmak yok, büyüyen böbrek hangisisiyse diğer tarafa yatılacaktı kadın doğum doktoru da bunu çok görüyoruz normal durum olabiliyor demişti sonra zaten normal boyuta döndü. Ama üroloji takibi devam ettim dediklerini yaptım yazın sıcakta üstü kapalı yattım

Baş ucuna İngiliz nanesi ya da okaliptüs yağı damlatmayı denedin mi. Çok güzel açıyor nefes

Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Havuç suyu ve armut suyuyla suyunu artıranlar duymuştum.

Dişim apse yaptı ve ağrıyoryani isyan edicem şimdi cuma saati ne yapmalıyım doğal bir çözümünüz var mı? Korkmaya başladım

Karanfil iyi geliyor diyorlardı. Ben 5. Ayda kanal tedavisi yaptırmıştım. Riskli durumun yoksa kadın doğum doktorun onay verirse 3. Aydan sonra diş tedavisi yapıyorlar

Dünden beri mesajların çocuğunu okuyamadım. Oğlumun dün çocuk doktoru, göz kontrolü, bir de KBB muayenesi vardı. Kan tahlili istemişti doktoru sabah da onlar için gittik. Yeni kendime geldim perşembe de kendi randevum o hastanede oraya başlıcam inşallah devam da ederim doktorla anlaşabiliriz

Karanfil iyi geliyor diyorlardı. Ben 5. Ayda kanal tedavisi yaptırmıştım. Riskli durumun yoksa kadın doğum doktorun onay verirse 3. Aydan sonra diş tedavisi yapıyorlar
Öğlen arası hemen karanfil bulucam nasıl kullanmalıyım peki apsenin üstüne mi?

Bende Kadınlar kulübünde hamile tecrübelerin de duymuştum. Tane karanfili ağrıyan dişin üstüne koyuyorlardı. İnşallah fayda eder

canım valla büyüme demedi 2 doktor da
bel de oalbilir ama bu dediklerini yine de uyguluycam zaten bol su içmek her zaman yararlı.
idrar zaten çok tutmam. bakalım.

Bende çok diş ağrısı çekmiştim hamileliğimde de normalde de karanfil bi uyuşukluk veriyor ben dişimin olduğu kısma koyup ezmiştim bekletmiştim orada

Canım tekrar çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar su arttırma için yazmışlar, doktorunda öneride bulunmuştur. Kendini yormamaya çalış. İnşallah evladını sağlıkla kucağına alacaksın.

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Yapabileceğimiz birşey varsa elimizden ne geliyorsa yaparız. Başkada ne denir bilmiyorum

Tek tek alıntı
Canım çok çok geçmiş olsun, inş. bebeğin tutunur sıkıca, bak yaşıyormuş daha.. Kötü düşünmek istemiyorum ben...

Bu arada dün geçmiş olsun mesajı yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. O kadar kötüydüm ki cevap yazamadım.. Bir ara 39.5 ateşi gördüm öğleden sonra enfeksiyon birimine git dedi dr.um. orada antibiyotik yanına enfluvir de yazdılar, kendi dr.uma da gösterdim içebilirsin bu düşürür dedi, hakikaten düştü ateşim ama içim içimi yiyor.. sonuçta kategorisi C. Vardır bir bildikleri dedim artık.. Allaha emanet.. Rabbim bu mübarek gün yardim etsin bize ve karnımızdaki meleklere..

Ebruzerm cnm çok cok gecmis olsun ins bebeginde zamanında saglikla doğar cnm benim
Bende 23 haftalik erken doğum yaptım bu gebelikte serklaj uygulandı sende bu işlem yapilmamismiydi kuzum

Grip için veriyor cnm. Benim kızımada vermişlerdi H1n1 virüsüne yakalanmıştı. Enflüvir yazdı doktor bebeklere bile yazılıyorsa sıkıntı olmaz bizdede sanırım. Geçmiş olsun.

Canım, doktor dediyse bir sorun olmaz Allah'ın izniyle. Gönlünü ferah tut. Geçmiş olsun tekrar.

AA hiç duymadım bunu. Nasıl uyguluyorum peki

İngiliz nanesi yağı yada okaliptüs yağı al. İkisini de kullandım ikisi de güzel. Okaliptüs yağını genelde sıcak suya damlatıp odada buharının yayılmasını sağlıyordum 3-4 damlası bile yetiyor. İngiliz nanesini bu sene aldım oğlum özellikle hasta olduğunda burnu tıkalı olunca yatağın temas etmeyeceği bir yerine damlatıyorum bi kere yastığın tersine damlatmıştım onu da yastığı çevirdiğimde gözüme gelmişti bayağı gözüm ferahlamıştı hatta peteğe astığım sulukların içerisine de damlatıyorum.

Doktorlara güven canım hem ateş çok önemli hamilelikte düşmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…