İnşallah sağlıkla gelsin tek istediğim o benim yaş 35 ikinci evladım olucak allah nasip ederseHoş geldinizbende de sırf yaştan dolayı çıkacak diye yaptırmak istemiyordum,doktorun dediği gibi sıkıntı yoktur bencede yaş faktörü etkili oluyor işte
Sizin yasiniz kacti
İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızıİnşallah sağlıkla gelsin tek istediğim o benim yaş 35 ikinci evladım olucak allah nasip ederse
Tekmeleri hissetmeye başlasak azıcık daha oyalanırdık:)bu zamanlar geçmiyor ya bebek doğuncada hadi 40ı çıksa hadi uykusu düzelse 2yaş sendromu derken bi zaman kovalamacasıNiyeyse bugünler hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Acaba sorun bendemi ki. Bir an önce ağustos ayı hayırlısıyla gelsin bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım istiyorum
Canım şöyleki ilk hamileliğimde de ilk 3-4 ay zor geçmişti. Ama sonrası Allah'a şükür çok rahattı. Dün Berguzer Korel'in hamileliğin bitmesini hiç istemiyorum lafını duydum. Dedim sorun bende sanırım. Sabırsız bir insan olduğum için ben uzun süre bekleyemiyorum sanırım. O yüzden hamileliği özlemiyorum zaarTekmeleri hissetmeye başlasak azıcık daha oyalanırdık:)bu zamanlar geçmiyor ya bebek doğuncada hadi 40ı çıksa hadi uykusu düzelse 2yaş sendromu derken bi zaman kovalamacasıinşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza ☺
Dediğin gibi 4ay geçse sanki kolay geçecek zamanCanım şöyleki ilk hamileliğimde de ilk 3-4 ay zor geçmişti. Ama sonrası Allah'a şükür çok rahattı. Dün Berguzer Korel'in hamileliğin bitmesini hiç istemiyorum lafını duydum. Dedim sorun bende sanırım. Sabırsız bir insan olduğum için ben uzun süre bekleyemiyorum sanırım. O yüzden hamileliği özlemiyorum zaar
Canım şöyleki ilk hamileliğimde de ilk 3-4 ay zor geçmişti. Ama sonrası Allah'a şükür çok rahattı. Dün Berguzer Korel'in hamileliğin bitmesini hiç istemiyorum lafını duydum. Dedim sorun bende sanırım. Sabırsız bir insan olduğum için ben uzun süre bekleyemiyorum sanırım. O yüzden hamileliği özlemiyorum zaar
Niyeyse bugünler hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Acaba sorun bendemi ki. Bir an önce ağustos ayı hayırlısıyla gelsin bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım istiyorum
BDV ne canım?Ay buraya bebeğim için girdim. BDV e bakmıycam dedim , bakmış oldum. Normalde dayanamıyorum, hamilelikte dahada kötü oluyorum. Bir yerde acı çekenler olduğunu biliyoruz keşke olmasalar ama okuyunca yaşayan direk anlatınca dahada fena oluyorum , sonra zor toparlanıyorum.
Burdaki bir derdim var bölümü canım. Genelde saçma sapan dertler oluyor ama bugün bir tsne okudum o beni kötü yaptı .BDV ne canım?
Ay buraya bebeğim için girdim. BDV e bakmıycam dedim , bakmış oldum. Normalde dayanamıyorum, hamilelikte dahada kötü oluyorum. Bir yerde acı çekenler olduğunu biliyoruz keşke olmasalar ama okuyunca yaşayan direk anlatınca dahada fena oluyorum , sonra zor toparlanıyorum.
Şu hormonlu halimizle etkilenmemek elde değilBurdaki bir derdim var bölümü canım. Genelde saçma sapan dertler oluyor ama bugün bir tsne okudum o beni kötü yaptı .
Malesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
ya kızlar hiç böbrekleri çok ağrıyan var mı aranızda?
benim böbreklerime doğru inanılmaz bir ağrım var 2 gündür.
Ya ben oraya hiç giremiyorumAy buraya bebeğim için girdim. BDV e bakmıycam dedim , bakmış oldum. Normalde dayanamıyorum, hamilelikte dahada kötü oluyorum. Bir yerde acı çekenler olduğunu biliyoruz keşke olmasalar ama okuyunca yaşayan direk anlatınca dahada fena oluyorum , sonra zor toparlanıyorum.
Sana saha oncede yazmistim canim senin israrla olan probleminin en buyuk sebebi bobrek diye bi ultrosan cektirmen lazim idrsr duseldi diye biraktin oyle ama bence dikksat etmen lazim
Al bendende o kadar canim. Hic geçmiyor gibiNiyeyse bugünler hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Acaba sorun bendemi ki. Bir an önce ağustos ayı hayırlısıyla gelsin bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?