2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Niyeyse bugünler hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Acaba sorun bendemi ki. Bir an önce ağustos ayı hayırlısıyla gelsin bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım istiyorum
Tekmeleri hissetmeye başlasak azıcık daha oyalanırdık:)bu zamanlar geçmiyor ya bebek doğuncada hadi 40ı çıksa hadi uykusu düzelse 2yaş sendromu derken bi zaman kovalamacasıinşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

Canım şöyleki ilk hamileliğimde de ilk 3-4 ay zor geçmişti. Ama sonrası Allah'a şükür çok rahattı. Dün Berguzer Korel'in hamileliğin bitmesini hiç istemiyorum lafını duydum. Dedim sorun bende sanırım. Sabırsız bir insan olduğum için ben uzun süre bekleyemiyorum sanırım. O yüzden hamileliği özlemiyorum zaar

Dediğin gibi 4ay geçse sanki kolay geçecek zamanyok anacım bende zorlanıyorum ya,bugün balkonları yıkadım belim çıktı yerinden sanki 2aydır hiç yıkamadım kimseyide çıkarmadım

ayy deli midir nedir
ben bir an önce geçsin gitsin şu panik hallerim istiyorum
sanırım böbrek kasık ağrılarına alıştım bugün

Ay buraya bebeğim için girdim. BDV e bakmıycam dedim , bakmış oldum. Normalde dayanamıyorum, hamilelikte dahada kötü oluyorum. Bir yerde acı çekenler olduğunu biliyoruz keşke olmasalar ama okuyunca yaşayan direk anlatınca dahada fena oluyorum , sonra zor toparlanıyorum.

BDV ne canım?

Bdv ye sarınca sarıyor insan bende deprem, çığ, sınır ötesi gibi şeyleri bitene kadar takip ederim. Elazığ depreminde evde tv yok ama telefondan hep takip ettim bana acıdan mı besleniyorsun diyorlar. Ama bi yerlerde birilerinin sıkıntısını bilince öyle kapat devam et yapamıyorum.

Malesef kotu haberle size geldim sabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var

Inanmiyorum ya cok uzuldum canim alkah yardımcın olsun allah evlatlarına sağlık versin inşallah allah sanada sabır versin

ya kızlar hiç böbrekleri çok ağrıyan var mı aranızda?
benim böbreklerime doğru inanılmaz bir ağrım var 2 gündür.

Sana saha oncede yazmistim canim senin israrla olan probleminin en buyuk sebebi bobrek diye bi ultrosan cektirmen lazim idrsr duseldi diye biraktin oyle ama bence dikksat etmen lazim

Ya ben oraya hiç giremiyorumçok duygusal bi insanım zaten normalde de hiç tanımadığım insanlara oturur ağlarım ve kafama takarım her şeyleri

Sana saha oncede yazmistim canim senin israrla olan probleminin en buyuk sebebi bobrek diye bi ultrosan cektirmen lazim idrsr duseldi diye biraktin oyle ama bence dikksat etmen lazim

yok be canım daha bu pazartesi günü gittim ürolojiye
ultrasonla bakıldı, idrar tahlilim idrar kültürü hepsi yapıldı
en son kültürün sonucunu bugün aldım o da temiz.
şimdi geçiyor yavaş yavaş şükür bakalım.
sonra dün kadın doğuma gittim o da hiçbir şey göremedi
ya bu normal ya da hekimoğluna gideceğim, en enteresan vaka olarak

Niyeyse bugünler hiç geçmiyor gibi geliyor bana. Acaba sorun bendemi ki. Bir an önce ağustos ayı hayırlısıyla gelsin bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım istiyorum
Al bendende o kadar canim. Hic geçmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…