2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Hahaha he bobreklerine bakildimi ozaman sorun yoktur kuzum rahim buyuyor ya yaygın agrilar oluyor neyse saglik olsun iyi olda ❤

Hahaha he bobreklerine bakildimi ozaman sorun yoktur kuzum rahim buyuyor ya yaygın agrilar oluyor neyse saglik olsun iyi olda ❤

ya ben bekarken 8 yıl kan aldırmamışlığım var korkudan, bir kere zehirlendim inatla hastaneye gitmedim.
Şimdi hapşursam hastaneye gidiyorum korkudan. Hastane, kan alma, serum taktırma, sonda korkum hepsi bitti valla yeter ki sağ sağlim doğsa şu bebeğim başka bir şey istemiyorum.

Bugün hasta halimle balkonları yıkadım öyle çok abartmadan tabi bir de evi iyice toparladım yarın temizliğe gelecek bi abla rezil olmayayım dedimbu arada karanfili sıcak suda beklettip az da ev sirkesi koydum içine gargara yaptım ara ara iyi geldi kızlartabi hep öğürdüm durdum

Yalnız bişey farkettim. Benim tosbağa çikolata sevmiyor. Ne zaman yersem kusuyorum. Bugün 2 kez yedim 2 kere kustum. Diğer aldıklarını bırakıyor sadece çikolatayı geri yolluyor. Hahhaaha
Benimde işim gücüm ekşilerle tuzlularla tatlı her şey midem almıyor çikolatada dahil

Herkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Ya şükürler olsun inşallah bunun sonu güzel biter hayırlısıyla toparlanırsınız. gebeliğin sonlandırılmamasına çok sevindim. Arkadaşlarda yazmış havuç suyu ve armut suyu bol bol şifa olsun inşallah.

Yakınen şahit olmadım ama bir çok kez erken haftalarda suyu gelip gebeliğin sonuna kadar bu durumu götürenlerin yorumunu-yaşadıklarını okumuştum. Umarım sizde onlardan biri olacaksınız Belki zor bir süreç olacak ama başarmanın tadı herşeyde aynı. Sağlıkla kavuştuğunda gururla başardık diyeceksin. Yavrularımız için herşeye değer
Dualarım sizinle, her daim mesaj kutum açık her duyguna her hissettiğine ortak biri var tam burada her canın istediğinde yaz kuzum tamam

Canım benimde lansinoh manuel var kuzenimden almıştım. Bu arada lansinoh indirimi ebebekte, süt toplama pompası da 70,5 TL gibi birşeye düşmüş.
İşimi gördü en zor zamanlarımda fakat gerçekten bilek gücü istiyor manuel olan
Evdeyken pek sağmaya gerek kalır mı bilemiyorum ama çokta pahalı değil gerçi. İhtiyaç duyarsam doğumdan sonra alırım diye fikir değiştirdim

Merhaba arkadaşlar hasta veya kendini kötü hisseden arkadaslara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah beterinden korusun. Bende ilginç bir durum yaşıyorum normalde hafta ilerldikçe bulantının azalması ya da yok olmasi gerekirken benim bir haftadır bulantım var bu durumu yaşayan oldu mu hic

Kendimde deneyimlemiş olarak yazıyorum bulantılar 10-11. Haftalar gibi çoğalıyor ve sonra git gide azalıyor.
Biraz sabret bakalım Umarım dediğim gibi olup geçecek canım.
Bu arada 14+0 oldum benimde bulantım daha yeni geçti bir iki gün oldu

Malesef kotu haberle size geldim sabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Rabbim yardımcınız olsun bebeginizi size bağışlasın duamdasiniz

İnşaallah teşekkür ederim. İştahım açıldı derken bulantı başladı. Onceki gebeligimde bulantı namına bir şey yaşamadım her gebelik bir değilmiş bunu tecrübe etmiş bulunuyorum

Kızlar bu arada meraktan isimlere bakayım dedim ne ilginç isimler var yahu. Ya da bana mı öyle geliyor. Kız ismi büküm gördüm. Manası da bükülen demekmiş. Kız olarak efna ismi kulağa hoş geldi. Telaffuz olarak hoşuma gitti. Manası da cennetteki güzel gözlü kız demekmiş.

İnşaallah teşekkür ederim. İştahım açıldı derken bulantı başladı. Onceki gebeligimde bulantı namına bir şey yaşamadım her gebelik bir değilmiş bunu tecrübe etmiş bulunuyorum
Sende bendensin o zaman :)
İlkinde bende hiç bulantı-kusma yaşamamışken bunda 5. Haftadan bu haftaya kadar bulantı-kusma oo neler neler
Gerçekten tutmuyormuş birbirini.

Büküm mü Kahkaha attım evde

Yalnız bişey farkettim. Benim tosbağa çikolata sevmiyor. Ne zaman yersem kusuyorum. Bugün 2 kez yedim 2 kere kustum. Diğer aldıklarını bırakıyor sadece çikolatayı geri yolluyor. Hahhaaha
Ayni sey benim de basima geliyor sadece cikolatayi geri yolluyor ve kakaolu hicbir tatli da yiyemiyorum

Insallah canim insallah allahin izniyle kucaklarimiza alacaz yavrularımızı ee doğru diyormuslar demekki annelik fedakarlık demek diye benim oyle korkularım yok bortu bocekten cok korkarim bebegin dogunca atlatırsın diyorlar bakalım olacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…