- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
yok be canım daha bu pazartesi günü gittim ürolojiye
ultrasonla bakıldı, idrar tahlilim idrar kültürü hepsi yapıldı
en son kültürün sonucunu bugün aldım o da temiz.
şimdi geçiyor yavaş yavaş şükür bakalım.
sonra dün kadın doğuma gittim o da hiçbir şey göremedi
ya bu normal ya da hekimoğluna gideceğim, en enteresan vaka olarak
Hahahahe bobreklerine bakildimi ozaman sorun yoktur kuzum rahim buyuyor ya yaygın agrilar oluyor neyse saglik olsun iyi olda ❤
Yalnız bişey farkettim. Benim tosbağa çikolata sevmiyor. Ne zaman yersem kusuyorum. Bugün 2 kez yedim 2 kere kustum. Diğer aldıklarını bırakıyor sadece çikolatayı geri yolluyor. Hahhaaha
Benimde işim gücüm ekşilerle tuzlularla tatlı her şey midem almıyor çikolatada dahilYalnız bişey farkettim. Benim tosbağa çikolata sevmiyor. Ne zaman yersem kusuyorum. Bugün 2 kez yedim 2 kere kustum. Diğer aldıklarını bırakıyor sadece çikolatayı geri yolluyor. Hahhaaha
Ya şükürler olsun inşallah bunun sonu güzel biter hayırlısıyla toparlanırsınız. gebeliğin sonlandırılmamasına çok sevindim. Arkadaşlarda yazmış havuç suyu ve armut suyu bol bol şifa olsun inşallah.Herkesi tek tek alintiliyamadim kusuruma bakmayn canlarm... suan hala beklemedeyim sancim yok bebek suan yasiyor kalbi atiyor azcik suyum var bilmiyorum nolcak
Canım benimde lansinoh manuel var kuzenimden almıştım. Bu arada lansinoh indirimi ebebekte, süt toplama pompası da 70,5 TL gibi birşeye düşmüş.Benimde hem manuel hem elektrikli pompam varama benim onu bir alasım var engel olamıyorum. Geçen bir arkadasım öve öve bitiremedi Lansinoh indirimi nerde , ben onu kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım. Gene ondan alacağım. Evde de var ama vakti geçmiştir çöpe atmalıyımö
Kendimde deneyimlemiş olarak yazıyorum bulantılar 10-11. Haftalar gibi çoğalıyor ve sonra git gide azalıyor.Merhaba arkadaşlar hasta veya kendini kötü hisseden arkadaslara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah beterinden korusun. Bende ilginç bir durum yaşıyorum normalde hafta ilerldikçe bulantının azalması ya da yok olmasi gerekirken benim bir haftadır bulantım var bu durumu yaşayan oldu mu hic
Rabbim yardımcınız olsun bebeginizi size bağışlasın duamdasinizMalesef kotu haberle size geldimsabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
İnşaallah teşekkür ederim. İştahım açıldı derken bulantı başladı. Onceki gebeligimde bulantı namına bir şey yaşamadım her gebelik bir değilmiş bunu tecrübe etmiş bulunuyorumKendimde deneyimlemiş olarak yazıyorum bulantılar 10-11. Haftalar gibi çoğalıyor ve sonra git gide azalıyor.
Biraz sabret bakalımUmarım dediğim gibi olup geçecek canım.
Bu arada 14+0 oldum benimde bulantım daha yeni geçti bir iki gün oldu
Sende bendensin o zaman :)İnşaallah teşekkür ederim. İştahım açıldı derken bulantı başladı. Onceki gebeligimde bulantı namına bir şey yaşamadım her gebelik bir değilmiş bunu tecrübe etmiş bulunuyorum
Büküm müKızlar bu arada meraktan isimlere bakayım dedim ne ilginç isimler var yahu. Ya da bana mı öyle geliyor. Kız ismi büküm gördüm. Manası da bükülen demekmiş. Kız olarak efna ismi kulağa hoş geldi. Telaffuz olarak hoşuma gitti. Manası da cennetteki güzel gözlü kız demekmiş.
Kız sus birde birisinin adı çıkar. Ondan emoji bile koyamadım mesaj sonunaBüküm mü☺ Kahkaha attım evde
Hahah yok kız valla çıksın belki büküm müküm koymaktan vazgeçerKız sus birde birisinin adı çıkar. Ondan emoji bile koyamadım mesaj sonuna
Ayni sey benim de basima geliyor sadece cikolatayi geri yolluyor ve kakaolu hicbir tatli da yiyemiyorumYalnız bişey farkettim. Benim tosbağa çikolata sevmiyor. Ne zaman yersem kusuyorum. Bugün 2 kez yedim 2 kere kustum. Diğer aldıklarını bırakıyor sadece çikolatayı geri yolluyor. Hahhaaha
ya ben bekarken 8 yıl kan aldırmamışlığım var korkudan, bir kere zehirlendim inatla hastaneye gitmedim.
Şimdi hapşursam hastaneye gidiyorum korkudan. Hastane, kan alma, serum taktırma, sonda korkum hepsi bitti valla yeter ki sağ sağlim doğsa şu bebeğim başka bir şey istemiyorum.
Ayni sey benim de basima geliyor sadece cikolatayi geri yolluyor ve kakaolu hicbir tatli da yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?