2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende normalde tatlı canavariyimdir ama şimdi yiyemiyorum çok koşturuyor ve yakıyor beni. Yiyemedigim için şekerin düşüyor basın dönüyor kaç gündür kafam bir hoş denge mi sagliyamiyorum.

Kızımda bende zararlı ne yesem kusturuyordu Halada zararlı bişey yemez hanfendi. Meraklanıp yiyor sonrs ya kusuyor ya hastalanıyor. Ama içimdeki aynı ben sanırım sağlıksız şeyleri seviyor

Değişik hesaplama araçları bazılarına tutuyor bazılarına tutmuyor ben inanmıyorum ama Rus Takvimi Hesaplama - Çin Takvimi Hesaplama buradan bakmıştım tutmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar çenem falan karardı bir de göğsümden süt geliyor olan var mı aranızda bir de site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama emzirme aletleri falan baya indirime girmiş kışın iyi olur aslında

Kızlar çenem falan karardı bir de göğsümden süt geliyor olan var mı aranızda bir de site ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama emzirme aletleri falan baya indirime girmiş kışın iyi olur aslında
Aaa çok erken gelmeye başlamış süt oğlumda son 2 3 ay kala bende de gelmişti şuan süt yok ama kabuklanma var göğüs uçlarımda

Sanırım sakınca olmaz çünkü gayet yazıyoruz hepsini normalde
Süt üretimi bende de başladı. Yüzüstü yattığımda sabah uyanınca ıslaklık hissediyorum ama sıkıp ellemedim hiç.
Yüzüstü yatmayı da bıraktım gerçi birkaç gündür yatamıyorum.

Büküm mü☺ Kahkaha attım evde

Yaa ne isimler var geçen instagram da birinin paylaşımı altında denk gelinen değişik isimler vardı. Bi yoruma çok gülmüştüm. Biri yazmış müşterimin adı afatsum du meraktan sordum anlamı ne diye anlamı yok babam değişik olsun diye kendi adını tersten koymuş demiş

Bende disariya sut gelmesi yok ama hani emzirirken ilk zamanlar goguse sut gelme durumu oluyor ya goguste bi acıma o oluyor bazen

Ben şok
Daha neler duyacağım acep

Bende disariya sut gelmesi yok ama hani emzirirken ilk zamanlar goguse sut gelme durumu oluyor ya goguste bi acıma o oluyor bazen
Bide göğüslerin şimdiden kocaman olması durumu var
Büyük sütyen almaya gideceğim yarın işten çıkınca sığmıyorlarrr hiçbirine

Kilo olayı bende de yok. 56.5 ile hamile kaldım 54 e düşmüşümeee.. Zaten çok yiyemiyorum birde yedimi beğenmeyip kusunca haliyle durum bu oluyor. Yemeklerden daha çok ben ekmekten soğudum halbuki günde 1 taneden aşağı yemedim. Sanırım kilo almamamda o da etkili.

Bende almadım daha kilo kusmaktan hatta hamileliği mi bilmeyen arkadaşlar nasıl zayıfladın diyorlar. Göğüsler büyüdü biraz sol göğsümun sol tarafı çok ağrıyor.

Ben
Aaa çok erken gelmeye başlamış süt oğlumda son 2 3 ay kala bende de gelmişti şuan süt yok ama kabuklanma var göğüs uçlarımda
Bende bugün farkettim valla. Daha neler göreceğiz. Bulantım falan gitti belirti yok derken al sana belirti dedi sanırım vücut

Bende yatamıyorum ya hatta çatı ağrısı mı ne diyorsunuz ya 2 haftadır dönerken bile perişan ediyor.

Yok valla dokunmam zaten göğüslerim yoktu gebelikten önce göğüslere zor alıştım bir de süt geldi töbe kurcalamam
Şaşırdım ama bayağı erken olmuş seninki ne kadarlık bebiş benim 2 3 ay kala olmuştu birde kabuklanıyodu kabukları kaldırmak hoşuma gidiyordu onları kaldırırken geliyodu süt öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…