2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şaşırdım ama bayağı erken olmuş seninki ne kadarlık bebiş benim 2 3 ay kala olmuştu birde kabuklanıyodu kabukları kaldırmak hoşuma gidiyordu onları kaldırırken geliyodu süt öyle
4 aya gireceğim kuzum tam süt gibi de değil aslında yarı beyaz bişey

4 aya gireceğim kuzum tam süt gibi de değil aslında yarı beyaz bişey
Sarı oluyo normalde canım o zaman son zamanlar değişir rengi benim sapsarıydı bebeğin içmesi gereken önemli olan ilk süt kolostrum adı ben ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ıyy bu ne göğüslerime birşey mi oldu iltihap akıyo demiştim meğerse sütmüş

Lavaboya taşınmaktan uyuyamıyorum
Tam uykum geliyor dalacak gibi oluyorum hop lavabo.
Sonra susuyorum yok acıkıyorum derken saatler geçiyor hayret bir şey ya

Lavaboya taşınmaktan uyuyamıyorum
Tam uykum geliyor dalacak gibi oluyorum hop lavabo.
Sonra susuyorum yok acıkıyorum derken saatler geçiyor hayret bir şey ya
Aynılarını bende yaşıyorum adam akıllı uyuyamıyorum son aylar daha da zorlancaz Allah yardımcımız olsun

Ay evet kolostrom sabahtan beri nete bakıp buraya yazayım diyorum kolezyum kolestur kelemtor neler yazmadım

O zaman göbek falan ayrı dert insan yataktan kalkmayı 5 değil 50 kez düşünüyor öyle kalkıyor .
Keşke tek göbeğin büyüklüğü olsa canım mide yanması oluyo sonra sıpalar kafa doğum pozisyonu alıp aşağı inince ayaklarını mideye kaburgalara vuruyo onların ağrısı ayrı dert

Keşke tek göbeğin büyüklüğü olsa canım mide yanması oluyo sonra sıpalar kafa doğum pozisyonu alıp aşağı inince ayaklarını mideye kaburgalara vuruyo onların ağrısı ayrı dert
Hiç öyle şeyler çekmedim şükür inş bunda da olmaz benim tek derdim çatı ağrısıydı Bi de son haftalarda ki göbüşü taşımak. Sağ-sol dönüşümlü yatmak zorunda kalmak bide
Doğumdan sonra ilk yapacağım şey yüzüstü yatmak diye çok söylendim. Sonuç: yatamadı

Allah hayırlı sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin hepimize inşallah Ahhh deme onu demeee yüzüstü yatarım normalde hep şuan yatamıyorum çok huzursuzum yüzüstü yatmayı özledim şimdiden

Kızlar kimse yuzustu yatmiyor mu? Ben arada yatiyordum ya daha yeni biraktim ama hic oyle gobek vs sismedi bende cok az çıkıntı var.

Bide sakatat tuketiyor musunuz? İlk hamilelikte tukettiniz mi?
Ben oglumda 1-2 kez corbasini icmistim sonra doktor icme diyince biraktim icmedim. Bi kere kokorec yemistim ama o zaman hamile oldugumu bilmiyordum bu kadar ilk gebelikte sakatat gecmisim.
Simdi ciger yedim bugun ama az yedim. Baska yemem herhalde. Cigeri de kimse bilmiyor mesela daha once kac kez dogum yapan cok kisiye sordum hepsi hep yemisler

Ben yatıyordum yüzüstü geçen haftaya kadar ama artık uyuyamıyorum karnımın altında birşeyler batıyor rahatsız ediyo bi sertlik hissediyorum hep sakatat işkembe falan sevmem hiç yemedim ama ciğer yemişliğim var oğlumda çok severim olsa yine yerim

Kızlar bende birşey sorcam ya çok merak ettim karnınızda yani göbek deliğinizin hemen altında enlemesine giden bi düzlük var mı acaba?

Nete baktim simdi 6-7 ay demisler ama o zamana karin baya cıkar. O zamana kadar yatilir diyormus kadin dogumcular sasirdim. Ben artik yatmam herhalde pek

Nete baktim simdi 6-7 ay demisler ama o zamana karin baya cıkar. O zamana kadar yatilir diyormus kadin dogumcular sasirdim. Ben artik yatmam herhalde pek
Ya istesem yatarım ama bi süreden sonra rahatsız ediyo bi sertlik olduğunu hissediyorum canım

Hic dikkatimi cekmedi canim yarin bakip yazicam sana
Bakmana gerek yok canım elini sür belli oluyo ben mesela ayaktayken de uzanır vaziyetteyken de hissediyorum elimle enlemesine dümdüz gidiyo acaba var mı herkeste merak ettim oğlumda sivri gidiyordu hiç düzlük yoktu acaba kız mı diye düşünmüyor değilim kafamda deli sorular

Canım ben elimi orada gezdirdim ama öyle bir şey hissetmedim

Henüz tüketmedim ama sakatat çok severim.

Ciğer, a vitamini bakımından zengin olduğu için dikkat edilmesi gerekiyormuş. Ben duymuştum. A vitamini fazlalılığı doğum kusurlarına sebep olabiliyormuş.

Her şeyde olduğu gibi aslında fazlası zarar. He yine canım çekerse abartmadan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…