2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Malesef kotu haberle size geldim sabah suyum patladi kanla birlikte ... suan hastahanedeyim sancilarimi bekliyorum erken dogum icin... malesef bebegimi kaybedicem. Dua edin sagsaglim kurtulim geride 2 tane minik kizlarim var
Cok gecmis olsunrabbim dayanma gücü versin geride kalan evlatlarina uzun ömürler versin sizlere bagislasin.

Bende de bikere oldu hatta farketmedim ben kabuk tutmus tu bildigin arada yine kabuk tutuyor yaglamaya basladim bugun istikrarlı olursam tabi
Süt neyse ama yüzümde kararma başladı alt dudağımın altı komple karardı. Çok afedersiniz hani eşiniz öper falan da kızarır ya öyle geziyorum sokakta ya da ağda yaptırıp çıkmışım gibi tam bir utanç

Yaa cok heyecanli artik herkes gercek cinsiyeti ogreniyor ben hici Carsamba veya Cuma gidicem ogrenebilir miyim acaba doktorun hesabina gore 13+4 civari bisey olucaz

Yaa cok heyecanli artik herkes gercek cinsiyeti ogreniyor ben hici Carsamba veya Cuma gidicem ogrenebilir miyim acaba doktorun hesabina gore 13+4 civari bisey olucaz
Özele gidiyorsan bebiş gösterirse öğrenirsin canım ben ilk bebeğimi 12. haftada öğrenmiştim. Bende pazartesi gitcem 14+1 olcaz o zamana bakalım öğrenebilecek miyim çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…