2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Özele gidiyorsan bebiş gösterirse öğrenirsin canım ben ilk bebeğimi 12. haftada öğrenmiştim. Bende pazartesi gitcem 14+1 olcaz o zamana bakalım öğrenebilecek miyim çok merak ediyorum
Ozele gidiyorum canim bakalim insallah

Hsonu olunca kahvalti icin kac cesit sey hazirladim ama ne yedim? Esime pastaneden aldirdiklarimi yedim kalktim gebelik sekeri cikmaz insallah. Cok yiyorum hamur isi ve patates kizartmasi

Hsonu olunca kahvalti icin kac cesit sey hazirladim ama ne yedim? Esime pastaneden aldirdiklarimi yedim kalktim gebelik sekeri cikmaz insallah. Cok yiyorum hamur isi ve patates kizartmasi
Off bende ya kahvaltı yapamıyorum ekmek yiyemiyorum poğaça olursa yerim tuzlu bisküvi yiyorum hep sabahları kahvaltı yerine sadece 1 kase çorba içiyorum ekmeksiz böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum

Off bende ya kahvaltı yapamıyorum ekmek yiyemiyorum poğaça olursa yerim tuzlu bisküvi yiyorum hep sabahları kahvaltı yerine sadece 1 kase çorba içiyorum ekmeksiz böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum
Oo sen baya baya yiyemiyormussun ama canim. Yok ben hici boyle degilim simdi pastaneden alinanlar olunca yemek istemedim. Hici oğluma kahvalti hazirladigimda onunla beraber bende yiyorum peynir zeytin yumurta.

Aslında 1ay sonra ama bekleyemem ben. Haftaya başka doktora gitme planım var

Hahah :) bebeler inatci analar sabirsiz :)) git ya insan merak ediyor. Ben haftaya gittigimde ogrenemezsem bende 1 ay dayanamam ki.

Oo sen baya baya yiyemiyormussun ama canim. Yok ben hici boyle degilim simdi pastaneden alinanlar olunca yemek istemedim. Hici oğluma kahvalti hazirladigimda onunla beraber bende yiyorum peynir zeytin yumurta.
Yok canım hep tost yerdim bi aralar kaşar peyniri tek yerdim artık onları da yiyemiyorum işte canım sadece tavuk çorbası istiyo sabahları 1 kase içiyorum sıcak sıcak kendime geliyorum sonra gün boyu yemek yiyebiliyorum yumurta ve patates kızartmasından tiksindim kokusu bile midemi bulandırıyo

Bende 2 hafta sonra gidicem bakalım umarım artık görürüm. Kızım gbi nazlı buda ondada grupta herkes öğrenmişti , benin detaylıya kadsr netleşememişti 16 da kız gbi ama hazırlık yapmayın , 18 de yüzde seksen kız, artık detaylıda yüzde yüz kızdı
Benim bebeler anaları gbi nazlı .

Seninkinin maşallahı varmış.
İyi süründürmüş sizi

Öf kızlar ben 16 haftalık oldum karnım cok çıkmadı inanılmaz moralimi bozuyorlar bu akraba denilenler. Yok suratım şişmiş bebek gelismiyo muymuş. Cinsiyetini öğrendim erkek yok bu erkek olamazmış sivri olmalıymış içimi şişirdiler benim de aklımı karistiriyolar

Amaan takma öylelerini bu akrabalar zaten çok bilmişler 10 cm lik bir bebek karnı ne kadar büyütebilir ki ne kadar gelişebilir daha 10 cm ya gerçekten çok saçmalıyorlar doğumdan sonra da devam edecek bunlar en iyisi hiç takmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…