2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla bu surecte ne kadar cok cahil akraba gormemek o kadar iyi Ne sacmalamislar oyle.

Canım onlar hiç susmayacaklar alış bence ben doğuracam hala erkek seninki diyorlardı kocakarılar kız diyodum yok valla görürsün yapıyorlardı
Sonra memelerim ufak benim. Ayy memelere bak senin asla sütün gelmez bu meme ile demişti bir teyze. Ayy üstüme bir plastik cerrah atın sevabına moduna sokmuştu beni. Gayette kızım oldu emzirdirdim 2 yıl ohhh
Takma kafana onlara . Ne güzel işte şişmemiş olman , 38 kilo alıp 2 kilo bebek doğuran var, 7 kg alıp 4 kg çocuk doğuranda.

Ay sagolun valla bide benim ilk bebeğim her gün aynada karnıma bakıyorum psikolojimi bozdular .

Sen boyle soyleyince aklima ne geldi 15 gun olmus dogum yapali oglum 1 gunlugune yogun bakimda kalmasi gerekti. Sut sagma yerine ciktim hastanenin ogluma verilmesi icin. Orda bi hasta yakini sen neden bekliyosun dedi oglum icin sut sagicam dedim. Bastan asagi süzdükten sonra sen cocuk mu dogurdun dedi evet dedim. Sonra elimde sut sagma aleti gorunce sutunde mi var senin dedi tovbe estagfirullah dedim ayri bi kabine geçtim. Bikac dk gecti iceri girmek istemez mi bakabilir miyim bende sutun nasil dedi cikar misiniz disari gelmeyin lutfen demistim.
Manyaklar cok

Ay sagolun valla bide benim ilk bebeğim her gün aynada karnıma bakıyorum psikolojimi bozdular .
Çok normal karnının büyümemesi daha ilk hamileliğin bende hiç almamıştım kilo 6 aylık olmuştum hamile olduğum belli değildi sen nasıl hamilesin derlerdi. 7 8 aydan sonra çıkmaya başladı. Şimdi ikinci erken çıktı karnım keşke çıkmasaydı erkenden diyorum

Ayy benim normalde göbeğim vardı oğlumda 3 aylıkken o olan göbeğim dümdüz inmişti 3 kilo vermiştim büyümek yerine olan göbekte gitmişti benim ama tabi 5. Aydan sonra level atladı bu sefer de ikiz mi diyorlardı

Yaa cok heyecanli artik herkes gercek cinsiyeti ogreniyor ben hici Carsamba veya Cuma gidicem ogrenebilir miyim acaba doktorun hesabina gore 13+4 civari bisey olucaz
Öğrenirsin canımm 13+5 de bana %80 kız dedi
Ay bana kesin kız dedi alışveriş fln da yapıyorum ama hala içimde bir korku var ya değişirse diye galiba psikolojim bozuldu kız çocukların değişme ihtimali daha çokmuş ya
Hiç takılma kuzum sabah kalktığımda benimde minik bir göbüş akşama doğru şişiyorum tabi ama bence gazdan bağırsak hareketlerinden vs. oluyor

Kızlar sonunda sonucum çıktı orta riskteymişim doktorum fetal dna önerdi sizce ne yapmalıyım moralim çok bozuldu fiyat sordum 2350tl dediler az da değil bana bi akıl verin 20de ayrıntılıda zaten çıkmaz mı sizce sonucumda bu

Eklentiler

• 1DB94673-5B5A-4872-B1E1-F8FAA0BD5E19.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 71
Yasiniz kac acaba? Bazen yastan dolayi bazen boyle yanilma olabiliyor

Kizlar merhaba yeniden. Perinatologa gittim bu hafta icin gerekli ölçümleri yapti çok şükür her sey gayet iyi görünüyor dedi. Yalniz bu da cinsiyete erkek dedi arada kaldim. Cihazi cok iyi önceden de gitmiştim gösteriyordu cinsiyeti ya da biz de görmüş oluyorduk bu kez biz bisey görmedik ölçümlere odaklandigimiz için 15 16 hafta ile uyumlu. 20 cm 132 gr dedi. Sağlıkla doğsun tüm minnoslar.

Hangi ildesin canim? Bak istanbulda ve izmirde bunu ücretsiz yapan 2 hastane var burda arkadaslar var gidecek olan istersen sanada atarlar bilgilerini.
Kocaelideyim canım evet ümraniye eğitim araştırmada yapılıyormuş ama randevu zor bulunuyor dediler kim gidecek ücretsiz ise yaptırırım özelde az parada değil ki

Kocaelideyim canım evet ümraniye eğitim araştırmada yapılıyormuş ama randevu zor bulunuyor dediler kim gidecek ücretsiz ise yaptırırım özelde az parada değil ki
Kocaelideymissin bak yakin ne guzel. tatlicincap abla bu arkadasa anlatabilir misin ben senin kadar hakim değilim
Bak bu abla biliyor isleyisi canim baska bi arkadas daha vardi ama nickini unuttum yazicaklar sana gorduklerinde

Kocaelideymissin bak yakin ne guzel. tatlicincap abla bu arkadasa anlatabilir misin ben senin kadar hakim değilim
Bak bu abla biliyor isleyisi canim baska bi arkadas daha vardi ama nickini unuttum yazicaklar sana gorduklerinde
Çok teşekkür ederim canım baktım riskli gebelik bölümü yoktu normalden randevu aldım bende belki ordan oraya sevk ediyorlardır diye

Çok teşekkür ederim canım baktım riskli gebelik bölümü yoktu normalden randevu aldım bende belki ordan oraya sevk ediyorlardır diye

B blossom- ‘in dedigi gibi Umraniye’de ucretsiz yapiliyor. Bir takim kosullar var. Normal muayeneleriniz kadin dogumda mi perinatolojide mi? Ona gore izah edeyim.

perirem Dun gittin mi canim, NIPT test icin bir islem yapildi mi?

İkili için burda devlette perinatologa gittim kalbine beynine ense kalınlığına burun köküne herşeyine baktı sorun görmedi ama kan sonucu sorunlu geldi orta risk grubundaymışım

İkili için burda devlette perinatologa gittim kalbine beynine ense kalınlığına burun köküne herşeyine baktı sorun görmedi ama kan sonucu sorunlu geldi orta risk grubundaymışım

Tarama testlerine inanmiyorum canim. Ben yaptirmayacagim ikili, uclu, dortlu vs. Yuksek risk dediklerinin bebekleri bile cengaver gibi doguyor Allah’in izniyle.

Perinatologa 1. Detay USG ve ikili test icin mi gittin? Normalde de kadin dogum mu goruyor yoksa perinatolog mu?

Evet keşke yaptırmasaydım diyorum 2 günde kurudum gittim 2li için sadece perinatologa gittim normalde kadın doğumcuya gidiyordum yani ayrıntılı baktı baya da hiç bi sorun görmüyorum dedi sevinmiştim kursağım da kaldı sevincim

Hepinize tek tek cevap yazamiyorum arkadaslar ama hepsini okuyorum Bebegim hala yasiyor karnimda az bi suyla ama nereye kadar dayanabilir bilmiyorum doktorlar tam sure soyliyemiyolar bazi bebekler aylarca dayanbilirmis bazilari dayanamazmis. Enfeksiyon olmadigi surece boyle beklicez ve antibioticum tedavisi goruyorum enfeksiyon olmamasi icin. Doktorlar anne karnindaki su bebegin gelisimi icin hele cigerleri icin cok cok onemli.. saglikli olurmu bilmiyoruz diyorlar eger yasarsa.. bende bile bile bir cana kiyamamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…