Canım onlar hiç susmayacaklar alış bence ben doğuracam hala erkek seninki diyorlardı kocakarılar kız diyodum yok valla görürsün yapıyorlardıÖf kızlar ben 16 haftalık oldum karnım cok çıkmadı inanılmaz moralimi bozuyorlar bu akraba denilenler. Yok suratım şişmiş bebek gelismiyo muymuş. Cinsiyetini öğrendim erkek yok bu erkek olamazmış sivri olmalıymış içimi şişirdiler benim de aklımı karistiriyolar
Ay sagolun valla bide benim ilk bebeğim her gün aynada karnıma bakıyorum psikolojimi bozdular .Canım onlar hiç susmayacaklar alış bence ben doğuracam hala erkek seninki diyorlardı kocakarılar kız diyodum yok valla görürsün yapıyorlardı
Sonra memelerim ufak benim. Ayy memelere bak senin asla sütün gelmez bu meme ile demişti bir teyze. Ayy üstüme bir plastik cerrah atın sevabına moduna sokmuştu beni. Gayette kızım oldu emzirdirdim 2 yıl ohhh
Takma kafana onlara . Ne güzel işte şişmemiş olman , 38 kilo alıp 2 kilo bebek doğuran var, 7 kg alıp 4 kg çocuk doğuranda.
Sen boyle soyleyince aklima ne geldiCanım onlar hiç susmayacaklar alış bence ben doğuracam hala erkek seninki diyorlardı kocakarılar kız diyodum yok valla görürsün yapıyorlardı
Sonra memelerim ufak benim. Ayy memelere bak senin asla sütün gelmez bu meme ile demişti bir teyze. Ayy üstüme bir plastik cerrah atın sevabına moduna sokmuştu beni. Gayette kızım oldu emzirdirdim 2 yıl ohhh
Takma kafana onlara . Ne güzel işte şişmemiş olman , 38 kilo alıp 2 kilo bebek doğuran var, 7 kg alıp 4 kg çocuk doğuranda.
Çok normal karnının büyümemesi daha ilk hamileliğin bende hiç almamıştım kilo 6 aylık olmuştum hamile olduğum belli değildi sen nasıl hamilesin derlerdi. 7 8 aydan sonra çıkmaya başladı. Şimdi ikinci erken çıktı karnım keşke çıkmasaydı erkenden diyorumAy sagolun valla bide benim ilk bebeğim her gün aynada karnıma bakıyorum psikolojimi bozdular .
Öf kızlar ben 16 haftalık oldum karnım cok çıkmadı inanılmaz moralimi bozuyorlar bu akraba denilenler. Yok suratım şişmiş bebek gelismiyo muymuş. Cinsiyetini öğrendim erkek yok bu erkek olamazmış sivri olmalıymış içimi şişirdiler benim de aklımı karistiriyolar
Öğrenirsin canımm 13+5 de bana %80 kız dediYaa cok heyecanli artik herkes gercek cinsiyeti ogreniyor ben hici Carsamba veya Cuma gidicem ogrenebilir miyim acabadoktorun hesabina gore 13+4 civari bisey olucaz
Ay bana kesin kız dedi alışveriş fln da yapıyorum ama hala içimde bir korku var ya değişirse diyeBende 2 hafta sonra gidicem bakalım umarım artık görürüm. Kızım gbi nazlı buda ondada grupta herkes öğrenmişti , benin detaylıya kadsr netleşememişti16 da kız gbi ama hazırlık yapmayın , 18 de yüzde seksen kız, artık detaylıda yüzde yüz kızdı
Benim bebeler anaları gbi nazlı .
Hiç takılma kuzum sabah kalktığımda benimde minik bir göbüş akşama doğru şişiyorum tabi ama bence gazdan bağırsak hareketlerinden vs. oluyorAy sagolun valla bide benim ilk bebeğim her gün aynada karnıma bakıyorum psikolojimi bozdular .
Yasiniz kac acaba? Bazen yastan dolayi bazen boyle yanilma olabiliyorKızlar sonunda sonucum çıktı orta riskteymişim doktorum fetal dna önerdi sizce ne yapmalıyım moralim çok bozuldufiyat sordum 2350tl dediler az da değil bana bi akıl verin 20de ayrıntılıda zaten çıkmaz mı sizce sonucumda bu
25 yaşındayım ultrasonum temiz çıkmıştı kanda sorun çıktıYasiniz kac acaba? Bazen yastan dolayi bazen boyle yanilma olabiliyor
Hangi ildesin canim? Bak istanbulda ve izmirde bunu ücretsiz yapan 2 hastane var burda arkadaslar var gidecek olan istersen sanada atarlar bilgilerini.25 yaşındayım ultrasonum temiz çıkmıştı kanda sorun çıktı
Kocaelideyim canım evet ümraniye eğitim araştırmada yapılıyormuş ama randevu zor bulunuyor dediler kim gidecek ücretsiz ise yaptırırım özelde az parada değil kiHangi ildesin canim? Bak istanbulda ve izmirde bunu ücretsiz yapan 2 hastane var burda arkadaslar var gidecek olan istersen sanada atarlar bilgilerini.
Kocaelideymissin bak yakin ne guzel.Kocaelideyim canım evet ümraniye eğitim araştırmada yapılıyormuş ama randevu zor bulunuyor dediler kim gidecek ücretsiz ise yaptırırım özelde az parada değil ki
Çok teşekkür ederim canım baktım riskli gebelik bölümü yoktu normalden randevu aldım bende belki ordan oraya sevk ediyorlardır diyeKocaelideymissin bak yakin ne guzel.tatlicincap abla bu arkadasa anlatabilir misin ben senin kadar hakim değilim
Bak bu abla biliyor isleyisi canim baska bi arkadas daha vardi ama nickini unuttum yazicaklar sana gorduklerinde
Çok teşekkür ederim canım baktım riskli gebelik bölümü yoktu normalden randevu aldım bende belki ordan oraya sevk ediyorlardır diye
İkili için burda devlette perinatologa gittim kalbine beynine ense kalınlığına burun köküne herşeyine baktı sorun görmedi ama kan sonucu sorunlu geldi orta risk grubundaymışım
İkili için burda devlette perinatologa gittim kalbine beynine ense kalınlığına burun köküne herşeyine baktı sorun görmedi ama kan sonucu sorunlu geldi orta risk grubundaymışım
Evet keşke yaptırmasaydım diyorum 2 günde kurudum gittimTarama testlerine inanmiyorum canim. Ben yaptirmayacagim ikili, uclu, dortlu vs. Yuksek risk dediklerinin bebekleri bile cengaver gibi doguyor Allah’in izniyle.
Perinatologa 1. Detay USG ve ikili test icin mi gittin? Normalde de kadin dogum mu goruyor yoksa perinatolog mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?