2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben daha gitmedim fakat gidersem mutlaka burdan paylaşacağım

Evet kizlar burda keseyi görüp bebegi geç görenler olmustu sanki yanlis hatırlamıyorsam simdi gorumcem iki hafta önce gittiginde adete gore doktor 5 haftalık demis bugun tekrsr gitmisler aradan iki hafta geçti doktor karından bakmis kese vsr bebegi görmeyince alttan bakmış karartı gihi biesey vsrmis doktor bir hafta beklicez demis ya sagliksiz yada haftaya kalp atışlarını duyariz demis gec dollenme olabilir demis karartı varsa bence bebek vardır diye dusundum ben ultrosan goruntusu evde birakmis görmedim yorum yapamadım o yuzden eve gittigi zaman resmini isticem sizce yorumlariniz nedir ?

ay canım çook sevindim bak gördün mü endişelenmene gerek yokmuş, ben de 20. haftamda perinatoloğa gideceğim çünkü en doğru şeyleri onlar söylüyorlar
İkili için burda devlette perinatologa gittim kalbine beynine ense kalınlığına burun köküne herşeyine baktı sorun görmedi ama kan sonucu sorunlu geldi orta risk grubundaymışım

canım bak herkes demiş ben de diyim, şimdi doktor bir risk var deyince insan ister istemez endişeleniyor ama inan gerçekleşme olasılığı aslında o kadar az ki... işte 20. haftada bence bir perinatoloğa git detaylı ultrasonla her şeyi söyleyecekler zaten sana. içini ferah tut.
ah canın benim inşallah en hayırlısı olur, doktorlarını dinle bol bol dua et. en iyisi olur umarım senin ve yavruların için

Devlet hastanesine giden arkadaşlarım ikilim temiz çıktı. Ama doktor 16 18. Hafta da gel 3lü yapalım dedi risk yoksa yaptırmak zorunda mıyım acaba?

Devlet hastanesine giden arkadaşlarım ikilim temiz çıktı. Ama doktor 16 18. Hafta da gel 3lü yapalım dedi risk yoksa yaptırmak zorunda mıyım acaba?
Devlette prosedür gereği direk yapıyorlar ama yaptırmama seçeceğin tabi ki var canım.

Fetal dna yaptıramazsam ayrıntılıda çıkacak zaten dediğiniz gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum ah öyle zor ki keşke yaptırmasaydım diyorum

Çok teşekkür ederim dediklerinizin hepsini yapacağım Çok dua ediyorum hiç birimizi evladımızla sınamasın

Kizlar bu benim ikili test sonucum ama hic bisey anlamadim risk var mi yok mu

Eklentiler

• CEEA51DD-778F-48BF-9E76-47C54F11DF95.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 99
Hunharca alıyordum
Son anda fikir değiştirip ıslak mendil almaya karar verdim. Yanına da bir iki mama önlüğü aldım. Yoktu hiç düzgünce.
Yine olan kredi kartıma oldu

Eklentiler

• 7E2503FA-6FAA-40DC-AC0D-493BB47B6DF8.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 88
Selam kizlar nasilsiniz?benim gibi her saat basi aklina kötü düsünceler gelen varmi?
Aslinda cok sukur bu aralar kanamam yok ,bulantim cok az seylere var o da bazen ama aklimdaki kötü bisey olacak dusuncesi rahat birakmiyor
17si randevum var insallah hersey güzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…