2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Evet onun payi var ama bilmiyorum sanki bu korkular doguma kadar surecek bende hergun ,her hafta bitisinde Allahima cok sukur diyorum

Bitmiyor.. Bebek bi yere toplandığında Sancı mı erken doğum mu yoksa diye ayırt edememe.. Bi doğsa derken Doğumdan sonra karnımda olması daha iyiymiş dediğim de olmuştu

Bitmiyor.. Bebek bi yere toplandığında Sancı mı erken doğum mu yoksa diye ayırt edememe.. Bi doğsa derken Doğumdan sonra karnımda olması daha iyiymiş dediğim de olmuştu
Benimde korkum en cok erken doguma odakli herhalde arkadasim yasadi ya ona cok uzuldum ondan kalmis yoksa oglumda hic korkum yoktu herzaman iyiye yoruyordum bunda tam aksine

Çok güzel anlatmışsın
Ne mutlu size
Annen bunu istiyor ve hazırdı
Uzun ömür sağlık ve mutluluk diliyorum :)
Ama benimki o kadar süpriz olduki
Uzun bir süre kendime gelemedim
Ben hariç evde herkes mutlu ve bu beni sinirlendiriyor
Bana en çok küçük kızım takılıyor
Anne dişini sık ablama benzemesin
Ablam hiç olmamış
Anne kız istiyorum ha
Anne babası için senin ihtiyar delikanlı geldi
Daha nreler neler
Çoğunuz burada daha yeni anne olacaksınız belki
Annelik paha biçilemez bir zevk ve zorluktur
Güzel ve sağlıkla büyüsünler

Hoş bulduk ablacım
Genç anne olmak çok güzel evet
Ama bunda biraz daha olgun bir anne olacağım
Bunun artıları ve eksileri illaki olacaktır ama herşey güzel olacak
Yani umarım :)

Hosgeldin. Ben de seni BDV’den hatirliyorum. Yasitiz seninle. Benim ikinci gebelik. İlkinin kalbi durdugu icin Agustos’ta zorunlu kurtaj olmustum. Bu defa 13. Haftaya ulastik Allah’in izniyle. Dogum tarihlerimiz de yakin, insallah saglikla kucaklarimiza aliriz. Benim de endiselerim var. Yastan dolayi degil de, su an hala gebelikten buyuk bir miyomum var. Ama bu konuyu dusunmeyi erteliyorum. Zaman gosterecek, ona ragmen gebe kaldiysam ona ragmen dogururum diyorum.

En yakin arkadasimin biz universiteden mezun olurken kardesi olacak haberini almistik. Annesi de bu fikre hemen adapte olamadi. Biri 22, digeri 20 yasinda iki kardesi vardi. Ama simdi o minigimiz buyudu de ODTU’de okuyor. Benim bile gozbebegim. O kadar seviliyorlar ki. Arkadasimin annesi de ufakligi rahat rahat, sindirerek buyuttu. “Evlat yetistirmenin zevkini ufaklikta aldim” diyordu. Ablalari ayri, biz ayri deli oluyorduk bebek icin dusun. Swnin de boyle olacagina eminim.

İnsan omru uzadi, dayanikliligimiz gelisti. Dunya Saglik Orgutu bile 2017’de yas skalasini revize etti. Artik moden tip ile 65 yasina herkes genc sinifinda yer aliyor. Yani yas bu islerde en son takilacak sey.

Persembe gunu benim de 1. Detay USG olacak. Tarama testlerini yaptirmayi dusunmuyorum. Zaten dogruluk ihtimalini en Nihayetinde 50% gibi bir sey olacak. Yastan dolayi da muhakkak risk gosterecek. Can sikmaya degmez dedim.

Kizlarin simdiden bu fikre alismis. Allah onlara da, karnindaki bebise de cok cok guzellikler nasip etsin. Hep guzel gunlerini gor insallah.

Bak ulasimiz da bizimle yasit, onun da bir evladi var. Yillar sonra yeniden gebe.

Biz olumlu dusunelim yeter ki, her sey guzel olur.

Hosgeldin tekrar.

Hoş bulduk ablacım
Genç anne olmak çok güzel evet
Ama bunda biraz daha olgun bir anne olacağım
Bunun artıları ve eksileri illaki olacaktır ama herşey güzel olacak
Yani umarım :)

Amin inşallah bence çok daha guzel olur kizlar buyumusler okuldu vs derken giderler yaninda sana arkadas kalir normalde hedim 3 tu bunu doğurup 3 yıl sonra bitsne daha yapmaktı ise devsm edip son cocugu 41 yasinda yapmayi planliyordum ama bunda okdr korktumki zirvede birakmaya karar verdim

Slm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah

Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sağlık sabır versin.

Evet bdv nin asabi üyelerindenim
Bende aşinayım size
Düşen bbeğiniz için hayırlısı diyorum sağlıksız embiryo tutunamazmış hen negüzel yeniden hamilesiniz
Bende yaz insanıyım temmuz 29 bebekte 24 ağustos bekleniyor
Güzel bir duygu
Geç anne olmak endişelendiriyor tabiki bu endişeleri düşünmemeye çalışacağım
Doğumu düşünmemeye çalışıyorum
Bebeğimi kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum
İyi dileklerin için çok telekkür ederim
Bende sana yeni üyenizle ailenle mutlu sağlıklı güzel bir ömür diyorum
buarada ulasimiz da biliyordum hamile olduğunu ama ben 25 27 yaşları arası diye hatırlıyorum
Neyse tüm ağustos anneleri hadi bakalım bekiliyoruz bebişleri

Sana garanti veriyorum bebeği kucağına aldıktan sonra unutuyorsun
Kimbilir belki hedeflerini tutturursun

Ayyy ne denir ki içim yandı anneye yavrulara Rabbim şifa versin

Allah rahmet eylesin kalanlara şifa ve sabır versin

Çok üzücü..Allah diğer yavrulara,anneye şifa versin, dayanma gücü versin sizlere de sabır versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…