Ahhh MerecimSelam kizlar nasilsiniz?benim gibi her saat basi aklina kötü düsünceler gelen varmi?
Aslinda cok sukur bu aralar kanamam yok ,bulantim cok az seylere var o da bazen ama aklimdaki kötü bisey olacak dusuncesi rahat birakmiyor
17si randevum var insallah hersey güzel gecer
Ne yalan söyliyim o bir şey olacak ya da oldu korkusu bende de varSelam kizlar nasilsiniz?benim gibi her saat basi aklina kötü düsünceler gelen varmi?
Aslinda cok sukur bu aralar kanamam yok ,bulantim cok az seylere var o da bazen ama aklimdaki kötü bisey olacak dusuncesi rahat birakmiyor
Aklımda düşünceler dolanıp duruyor ne yalan söyleyeyim. bebeğimi düşünüyorum sürekli. evleneli 3 yıl olacak ilk zamandan beri istiyoruz bebek daha nasip olmadı kucaklamak. Artık bu hasret güzellikle sona erer mi merak içindeyim. Aklımdan binbir türlü kötü ihtimaller geçiyor.Selam kizlar nasilsiniz?benim gibi her saat basi aklina kötü düsünceler gelen varmi?
Allah razi olsun canim sen nasilsin?ben sukur enerjimde güzel sadece korkular var o da bence olur en az 35-37haftaya kadarAhhh Merecimcanim arkadasim aklimdaydin bugun de yazamadim sana nasilsin diye?
Beni anlatmissin tamamen. Carsamba gidicem bende doktora ama hep bi olumsuzluk kotu dusunceler pesimi bırakmıyorhamile olduğum her saniye aklimda hep bunu düşünüyorum aslinda boyle yapmamam lazim ama iste hareketleri hissedene kadar hep evham oluyor insanda
Yaaa kıyamam hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz galiba oğlumda hiçbu kadar neqativ düşüncem yoktu nedense ama bu ara erken doğumları çok duyuyorum sosial mecralarda da karşıma çıkıyor korkularım artıyor nedenseAklımda düşünceler dolanıp duruyor ne yalan söyleyeyim. bebeğimi düşünüyorum sürekli. evleneli 3 yıl olacak ilk zamandan beri istiyoruz bebek daha nasip olmadı kucaklamak. Artık bu hasret güzellikle sona erer mi merak içindeyim. Aklımdan binbir türlü kötü ihtimaller geçiyor.
Yine duygusallık saatim gelmiş ben bi ağlayıp geleyim.
Yaa benim karnim artik besbelli o yuzden artik hamile lik duygusu geliyor sadece korkularim cok nedense hep 20ci haftalarda erken dogum aklima geliyorNe yalan söyliyim o bir şey olacak ya da oldu korkusu bende de varbir de öyle bir dönemki hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüslerim şiş bu kadar
Bir de kızlar benim sorum var size; bacaklarımda ve kollarımda da bir iki tane olmak üzere döküntü gibi birşey olmuşyani kuru kızarıklık gibi. Ama kaşıntı yapmıyor. Zaten doktora gidicem ama başına gelen var mı? Hamilelikte normal mi acaba?
İnsan duyunca daha çok etkileniyorYaa benim karnim artik besbelli o yuzden artik hamile lik duygusu geliyor sadece korkularim cok nedense hep 20ci haftalarda erken dogum aklima geliyor
Cok yakin arkadasim belkide 20ci haftada durdugu yerde sancisi gelmisti dogum oldu onun etkisinden hala cikamiyorum heran aklimda
Bende iyiyim arkadasımAllah razi olsun canim sen nasilsin?ben sukur enerjimde güzel sadece korkular var o da bence olur en az 35-37haftaya kadar
Rabbim korkularimizla sinamasin sagsalim kucagimiza alalim insallah
Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten maşallah yarıladık nerdeyseBende direk detaylı yaptıracağım
3lü testin güvenilirliği çok daha az zaten. İkili yeterli
:) 5 yaşını doldurmuş bir kardeşim var.Kızlar 38 yaşında ve gebeyim başta hiç kabullenemedim
Ywni yeni kabulkenmeye başladım
Hareketlenmeye başladı belkide o yüzden
Ve çok korkuyorum
Doğumdan yetememekten beğeğin yaşımla beraber down sendromlu olmasından
Kızlarım var iki tane biri 18 diğeri 16
Doğum benim için bitmişti
Artık torun görürüm diyordum
Çarşamba günü ikili tarama testine gireceğim
Umurarım herşey hepimiz için iyi olu benim içinde
24.11.2019Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Sat neydi?
Düşük risk gözüküyor:)Kizlar bu benim ikili test sonucum ama hic bisey anlamadim risk var mi yok mu
Hoşgeldiniz..Selam kızlar
Bende 13 haftalık gebeyim
Tahmini doğum tarihi 23 ile 30 arası
Aranıza katılmak istiyorum
Olur mu
Yoksa geç mi kaldım
Aynen Bencedeİnsan duyunca daha çok etkileniyorne bileyim bir an önce hemen ağustos olsun da kucağımda olsun istiyorum. Bazen de hamileliğin tadını çıkar diyorum. Çok garip bir ikilemdeyim. Aldığım şeylere bakıyorum çok erken mi acaba diyorum. Bence hepimiz aynı duygulardayız ya
Sanırım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.Selam kizlar nasilsiniz?benim gibi her saat basi aklina kötü düsünceler gelen varmi?
Evet onun payi var ama bilmiyorum sanki bu korkular doguma kadar surecek bende hergun ,her hafta bitisinde Allahima cok sukur diyorumSanırım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.
Sanki o son çok uzakmış gibi. Sanki bebeğimi sağlıkla kucağıma almam çok çok zor ihtimalmiş gibi hep kötü seneryolar aklıma geliyor.
Henüz hareketlerini hissedemediğimiz için bu şekilde oluyor sanırım.
Hepimizde olacak canım o tedirginlik çok normal bence. Çaresiz bir şekilde onları bekliyoruz.Evet onun payi var ama bilmiyorum sanki bu korkular doguma kadar surecek bende hergun ,her hafta bitisinde Allahima cok sukur diyorum
Canım maşallahKizlar bu benim ikili test sonucum ama hic bisey anlamadim risk var mi yok mu
Kızlar 38 yaşında ve gebeyim başta hiç kabullenemedim
Ywni yeni kabulkenmeye başladım
Hareketlenmeye başladı belkide o yüzden
Ve çok korkuyorum
Doğumdan yetememekten beğeğin yaşımla beraber down sendromlu olmasından
Kızlarım var iki tane biri 18 diğeri 16
Doğum benim için bitmişti
Artık torun görürüm diyordum
Çarşamba günü ikili tarama testine gireceğim
Umurarım herşey hepimiz için iyi olu benim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?