2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ahhh Merecim canim arkadasim aklimdaydin bugun de yazamadim sana nasilsin diye?
Beni anlatmissin tamamen. Carsamba gidicem bende doktora ama hep bi olumsuzluk kotu dusunceler pesimi bırakmıyor hamile olduğum her saniye aklimda hep bunu düşünüyorum aslinda boyle yapmamam lazim ama iste hareketleri hissedene kadar hep evham oluyor insanda

Ne yalan söyliyim o bir şey olacak ya da oldu korkusu bende de var bir de öyle bir dönemki hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüslerim şiş bu kadar

Bir de kızlar benim sorum var size; bacaklarımda ve kollarımda da bir iki tane olmak üzere döküntü gibi birşey olmuş yani kuru kızarıklık gibi. Ama kaşıntı yapmıyor. Zaten doktora gidicem ama başına gelen var mı? Hamilelikte normal mi acaba?

Aklımda düşünceler dolanıp duruyor ne yalan söyleyeyim. bebeğimi düşünüyorum sürekli. evleneli 3 yıl olacak ilk zamandan beri istiyoruz bebek daha nasip olmadı kucaklamak. Artık bu hasret güzellikle sona erer mi merak içindeyim. Aklımdan binbir türlü kötü ihtimaller geçiyor.
Yine duygusallık saatim gelmiş ben bi ağlayıp geleyim.

Allah razi olsun canim sen nasilsin?ben sukur enerjimde güzel sadece korkular var o da bence olur en az 35-37haftaya kadar
Rabbim korkularimizla sinamasin sagsalim kucagimiza alalim insallah

Yaaa kıyamam hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz galiba oğlumda hiçbu kadar neqativ düşüncem yoktu nedense ama bu ara erken doğumları çok duyuyorum sosial mecralarda da karşıma çıkıyor korkularım artıyor nedense
Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Yaa benim karnim artik besbelli o yuzden artik hamile lik duygusu geliyor sadece korkularim cok nedense hep 20ci haftalarda erken dogum aklima geliyor
Cok yakin arkadasim belkide 20ci haftada durdugu yerde sancisi gelmisti dogum oldu onun etkisinden hala cikamiyorum heran aklimda

İnsan duyunca daha çok etkileniyor ne bileyim bir an önce hemen ağustos olsun da kucağımda olsun istiyorum. Bazen de hamileliğin tadını çıkar diyorum. Çok garip bir ikilemdeyim. Aldığım şeylere bakıyorum çok erken mi acaba diyorum. Bence hepimiz aynı duygulardayız ya

Kızlar 38 yaşında ve gebeyim başta hiç kabullenemedim
Ywni yeni kabulkenmeye başladım
Hareketlenmeye başladı belkide o yüzden
Ve çok korkuyorum
Doğumdan yetememekten beğeğin yaşımla beraber down sendromlu olmasından
Kızlarım var iki tane biri 18 diğeri 16
Doğum benim için bitmişti
Artık torun görürüm diyordum
Çarşamba günü ikili tarama testine gireceğim
Umurarım herşey hepimiz için iyi olu benim içinde

:) 5 yaşını doldurmuş bir kardeşim var.
Ben 18, annem de 38 yaşındaydı doğum yaptığında
Annem iyi ki der her zaman kardeşime. Zaten bilinçli oldu hatta 3. Aydan sonra yaştan dolayı hemen otrivelle+klomen tedavisi gördü toplam klomen tedavisinin 2. Ayında müjdeli haberi aldık. Sizlere de çok iyi gelecektir eminim.
Şimdi benim bıdığım teyze olacak ama katiyen reddediyor. Abla olacakmış öyle diyor Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah

Aynen Bencede
Benim ablamda biseyler almis kiziyorum cok erken daha belli olmaz diye ama nasip
Allah korkularimizla sinamasin saglikla kucagimiza alalim insallah

Sanırım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.
Sanki o son çok uzakmış gibi. Sanki bebeğimi sağlıkla kucağıma almam çok çok zor ihtimalmiş gibi hep kötü seneryolar aklıma geliyor.
Henüz hareketlerini hissedemediğimiz için bu şekilde oluyor sanırım.

Evet onun payi var ama bilmiyorum sanki bu korkular doguma kadar surecek bende hergun ,her hafta bitisinde Allahima cok sukur diyorum

Evet onun payi var ama bilmiyorum sanki bu korkular doguma kadar surecek bende hergun ,her hafta bitisinde Allahima cok sukur diyorum
Hepimizde olacak canım o tedirginlik çok normal bence. Çaresiz bir şekilde onları bekliyoruz.
İnşallah şu ayrıntılı usg sağ salim atlatalım rahatlarız.

Hoşgeldin abla seni bdv deki yorumlardan tanıyorum sende benim gibi cok takılıyorsun ne güzel gencecik anne olmuşsunuz 38 yas cok gec bir yas degil burda sizinle yasit sayilan iki ablamiz daha var yeterki sağlıkla gelsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…