Allahim çok cok üzücü bi olaySlm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
HoşgeldinEvet bdv nin asabi üyelerindenim
Bende aşinayım size
Düşen bbeğiniz için hayırlısı diyorum sağlıksız embiryo tutunamazmış hen negüzel yeniden hamilesiniz
Bende yaz insanıyım temmuz 29 bebekte 24 ağustos bekleniyor
Güzel bir duygu
Geç anne olmak endişelendiriyor tabiki bu endişeleri düşünmemeye çalışacağım
Doğumu düşünmemeye çalışıyorum
Bebeğimi kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum
İyi dileklerin için çok telekkür ederim
Bende sana yeni üyenizle ailenle mutlu sağlıklı güzel bir ömür diyorum
buaradaulasimiz da biliyordum hamile olduğunu ama ben 25 27 yaşları arası diye hatırlıyorum
Neyse tüm ağustos anneleri hadi bakalım bekiliyoruz bebişleri
Slm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Allah yardimcilari olsun ,dusununce bile insan aklini yitiriyorSlm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Ayy canım benim onlar akrabanız mıydı. Başınız saolsun. Eşimde fabrikadaki işçilerden birinin kuzeninin evi yanmış dedi. Haberi okudum masumu gördüm toparlayamadım bir türlü. Rabbim kimseye göstermesin, yaşatmasın. Geride kalanları sağlık esenlik sabır versin.Slm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Oluyor bende de,o haftalarda da vardi normalmis asiri rahatsiz etmiyorsaKızlar bu haftalarda bel agrisi yasayan var miydi?
Kendimi hic yormadim dun falan bugunde bi kahvalti hazirladim sadece sonrada merkeze gidelim gezmeye dedik ama belimde agri var niyeyse sabahtan beri
Yok canim cok rahatsizlik vermiyor sadece belli etti kendini var hafif bi agri. Esimle oglum geziyor ben oturuyorum gecer insallahOluyor bende de,o haftalarda da vardi normalmis asiri rahatsiz etmiyorsa
Dinlene dinlene gez canim,biz dun ciktik aksam bel agrim coktu ama sukur bugun az bisey varYok canim cok rahatsizlik vermiyor sadece belli etti kendini var hafif bi agri. Esimle oglum geziyor ben oturuyorum gecer insallah
Slm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Bende valla korka korka ilk defa gezmeye ciktik hamileligi ogrendigimizden beri dusun. 5 dk yuruyup 10 dk oturuyorum korkudan olsun yavrularimiz iyi olsundaDinlene dinlene gez canim,biz dun ciktik aksam bel agrim coktu ama sukur bugun az bisey var
Her sokaga cikip eve geldigimde aha kan geldi mi diye bakiyorum
Sana garanti veriyorum bebeği kucağına aldıktan sonra unutuyorsun
Kimbilir belki hedeflerini tutturursun
Yok canim cok rahatsizlik vermiyor sadece belli etti kendini var hafif bi agri. Esimle oglum geziyor ben oturuyorum gecer insallah
Aynen canim bugun hava cok güzel malum buralarda sicak gunesli hava gormek cok zor disari cikmak istiyorum ama zaten heryer kapali sadece oglumuzu oyun parkina goture biliriz hem yarinda gezicem doktora gidicemBende valla korka korka ilk defa gezmeye ciktik hamileligi ogrendigimizden beri dusun. 5 dk yuruyup 10 dk oturuyorum korkudan olsun yavrularimiz iyi olsunda
Ayak agrisi bende de cok sanki buyuk agirlik var ayaklarimdaO haftada vardı. 2 gündür de ayağıma vuran bi ayak ağrısı. Hafta hafta geziyor ağrılar
Ayak agrisi bende de cok sanki buyuk agirlik var ayaklarimda
Seninle haftalarimiz ayni ☺
Dinlene dinlene gez canim,biz dun ciktik aksam bel agrim coktu ama sukur bugun az bisey var
Her sokaga cikip eve geldigimde aha kan geldi mi diye bakiyorum
Başınız sağolsunSlm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Bendede oluyor. Doktoruma söyledim önemsemedi. Bedenin dinlenmem lazım diye tepki veriyor. Ayaklarını uzat dinlen demişti.Kızlar bu haftalarda bel agrisi yasayan var miydi?
Kendimi hic yormadim dun falan bugunde bi kahvalti hazirladim sadece sonrada merkeze gidelim gezmeye dedik ama belimde agri var niyeyse sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?