2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allahim çok cok üzücü bi olay
Rabbim sabırlar versin diğer yavrularını anne babasına bağışlasın ins

Hoşgeldin Evet ben de 81'liyim 15 yaşında bir oğlum var. 2.çocuğu hep istiyorduk fakat bebekler tutunamıyordu .En son düşünmeyi bıraktım hamileliğimi öğrendim hem istediğimiz bir bebek hem süpriz bir bebek bebek oldu.

Ne güzel senin kızların var sana çok destek olurlar.
Dilerim hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz burdan birbirimize güzel haberler veririz.
Ben de yaştan dolayı riskli gebelik görünüyorum. O yüzden 2''li ve diğer testleri yaptırmadan sadece genetik testlerinden birini yaptıracağım. Bakalım her şey sağlıcakla olsun.

ay çok üzücü ne desem bilemedim, umarım diğer 2 kardeşi de tamamen düzelirler, gerçekten ne desem bilemedim, nasıl olmuş olay öyle. çok geçmiş olsun

Allah yardimcilari olsun ,dusununce bile insan aklini yitiriyor
Rabbim 2cocugu ailesine bagislasin insallah acilari dinsin

Ayy canım benim onlar akrabanız mıydı. Başınız saolsun. Eşimde fabrikadaki işçilerden birinin kuzeninin evi yanmış dedi. Haberi okudum masumu gördüm toparlayamadım bir türlü. Rabbim kimseye göstermesin, yaşatmasın. Geride kalanları sağlık esenlik sabır versin.

Kızlar bu haftalarda bel agrisi yasayan var miydi?
Kendimi hic yormadim dun falan bugunde bi kahvalti hazirladim sadece sonrada merkeze gidelim gezmeye dedik ama belimde agri var niyeyse sabahtan beri

Kendimi hic yormadim dun falan bugunde bi kahvalti hazirladim sadece sonrada merkeze gidelim gezmeye dedik ama belimde agri var niyeyse sabahtan beri
Oluyor bende de,o haftalarda da vardi normalmis asiri rahatsiz etmiyorsa

Yok canim cok rahatsizlik vermiyor sadece belli etti kendini var hafif bi agri. Esimle oglum geziyor ben oturuyorum gecer insallah
Dinlene dinlene gez canim,biz dun ciktik aksam bel agrim coktu ama sukur bugun az bisey var
Her sokaga cikip eve geldigimde aha kan geldi mi diye bakiyorum

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin insallah geride kalanlar hayata tutunurlar cok gecmis olsun

Dinlene dinlene gez canim,biz dun ciktik aksam bel agrim coktu ama sukur bugun az bisey var
Bende valla korka korka ilk defa gezmeye ciktik hamileligi ogrendigimizden beri dusun. 5 dk yuruyup 10 dk oturuyorum korkudan olsun yavrularimiz iyi olsunda

Merhaba kızlar acaba hamile olduğunuz öğrendiğiniz zaman idrarınızda tortu ve bulanıklılık varmıydı benim bu ay idrarım da hem tortu hemde bulanıklık var halsizim kafam ağrıyor kaç gündür giribim bir türlü geçmedi hamilelik belirtisi olabilirmi acaba

Bende valla korka korka ilk defa gezmeye ciktik hamileligi ogrendigimizden beri dusun. 5 dk yuruyup 10 dk oturuyorum korkudan olsun yavrularimiz iyi olsunda
Aynen canim bugun hava cok güzel malum buralarda sicak gunesli hava gormek cok zor disari cikmak istiyorum ama zaten heryer kapali sadece oglumuzu oyun parkina goture biliriz hem yarinda gezicem doktora gidicem Insallah usm eder gorurum yoksa kaldi 20-22haftaya

O bende de var ya resmen kendimize işkence ama işte bilinç altına atılan herşeyin çıkış noktası. Benim ilk gebeliğimde kanama olmuştu o zamandan beri beyaz harici çamaşır giyemem. Bugün temizlik yapıyorum her akıntı da lavaboya

Başınız sağolsun Allah kalanlara şifa , sizlere sabır versin..

Bendede oluyor. Doktoruma söyledim önemsemedi. Bedenin dinlenmem lazım diye tepki veriyor. Ayaklarını uzat dinlen demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…