2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla canım hiç dikkatimi çekmedi öyle bir belirti. Ama belli olmaz inş kalbinden geçen nasip olur.

Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sağlık sabır versin.
Ayyy ne denir ki içim yandı anneye yavrulara Rabbim şifa versin
Allah rahmet eylesin kalanlara şifa ve sabır versin
Çok üzücü..Allah diğer yavrulara,anneye şifa versin, dayanma gücü versin sizlere de sabır versin .
Allahim çok cok üzücü bi olay
Rabbim sabırlar versin diğer yavrularını anne babasına bağışlasın ins
ay çok üzücü ne desem bilemedim, umarım diğer 2 kardeşi de tamamen düzelirler, gerçekten ne desem bilemedim, nasıl olmuş olay öyle. çok geçmiş olsun
Allah yardimcilari olsun ,dusununce bile insan aklini yitiriyor
Rabbim 2cocugu ailesine bagislasin insallah acilari dinsin
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin insallah geride kalanlar hayata tutunurlar cok gecmis olsun
Çok saolun Allah razı olsun kızlar,çocuklardan biri tepki vermiş doktor iyi olacak demiş inşallah diğeri kritik,bunlar 3kardeş 2,4,6 yaşlarındalar sünger yatakla oynuyormuş çakmakla oynamış en büyüğü kağıt yakmışlar ve yatak tutuşmuş birden annede hasta yatıyormuş,olacak ya işte elden bir şey gelmez, Mtad evet canım eşimin dayısının torunları Hendekten,bende hastayım cenazeye gidemedim başım çatlıyor

Test yapın bence tabi regliniz ne zaman bilemiyorum ama bu belirtileri o kadar çok yaşadım ve o ay regli oluyordum

Kızlar bu haftalarda bel agrisi yasayan var miydi?
Kendimi hic yormadim dun falan bugunde bi kahvalti hazirladim sadece sonrada merkeze gidelim gezmeye dedik ama belimde agri var niyeyse sabahtan beri
Benim geçen haftadan beri ara ara ağrıyor özellikle ayakta kalıp bişeyler yaptıysam

Küçüklermiş de ahh ahh çok dikkat etmek gerek gerçekten çocuk yapmaz diye hiç bişi yok. Küçükken ablamla yaramazlık yaptık diye odaya göndermişlerdi bizi. Halı üstünde kağıtlardan ateş yakmıştık sözde ısınmak için. Ben kitabım yanıyor öğretmen kızar diye söndürmüştüm oğlum aşırı hareketli olmasa da yapmaz diye asla demiyorum. Açık cam olan yerde bırakmam, bıçak, küçük eşyalar, deterjan el altı olmaz. Tedbir bizden gerisi Allahtan.

Tedbirli olmak gerekir tabi ki zaten olacağın önüne geçilmez de anneler ya da evde bakanlar dikkat etmeli gerçektenben 13yaşındaki kızıma bile güvenemiyorum,hayırlısıyla iyileşsinler diğer kardeşlerde inşallh

İnşallah iyileşirler ya gerçekten çok üzüldüm küçücükler daha.

Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara ömür versin çok üzüldüm

Hoşgeldin aramıza, bebişin sağlıkla gelsin inş ben de kısmetse doğum yaptığımda 37 yi doldurmuş olacağım, kızımla da arasında 10 yaş olacak.. Artık insanlar hayat şartlarından ilk çocuklarını bu yaşta kucaklıyor pek çok arkadaşım gibi.. Allah hepimize sağlıklı ömürler ve bebekler nasip etsin

Bende 35 yaşındayım. Ikili teste gireceğim ve test sonucu risk grubu çıkarsa diye endişeliyim.
ben çok kararsız kalmıştım ve şimdilik yaptırmama kararı aldım ne kadar karar alsamda hala düşünüyorum,çıkan sonuç beni düşündürecek diye endişeliyim,inşallh hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız
Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara ömür versin çok üzüldüm
sağol canım Allah razı olsun

Hoşbuldum
Evet düşünmeyi bırakınca olan oluyor
Bendede benzer bir durum yaşandı
O kadar bdv de nasıl kaza diye birşey oluyor diyordum oluyor işte
Belkide olması gerekiyordu
Süpriz bebek size daha çok mutluluk getirsin
Oğluna bir kız kardeş güzel olur sanki
Genede hayırlısı
Benim kızlar çok hevesli
Bakalım göreceğiz
Ben üçlü taramayı yaptırmayı düşünmüyorum ama ikili yaptıracağım
Ne olursa olsun
Sevilecek
Umarım herşey gönlümüzce olur

Hoşbuldum
Ben belki abarttım biraz okudukça kendimi abartıyorum gibi hissediyorum
Verdğiniz moral gerçekten iyi geldi
Sağol canım umarım önümüzdegünler daha güzel olcak
İlk trimester atlattık nerdeyse

Amin hepimize inşallah..Ablaları miniği el üstünde tutacaklar❤
Evet gönlümden bir kızçe geçiyor ama kısmet ..Sağlıklı olsun abisine yoldaş olsun .

Sabır dilerim
Offf çok üzücü
Bir anne baba evladını gömmemeli

Sabır dilerim
Offf çok üzücü
Bir anne baba evladını gömmemeli
Teşekkür ederim,malesef hayat bazen o kadar acımasızlaşıyor,allah bağışlasın herkesin evladını,bu arada hoş geldinizbenimde 13 yaşında 1kızım var,5yaşında da oğlum var

Teşekkür ederim,malesef hayat bazen o kadar acımasızlaşıyor,allah bağışlasın herkesin evladını,bu arada hoş geldinizbenimde 13 yaşında 1kızım var,5yaşında da oğlum var
Teşekkür ederim
Evlatlarımız güzel ve sağlıklı olsun canları sağ olsun
Acılı aileyede dayanma gücü
Diğer evlatlarınıda sağlık dilerim
Bir annenin yaşayabileceği en zor sınav

Teşekkür ederim
Evlatlarımız güzel ve sağlıklı olsun canları sağ olsun
Acılı aileyede dayanma gücü
Diğer evlatlarınıda sağlık dilerim
Bir annenin yaşayabileceği en zor sınav
Kesinlikle canım insan konduramaz bile ama zor bi sınav ve gerçek işte,Allah sabır versin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…