Valla canım hiç dikkatimi çekmedi öyle bir belirti. Ama belli olmaz inş kalbinden geçen nasip olur.Merhaba kızlar acaba hamile olduğunuz öğrendiğiniz zaman idrarınızda tortu ve bulanıklılık varmıydı benim bu ay idrarım da hem tortu hemde bulanıklık var halsizim kafam ağrıyor kaç gündür giribim bir türlü geçmedi hamilelik belirtisi olabilirmi acaba
Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sağlık sabır versin.
Ayyy ne denir ki içim yandıanneye yavrulara Rabbim şifa versin
Allah rahmet eylesin kalanlara şifa ve sabır versin
Çok üzücü..Allah diğer yavrulara,anneye şifa versin, dayanma gücü versinsizlere de sabır versin .
Allahim çok cok üzücü bi olay
Rabbim sabırlar versin diğer yavrularını anne babasına bağışlasın ins
ay çok üzücü ne desem bilemedim, umarım diğer 2 kardeşi de tamamen düzelirler, gerçekten ne desem bilemedim, nasıl olmuş olay öyle. çok geçmiş olsun
Allah yardimcilari olsun ,dusununce bile insan aklini yitiriyor
Rabbim 2cocugu ailesine bagislasin insallah acilari dinsin
Ayy canım benim onlar akrabanız mıydı. Başınız saolsun. Eşimde fabrikadaki işçilerden birinin kuzeninin evi yanmış dedi. Haberi okudum masumu gördüm toparlayamadım bir türlü. Rabbim kimseye göstermesin, yaşatmasın. Geride kalanları sağlık esenlik sabır versin.
Çok saolun Allah razı olsun kızlar,çocuklardan biri tepki vermiş doktor iyi olacak demiş inşallah diğeri kritik,bunlar 3kardeş 2,4,6 yaşlarındalar sünger yatakla oynuyormuş çakmakla oynamış en büyüğü kağıt yakmışlar ve yatak tutuşmuş birden annede hasta yatıyormuş,olacak ya işte elden bir şey gelmez,Başınız sağolsun allah rahmet eylesin insallah geride kalanlar hayata tutunurlar cok gecmis olsun
Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsunAllah kalanlara şifa , sizlere sabır versin..
Test yapın bence tabi regliniz ne zaman bilemiyorum ama bu belirtileri o kadar çok yaşadım ve o ay regli oluyordumMerhaba kızlar acaba hamile olduğunuz öğrendiğiniz zaman idrarınızda tortu ve bulanıklılık varmıydı benim bu ay idrarım da hem tortu hemde bulanıklık var halsizim kafam ağrıyor kaç gündür giribim bir türlü geçmedi hamilelik belirtisi olabilirmi acaba
Benim geçen haftadan beri ara ara ağrıyor özellikle ayakta kalıp bişeyler yaptıysamKızlar bu haftalarda bel agrisi yasayan var miydi?
Kendimi hic yormadim dun falan bugunde bi kahvalti hazirladim sadece sonrada merkeze gidelim gezmeye dedik ama belimde agri var niyeyse sabahtan beri
Çok saolun Allah razı olsun kızlar,çocuklardan biri tepki vermiş doktor iyi olacak demiş inşallah diğeri kritik,bunlar 3kardeş 2,4,6 yaşlarındalar sünger yatakla oynuyormuş çakmakla oynamış en büyüğü kağıt yakmışlar ve yatak tutuşmuş birden annede hasta yatıyormuş,olacak ya işte elden bir şey gelmez,Mtad evet canım eşimin dayısının torunları Hendekten,bende hastayım cenazeye gidemedim başım çatlıyor
Tedbirli olmak gerekir tabi ki zaten olacağın önüne geçilmez de anneler ya da evde bakanlar dikkat etmeli gerçektenKüçüklermiş deahh ahh çok dikkat etmek gerek gerçekten çocuk yapmaz diye hiç bişi yok. Küçükken ablamla yaramazlık yaptık diye odaya göndermişlerdi bizi. Halı üstünde kağıtlardan ateş yakmıştık sözde ısınmak için. Ben kitabım yanıyor öğretmen kızar diye söndürmüştüm oğlum aşırı hareketli olmasa da yapmaz diye asla demiyorum. Açık cam olan yerde bırakmam, bıçak, küçük eşyalar, deterjan el altı olmaz. Tedbir bizden gerisi Allahtan.
Tedbirli olmak gerekir tabi ki zaten olacağın önüne geçilmez de anneler ya da evde bakanlar dikkat etmeli gerçektenben 13yaşındaki kızıma bile güvenemiyorum,hayırlısıyla iyileşsinler diğer kardeşlerde inşallh
Amin inşaallah canımValla canım hiç dikkatimi çekmedi öyle bir belirti. Ama belli olmaz inş kalbinden geçen nasip olur.
Başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara ömür versin çok üzüldümSlm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Hoşgeldin aramıza, bebişin sağlıkla gelsin inşEvet bdv nin asabi üyelerindenim
Bende aşinayım size
Düşen bbeğiniz için hayırlısı diyorum sağlıksız embiryo tutunamazmış hen negüzel yeniden hamilesiniz
Bende yaz insanıyım temmuz 29 bebekte 24 ağustos bekleniyor
Güzel bir duygu
Geç anne olmak endişelendiriyor tabiki bu endişeleri düşünmemeye çalışacağım
Doğumu düşünmemeye çalışıyorum
Bebeğimi kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum
İyi dileklerin için çok telekkür ederim
Bende sana yeni üyenizle ailenle mutlu sağlıklı güzel bir ömür diyorum
buaradaulasimiz da biliyordum hamile olduğunu ama ben 25 27 yaşları arası diye hatırlıyorum
Neyse tüm ağustos anneleri hadi bakalım bekiliyoruz bebişleri
ben çok kararsız kalmıştım ve şimdilik yaptırmama kararı aldım ne kadar karar alsamda hala düşünüyorum,çıkan sonuç beni düşündürecek diye endişeliyim,inşallh hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırızBende 35 yaşındayım. Ikili teste gireceğim ve test sonucu risk grubu çıkarsa diye endişeliyim.
sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara ömür versin çok üzüldüm
HoşbuldumHoşgeldinEvet ben de 81'liyim 15 yaşında bir oğlum var. 2.çocuğu hep istiyorduk fakat bebekler tutunamıyordu .En son düşünmeyi bıraktım hamileliğimi öğrendim hem istediğimiz bir bebek hem süpriz bir bebek bebek oldu.
Ne güzel senin kızların var sana çok destek olurlar.
Dilerim hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruzburdan birbirimize güzel haberler veririz.
Ben de yaştan dolayı riskli gebelik görünüyorum. O yüzden 2''li ve diğer testleri yaptırmadan sadece genetik testlerinden birini yaptıracağım. Bakalım her şey sağlıcakla olsun.
HoşbuldumHoşgeldin aramıza, bebişin sağlıkla gelsin inşben de kısmetse doğum yaptığımda 37 yi doldurmuş olacağım, kızımla da arasında 10 yaş olacak.. Artık insanlar hayat şartlarından ilk çocuklarını bu yaşta kucaklıyor pek çok arkadaşım gibi.. Allah hepimize sağlıklı ömürler ve bebekler nasip etsin
AminHoşbuldum
Evet düşünmeyi bırakınca olan oluyor
Bendede benzer bir durum yaşandı
O kadar bdv de nasıl kaza diye birşey oluyor diyordum oluyor işte
Belkide olması gerekiyordu
Süpriz bebek size daha çok mutluluk getirsin
Oğluna bir kız kardeş güzel olur sanki
Genede hayırlısı
Benim kızlar çok hevesli
Bakalım göreceğiz
Ben üçlü taramayı yaptırmayı düşünmüyorum ama ikili yaptıracağım
Ne olursa olsun
Sevilecek
Umarım herşey gönlümüzce olur
Sabır dilerimSlm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Teşekkür ederim,malesef hayat bazen o kadar acımasızlaşıyor,allah bağışlasın herkesin evladını,bu arada hoş geldinizSabır dilerim
Offf çok üzücü
Bir anne baba evladını gömmemeli
Teşekkür ederimTeşekkür ederim,malesef hayat bazen o kadar acımasızlaşıyor,allah bağışlasın herkesin evladını,bu arada hoş geldinizbenimde 13 yaşında 1kızım var,5yaşında da oğlum var
Kesinlikle canım insan konduramaz bile ama zor bi sınav ve gerçek işte,Allah sabır versin gerçektenTeşekkür ederim
Evlatlarımız güzel ve sağlıklı olsun canları sağ olsun
Acılı aileyede dayanma gücü
Diğer evlatlarınıda sağlık dilerim
Bir annenin yaşayabileceği en zor sınav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?