2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar deodorant ne alsam diye dusunuyordum carrefourda buldum simdi yari fiyatina hemde sizede haber vereyim dedim siveno diye bi marka. İcinde alkol paraben vs onlarin hicbiri yok. Normal deodorantlari kullanmak istemiyorum ben bu surecte nedense. E onumuzde yaz guzel alternatif oldu bana

Bende onun ev temizlik ürünlerini kullanmaya başladım. Deodorant naturalive almıştım internetten. Ben deterjan kokusuna gelemiyorum

Eğer tiksintim geçerse bakarım bende canımama şu sıra hiç bir kokuya gelemiyorum ve özlüyorum miss gibi kokmayı

Hep canım sıkıldı ev sahibi evden çık diyor.
Geçen senede ev taşımıştım 3 aylık hamileyken

Aa neden canim sebep neymis? Sozlesmeniz yok mu
Yenilememiştik işten güçten aklımıza bile gelmedi
Kocası kalp krizi geçirmiş by-pass olacakmış. Tavuk çiftliğinde çalışıp kalıyorlardı, doktoru taburcu olduktan sonra eşini oraya götürme demiş. Bu da demiş ki (bence) hmm en düşük kiralı ve yeni kiracımız bunlar ben bunları çıkarayım
Planı yapmış güzelce, taburcu olunca buraya getirecekmiş kocasını. Bize de kocası taburcu olana kadar süre verdi sağolsun

Hanımlar selam, dün ikili test için kan verdim, bugün beni bi endişe sardı, ya kötü bi şey çıkarsa diye doktor ultrasonda burnunu falan gördü ama ne bileyim. Ense kalınlığını söylemedi mesela. Şimdi 9 gün bekleyeceğim kan sonuçları için. Tam “ilk 3 ay bitiyor, mide bulantıları azalıyor” derken bu endişe çıktı. Hamilelik iyi hoş da bi rahat edemedim sanki. Sürekli tırnaklarımın kenarını koparıp duruyorum stresten. Allah yardımcımız olsun ya.

Ah canim ya tasinmak zor oluyor Allah kolaylık versin

ben de hiç rahat edemedim ama artık etmemiz lazım bence yavaştan

hay allah yaaa

Annelik demek evham endise demek bence birazda. Ben alıştım artik hareket hissedene kadar boyle devam edicez kabullendim :)
Bu arada banada 10 gun dediler 3. Gunun aksami cikmisti sonuc ozel hastaneyse ararsin ilerleyen gunlerde

Hamilelikte rahat etmek zor zaten İçinde bir canlı var ama ne durumda hiç bilemiyorsun. Az tekmeledi iyi mi? Çok hareketli bir sorun mu var? En küçük şeyden çıkarım yapmaya çabalıyor insan. Daha bir sürü sorular olacak ve hepsi çok normal
Ama Stresin hiçbir şeye faydası yok şu durumda aksine zararı var.
Daha sonuç bile çıkmamış bu kadar endişeli olmaya gerek yok
Ki ikili test sadece tarama testi, yüzdelik ihtimal vericek sadece. Kesin %100 bir test değil.
Sonucu çok iyi olup bebeği down sendromlu olarak doğan da var.
Sonucu çok kötü olup sapasağlam bebeğini kucaklayanda.
Nasıl olur bilmem ama çok stres yapacaksan sonucunu almamayı da tercih edebilirsin. Hiç yaptırmamış gibi düşünürsün.

Ah canim ya tasinmak zor oluyor Allah kolaylık versin
Amin sağol

ben de hiç rahat edemedim ama artık etmemiz lazım bence yavaştan
Annelik demek evham endise demek bence birazda. Ben alıştım artik hareket hissedene kadar boyle devam edicez kabullendim :)
Bu arada banada 10 gun dediler 3. Gunun aksami cikmisti sonuc ozel hastaneyse ararsin ilerleyen gunlerde

çok sağolun hanımlar, bebişi öğrendiğimden beri meditasyon alışkanlığıma ara vermiştim, karar verdim yine başlayacağım stresi azaltmam lazım. Burada kadın kadına iç dökmek ve destek görmek de iyi geliyor

Benim 2haftaya kadar ayakda yarim saat kalirsam kan geliyordu o yuzden simdi simdi ayaklaniyorum insallah bundan sonra risk olmaz rahat keyfini cikaririz hamileligin

Benim 2haftaya kadar ayakda yarim saat kalirsam kan geliyordu o yuzden simdi simdi ayaklaniyorum insallah bundan sonra risk olmaz rahat keyfini cikaririz hamileligin

Kendi sağlığına göre ilerle canım. Bana oğlumda çok nazlısın hep sakınıyorsun yatıyorsun diyorlardı ama ilk 3 ay düşük riski, sonra Plesanta rahim ağzına yakındı, sonra 26. Haftada erken doğum riski yani hep yatmalı sınırlı geçti.. Sen tedbirini alarak yol izle kafa olarak stresini azaltmaya çalış. İnşallah hep beraber birbirimizin doğum haberleri de vericez

Allah sabır versin. Diyecek söz yok, teselli edecek söz yok. Off

Kizlar bugun size yazmistim belim agriyor diye. Aksam kendini bayagi bayagi hissettirdi meger agriyan belim degilmis karnimizin yaninda olan kemikler varya onun hemen arka tarafi. Esim bi kemik ismi soyledi ama unuttum. Biraz masaj yapti oraya iyi geldi. Oglumla ayni yatakta yatiyoruz gece kalkmayayim diye oyle olunca karnimi kollamak icin ona sirtim donuk uyuyorum. Hep ayni yone uyuyunca ondan oldu herhalde

Insallah canim Amin
Ayni sorunlar ben oglumda yasamistim sadece 39cu hafta artik dolasmaya basladim 40haftalikken geldi pasa simdi doktorlari inandiramiyorum erken dogum riski oluyor bende diye
Yarin icin bana dua edin yine uykusuz gececek bugun anlasilan ,her randevu oncesi ayni heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…