- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bende satın aldım bu üründenGünaydın kızlar :)
Şimdi indirimden linkteki ürünü aldım, etraftan aldığım çılgınca tavsiyeler üzerine :) Piyasa fiyatının da çok çok altındaymış, aklınızda olsun diye iletiyorum.
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi - ebebek
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Poşeti de ayrı satılıyor o da indirimde.
(Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama :/)
Canım selam. Evet gittim. Doktor gerçekten çok ilgiliydi. Perinatolojiye yönlendirdi oradaki. Oradan randevu alacağım. Yine de benim risk grubum düşük tabii. O yüzden genetik doktoruyla da görüştüm. Risk düşük olduğundan önermeyiz dedi. Dışarıdan bir yazı getirildiğinde mutlaka genetik doktoruna onaylatman gerekecek. Hastane dışı pek işlem yapmıyorlarmış. Ama senin risk grubun yüksekti sanırım, sorun çıkmaz diye umuyorum. 2li test sonucuna göre karar veriyorlar. Oradaki perinatolojiden sıra bulmak biraz zor. Doktor da çok antipatik bir kadındı belki gününde değildi bilemem. Ama eğer bir risk varsa genetik doktoru bu testtense amniyosentezi öneririm 100% sonuç dedi. Bu testin de bazı sonuçlarının kesin olmadığını söyledi.
Gidip direkt orada görüştüm bu arada Genetik doktoruyla. Randevuya gerek olmadı. Bir bayandı doktor ve çok rahatlattı beni zaten iki doktor var. Onun onayı gerekiyor Fetal DNA için. Bana riskin çok düşük, detaylı ultrasona gir 18. haftada, orada risk çıkarsa yaptırırız dedi ama yine de bu Fetal için söylediği de bekleme süresi 2-3 hafta ve bu da anne için yine gerginlik. Orada da bir sorun çıkarsa yine amniyo yapılacak. Yani eninde sonunda amniyosenteze kadar gider riskli gebelikler, ben çok önermem bu testi dedi.
Canım benim pappa yüksek çıktı ve ikilide çentik gördü. O bebek gelişimini etkileyebilen bir şeymiş. Bebeği besleyen arterlerden birinde rezistans oluyormuş. Evet risk grubum düşük ama bu söylediklerimden ötürü takip edelim dedi doktor. Genetik de bir detaylı ultrason daha önerdi bakalım birkaç hafta sonra yaptırıcam.YA çok iyi bir yöntem değil ki, kesin bir yöntem evet ama rahat bir durum değil bence.
canım senin riskin var mıydı ki ben hatırlamıyorum senin riskini
ya çok risk olur bişey olur yaptırırsın ama sanki her bebek için cidden gerek yok gibi geliyor bana yaa
zaten çok riskli gördüğü bir durumda doktorun kendisi yaptırtır testi diye düşünüyorum.
Genetik doktoru baya iyiydi. Randevusuz olmama rağmen 10 dakika her şeyi tek tek açıkladı bana. İçin rahat olsun gerilme dedi. Detaylını yaptır sonra yine görüşelim dedi. Umarım sana testi sorunsuz yaparlarGünaydın canım, ellerine sağlık yazdığın için.
Sistemde Ümraniye perinatoloji randevusu şu an 4 ayı buluyor. Oradan randevu mümkün değil. Ben de tıbbi genetik randevumu 25 Şubat'a almıştım. Bana denileni yazmıştım. Buraya geldiğinizde bizim perinatolog olmasa da kırmayız sizi zaten perinatoloji takibindesiniz diye demişti. Amniyosentez yapıp da düşük yapmayan duymadım canım ya. Onun için olay o boyutlara varsın istemem açıkçası. Evet tarama testlerinin 100% güvenirliği yok, olasılığı en yüksek diye açıkçası NIPT düşünüyorum. He onda da yapılmasın diye zorluk çıkarılırsa onu da yaptırmam olur biter.
Ben balkona koyuyordum ya oglumda acik havada olunca normal bi cop kovasi da is görüyor ama buda mantikliymis canim. Zaten esim gunde kac kez disari çıkıyor evde bekletmez hic hemen atar.Günaydın kızlar :)
Şimdi indirimden linkteki ürünü aldım, etraftan aldığım çılgınca tavsiyeler üzerine :) Piyasa fiyatının da çok çok altındaymış, aklınızda olsun diye iletiyorum.
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi - ebebek
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Poşeti de ayrı satılıyor o da indirimde.
(Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama :/)
Genetik doktoru baya iyiydi. Randevusuz olmama rağmen 10 dakika her şeyi tek tek açıkladı bana. İçin rahat olsun gerilme dedi. Detaylını yaptır sonra yine görüşelim dedi. Umarım sana testi sorunsuz yaparlar
Evet bdv nin asabi üyelerindenim
Bende aşinayım size
Düşen bbeğiniz için hayırlısı diyorum sağlıksız embiryo tutunamazmış hen negüzel yeniden hamilesiniz
Bende yaz insanıyım temmuz 29 bebekte 24 ağustos bekleniyor
Güzel bir duygu
Geç anne olmak endişelendiriyor tabiki bu endişeleri düşünmemeye çalışacağım
Doğumu düşünmemeye çalışıyorum
Bebeğimi kucağıma alacağım günün hayalini kuruyorum
İyi dileklerin için çok telekkür ederim
Bende sana yeni üyenizle ailenle mutlu sağlıklı güzel bir ömür diyorum
buaradaulasimiz da biliyordum hamile olduğunu ama ben 25 27 yaşları arası diye hatırlıyorum
Neyse tüm ağustos anneleri hadi bakalım bekiliyoruz bebişleri
Slm kızlar iyisinizdir inşallah,giremedim bu ara çok üzücü bir olay yaşadık,eşimin dayısının torunu yanarak hayatını kaybetti diğer 2kardeşi uyutuluyor ağır yanmışlar malesf durumları kritik anneleri yoğun bakımda haberi bile yok evladını kaybettiğindendua edin diğer 2çocuk içinde bizlerin duaları makbul olur inşallah
Genetik doktoru baya iyiydi. Randevusuz olmama rağmen 10 dakika her şeyi tek tek açıkladı bana. İçin rahat olsun gerilme dedi. Detaylını yaptır sonra yine görüşelim dedi. Umarım sana testi sorunsuz yaparlar
Maalesef. Halbuki annenin içini rahatlatan ve bence ikilidense her anneye yapılması gereken bir test. Ama bizde illaki bulgu arıyorlar. Bu da özele sevk ediyor ve maddi olarak zorluyor...Araştırmaların belli testleri yapabilmesi için bulgu çokluğu lazım. Ben Pıhtılaşma testi için gitmiştim tek kayıp, kan testleri eh işte o yüzden yapılmadı özel kendim yaptırdım. Ya 3 kaybın olmalı yada ailede lan Pıhtılaşması, kalp hastalığı gibi örnekler.. İlk başta çok acımasız geliyor 3 kaybın olsun öyle bakalım demek ama bu testler maliyetli risk olanda olmayanda yaptırdığında maddi fazla yük. Türkiyede Emarların bile %98 inin boşa çekilmiş. Zaten bizlerde hormonlar kurgular malum anında kendimizi taramaya sokarız.
bende böyleyimGünaydın arkadaslar. Ben hala burnumla savaşıyorum. Tıkanıklık beni delirtecek. Sürekli otrıvinele gezıyorum. Boğazım mahfolduk agzım acık yatmaktan. Şimdi cold mix diye bişey duydum onu alıp denicem akşam. Yastıga yakana falan damlatıyormuşsun.işe yararsa bilgilendiririm tekrardan. Gercekten tükendim artık
Maalesef. Halbuki annenin içini rahatlatan ve bence ikilidense her anneye yapılması gereken bir test. Ama bizde illaki bulgu arıyorlar. Bu da özele sevk ediyor ve maddi olarak zorluyor...
Boğaz kurulugundan sabaha kadar Bi sürahi su içiyorum. Bütün iç organlarım kuruyo sankı.bende böyleyim
yastığımı biraz yükselttim
yattığınız odayı nemlendirin ve daha çok sıvı tüketin
kendinizi daha rahat hissedeceksiniz
en azından ben kısmen rahatladım
Boğaz kurulugundan sabaha kadar Bi sürahi su içiyorum. Bütün iç organlarım kuruyo sankı.
Bana da öyle dedi canım ama diğer doktorum çok erken dedi :) Bekleyip görücez artık birkaç hafta sonraEki Görüntüle 2592011
Günaydın kızlar hastaneden geldim şimdi benim miniğim teyzeleridoktor erkeğe benziyor ama %100 diyemem dedi 2 hafta sonra yine gel netleşir dedi. Kendimi o kadar kıza hazırlamıştım ki biraz şoka uğradım
Günaydın kızlar hastaneden geldim şimdi benim miniğim teyzeleridoktor erkeğe benziyor ama %100 diyemem dedi 2 hafta sonra yine gel netleşir dedi. Kendimi o kadar kıza hazırlamıştım ki biraz şoka uğradım
Senin sonradan mı kesinleşti canım peki?canım yaa
seni o kadar iyi anlıyorum ki
aynısı bana da oldu
hem de ilk çocuğum, bir daha da doğurmayı düşünmüyorum üstelik
hani erkek çocukları anneye düşkün olur, erkekle kız arası aşk başka falan diyorlar ama
hala adapte olamadım desem yeri
14 haftalık oldu canım yani ben pipi falan da göremedim usg de nesini benzettiyse erkeğe anlayamadımBana da öyle dedi canım ama diğer doktorum çok erken dedi :) Bekleyip görücez artık birkaç hafta sonra
Senin sonradan mı kesinleşti canım peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?