2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yok canım ama bu hafta nem ölcer buhar makınesı falan alıcam artık. Zaten bebiş içinde lazım olucak. Var mı önerebilecegınız buhar mak. Markası flan
Biz 2 yıldır bunu kullanıyoruz 6 7 kere kullandık daha ama bi skıntı yaşamadık dayım medikalci bunu önermişti ama 2 yılda yenileri çıkmıştır

Eklentiler

• 20200217_113459.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 20
Valla benim de doktor %100 demiyorum inanma dedi o yüzden hala içimde kız olabilir gibi bi his var

Valla benim de doktor %100 demiyorum inanma dedi o yüzden hala içimde kız olabilir gibi bi his var

Bende toplumsal değişecek baskısının vermiş olduğu his sende bi ümit değişir Allah gönlündekini sağlıkla versin insan his kısmına girince öyle oluyor. Ben oğlumda o kadar emindim erkek olduğuna kız deseydiler nasıl ya derdim bi

merhaba kızlar benim cumartesi ikili taramam vardı çok şükür ultrasonda normal görünüyor burun kemiği ve ense kalınlığı. kan testi 1 hafta sonra çıkacakmış inşallah oda temiz çıkar. hala kusma, bulantı var bunlara birde baş dönmesi eklendi. kusmalar 10 15 gün sonra geçer dedi doktorum. iğne kullanıyordum düşük önleyici birde folic asit içiyordum hepsini bırak dedi. decavit hap başladım birde başka bir vitamin verdi, 14.haftanda başla dedi. cinsiyetini de söyledi yukarıya işaretledim. %90 erkekmiş

İlki oglan olunca banada herkes insallah kiz olur diyor hayirlisi diyip geciyorum Esimin hep hayaliymis ilki erkek ikincisi kız olmasi ama bakalim :) şu merak bitsinde
Hamilelik zaten hep boyle bi süreç cinsiyet merak et sonra detayli zamanini bekle sonra seker yuklemesi yap/yapma telaşı ondan sonra hadi bi 28.hafta dolsun, o oldu hadi simdi 32.haftayi atlatalim. 32 den sonra bi nebze rahatlamistim ben

Bide Omron tansiyon aletleri falan iyi belki nebülizatörleride iyi olabilir onlarada bakabilirsin

Nebülizatörleri tavsiye ediliyor bizde maskeli olan hava vermek için olanı var. Oda buharı olarak kullanılanı da var mıydı bilmiyorum

Nebülizatörleri tavsiye ediliyor bizde maskeli olan hava vermek için olanı var. Oda buharı olarak kullanılanı da var mıydı bilmiyorum
Onu hiç bilmiyorum ama bendeki sadece maskeyle kullanılıyor çocuk için almıştık zaten ama maskesiz kullanılanı varsa daha iyi olur çünkü bazı çocuklar maskeyle durmuyor

Bende aldım, geldi bile. Alanlar çok övmüş asla dışarıya koku vermiyormuş.

Onu hiç bilmiyorum ama bendeki sadece maskeyle kullanılıyor çocuk için almıştık zaten ama maskesiz kullanılanı varsa daha iyi olur çünkü bazı çocuklar maskeyle durmuyor

Oda buharıyla bizim cihazlar farklı geçiyor zaten. Odanın genel nemi için olanlar var. Bizimkiler tedavi amaçlı. Maske olayı sıkıntı gerçekten. Biz evdekini hiç kullanmadık ama hastanede maskeli veriliyor ilaçlı

Allah sabır versin. Diyecek söz yok, teselli edecek söz yok. Off
Allah ım sabır versin o aileye, kuzularımız koşarken düşse içimiz parçalanıyor, ya buna nasıl dayansın o anne.. İnşallah hepsi hayata tutunur birbirlerine teselli olurlar..
Amin...sağolun kızlar

Purposeless coldmixi bi kaç yıl önce oğlum için almıştım yakasına ya da yastığına damlatıyorsun,hiç aklıma gelmemişti bende deneyebilirim burnumun tıkanmasından uyuyamıyor,ev alttan ısıtmalı ondan mı acaba diyoruz,toz kalkıyor çok

Hayırlı artık ınş yine gönlündeki olur. Bende öğrensem mi ogrenmesemmi bilmiyorum yarın 3. Erkek derse sanırım istemsizcede olsa üzülüyor çok kıza odakladim kendimi rabbim affetsin gönül ışte istiyor.

Aynen Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bende oğlumda çok emindim bunda da aynen ilkteki gibi hissiyat vardı ama kıza dönük bunda da kız olacağına emindim ama erkek dedi o yüzden kısa süreli bi şoka uğrayıp çıktım

Biz kullandık daha 2 haftalıkken hastalanmaya başladı benim çocuğum o yüzden işimize yaradı ilaçla kullandık hastaneye gidince daha çok hastalaniyordu hemen bulaşıyor bebeklere zor oluyor mümkün olduğunca gitmemeye çalıştık özellikle acillere

Öyle valla insan kendini alıltırdığı için üzülüyor. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bi kızın olur canım

Ya bende kız hissettim hamileliği öğrenince ama hiç düşünmemeye çalıştım eşime bile demedim. Ne hissediyorsun diye hiç his yok dedim. Hatta 2 erkek fikrine hazırladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…