- 27 Kasım 2019
- 238
- 279
- 18
- 30
Biz 2 yıldır bunu kullanıyoruz 6 7 kere kullandık daha ama bi skıntı yaşamadık dayım medikalci bunu önermişti ama 2 yılda yenileri çıkmıştırYok canım ama bu hafta nem ölcer buhar makınesı falan alıcam artık. Zaten bebiş içinde lazım olucak. Var mı önerebilecegınız buhar mak. Markası flan
Valla benim de doktor %100 demiyorum inanma dediYa benim de öyle oldu o yüzden bende de değişecek düşüncesi var11+4 de kız dedi ama ben pipi gördüm sanki aha dedim erkek dicek şimdi herkes de hayal kırıklığı ama olsun 2 oğlum olacak. 5 saniye de ben hepsini kafamda düşündüm adam kıza benziyor dedi kaynanamlara dedim ama başka sorana daha belli değil diyorum haftası küçüktü değişir gibi geliyor emin olamıyorum beni toplum bu hale getirdi
Bide Omron tansiyon aletleri falan iyi belki nebülizatörleride iyi olabilir onlarada bakabilirsinYok canım ama bu hafta nem ölcer buhar makınesı falan alıcam artık. Zaten bebiş içinde lazım olucak. Var mı önerebilecegınız buhar mak. Markası flan
Valla benim de doktor %100 demiyorum inanma dedio yüzden hala içimde kız olabilir gibi bi his var
Bide Omron tansiyon aletleri falan iyi belki nebülizatörleride iyi olabilir onlarada bakabilirsin
Onu hiç bilmiyorum ama bendeki sadece maskeyle kullanılıyor çocuk için almıştık zaten ama maskesiz kullanılanı varsa daha iyi olur çünkü bazı çocuklar maskeyle durmuyorNebülizatörleri tavsiye ediliyor bizde maskeli olan hava vermek için olanı var. Oda buharı olarak kullanılanı da var mıydı bilmiyorum
Günaydın kızlar :)
Şimdi indirimden linkteki ürünü aldım, etraftan aldığım çılgınca tavsiyeler üzerine :) Piyasa fiyatının da çok çok altındaymış, aklınızda olsun diye iletiyorum.
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi - ebebek
Korbell Bebek Bezi Çöp Kovası Sistemi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Poşeti de ayrı satılıyor o da indirimde.
(Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama :/)
Onu hiç bilmiyorum ama bendeki sadece maskeyle kullanılıyor çocuk için almıştık zaten ama maskesiz kullanılanı varsa daha iyi olur çünkü bazı çocuklar maskeyle durmuyor
Allah sabır versin. Diyecek söz yok, teselli edecek söz yok. Off
Allah ım sabır versin o aileye, kuzularımız koşarken düşse içimiz parçalanıyor, ya buna nasıl dayansın o anne.. İnşallah hepsi hayata tutunur birbirlerine teselli olurlar..
Amin...sağolun kızlarÇok üzüldüm bu habere. Allah sabır versin. Allah anneye de 2 yavrusuna da tez vakitte şifa versin. Ailesinin acısını dindirsin. Diyecek şey gerçekten bulamıyorum. Hayatını kaybeden yavru da gül içinde yatsın inşallah.
Benimki yarın bakalım ne Dicek korkuyorumda cinsiyeti sormaya rabbim affetsinSenin artik bellidir canim kontrolun ne zaman?
Bu hafta kimlerin kontrolu var kizlar?
Güzel haberlerle gelirsin elbette canımBenimki yarın bakalım ne Dicek korkuyorumda cinsiyeti sormaya rabbim affetsin
Güzel haberlerle gelirsin elbette canımcinsiyette öğrenirsin belki
Hayırlı artık ınş yine gönlündeki olur. Bende öğrensem mi ogrenmesemmi bilmiyorum yarın 3. Erkek derse sanırım istemsizcede olsa üzülüyor çok kıza odakladim kendimi rabbim affetsin gönül ışte istiyor.Eki Görüntüle 2592011
Günaydın kızlar hastaneden geldim şimdi benim miniğim teyzeleridoktor erkeğe benziyor ama %100 diyemem dedi 2 hafta sonra yine gel netleşir dedi. Kendimi o kadar kıza hazırlamıştım ki biraz şoka uğradım
Aynen Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinBende toplumsal değişecek baskısının vermiş olduğu his sende bi ümit değişirAllah gönlündekini sağlıkla versin insan his kısmına girince öyle oluyor. Ben oğlumda o kadar emindim erkek olduğuna kız deseydiler nasıl ya derdim bi
Biz kullandık daha 2 haftalıkken hastalanmaya başladı benim çocuğum o yüzden işimize yaradı ilaçla kullandık hastaneye gidince daha çok hastalaniyordu hemen bulaşıyor bebeklere zor oluyor mümkün olduğunca gitmemeye çalıştık özellikle acillereOda buharıyla bizim cihazlar farklı geçiyor zaten. Odanın genel nemi için olanlar var. Bizimkiler tedavi amaçlı. Maske olayı sıkıntı gerçekten. Biz evdekini hiç kullanmadık ama hastanede maskeli veriliyor ilaçlı
Öyle valla insan kendini alıltırdığı için üzülüyor. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bi kızın olur canımHayırlı artık ınş yine gönlündeki olur. Bende öğrensem mi ogrenmesemmi bilmiyorum yarın 3. Erkek derse sanırım istemsizcede olsa üzülüyor çok kıza odakladim kendimi rabbim affetsin gönül ışte istiyor.
Aynen Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinbende oğlumda çok emindim bunda da aynen ilkteki gibi hissiyat vardı ama kıza dönük bunda da kız olacağına emindim ama erkek dedi o yüzden kısa süreli bi şoka uğrayıp çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?