Ben ilkte erkek hissettim erkek oldu bunda da o kadar kız hissettim rüyalar gördüm çevrede herkes kız hissediyorum diyordu ikra meyra da kız dedi öyle alıştırmışım ki kıza kendimi doktor erkeğe benziyo deyince bi tuhaf oldumcanım yaa
seni o kadar iyi anlıyorum ki
aynısı bana da oldu
hem de ilk çocuğum, bir daha da doğurmayı düşünmüyorum üstelik
hani erkek çocukları anneye düşkün olur, erkekle kız arası aşk başka falan diyorlar ama
hala adapte olamadım desem yeri
Ben ilkte erkek hissettim erkek oldu bunda da o kadar kız hissettim rüyalar gördüm çevrede herkes kız hissediyorum diyordu ikra meyra da kız dedi öyle alıştırmışım ki kıza kendimi doktor erkeğe benziyo deyince bi tuhaf oldumbi oğlum var bu da kız olsun istedim ama hayırlısı bakalım kısmet bende alışamıycam gibime geliyo
Amiiiin canım cümlemize inşallahneyse canım çok daha hayırlı olacaklar belki
allah hayırlısını, sağlıklısını versin.
Yok canım ama bu hafta nem ölcer buhar makınesı falan alıcam artık. Zaten bebiş içinde lazım olucak. Var mı önerebilecegınız buhar mak. Markası flanOda da nem ölçer var mı. Ben nem %55 altına düştüğünden beri yaşıyorum onupetekte ki suluklar bana mısın demiyor. Arada yağ damlatıyorum yatağın başucuna
neyse canım çok daha hayırlı olacaklar belki
allah hayırlısını, sağlıklısını versin.
Yok canım ama bu hafta nem ölcer buhar makınesı falan alıcam artık. Zaten bebiş içinde lazım olucak. Var mı önerebilecegınız buhar mak. Markası flan
Tabi seviliyor bende oğlumu çok seviyorum erkek olsa da eminim çok iyi anlaşırlar oğlum da erkek istiyodu ama işte insan 2 meyveden de tatmak istiyoAmin canım. Eşimde oğlumda hep kız derdi, biz evlenmeden önce de hep kız bebeğimiz olur diye hayal kuruyorduk ama ilk gebelikte kızdı ama maalesef tamamlanamadı gebelik. Sonra oğlum da aşırı bi oğlan sevgisi kapladı içimi hatta eşim hâlâ kız derken acaba o bir kız kadar sevemicek galiba diyordum ama cinsiyet sevgide olmuyormuş. Şimdi seni özlemişim diye uykudan uyanan bi oğlum var. Rabbim sağlık versin evlat her türlü seviliyor he gönülden geçmiyor mu geçiyor.
Benim bir oglum var ❤ Cok guzel bi duygu ya ikinci de erkek olabilir. Oyle tatli ki erkek evlat. Eminim kız evlatta öyledir.
Kız olsa bilmedigimiz yeni heyecan olur erkek olsa iki erkek kardes daha iyi anlasir sanki gibime geliyor. İkiside güzel hangisi olursa olsuninsan tabi kızıda merak ediyor :) ama saglikli olsunlarda gerisi onemli degil. Sadece kızsa da erkekse de artik ogrenmek istiyorum :)) carsamba gunu randevum kaldi 2 gun
Zaten 2 ihtimal var ya kız ya erkekBenim bir oglum var ❤ Cok guzel bi duygu ya ikinci de erkek olabilir. Oyle tatli ki erkek evlat. Eminim kız evlatta öyledir.
Kız olsa bilmedigimiz yeni heyecan olur erkek olsa iki erkek kardes daha iyi anlasir sanki gibime geliyor. İkiside güzel hangisi olursa olsuninsan tabi kızıda merak ediyor :) ama saglikli olsunlarda gerisi onemli degil. Sadece kızsa da erkekse de artik ogrenmek istiyorum :)) carsamba gunu randevum kaldi 2 gun
Senin artik bellidir canim kontrolun ne zaman?Bende artık öğrenmek istiyorum yahu ne diye seveceğim bebişialışveriş yapasım var yapamıyorum unisex alın diyorlar yok yahu. Beyazlar griler bakıyorum illa ya fırfır ya fiyonk bişi var yani
Yok ya bu cuma gittim 14 şubatta o kadar uğraştık. Yüzü koyun yatıyor tam zorla doğruldu önünü kapadıSenin artik bellidir canim kontrolun ne zaman?
Bu hafta kimlerin kontrolu var kizlar?
Tabi seviliyor bende oğlumu çok seviyorum erkek olsa da eminim çok iyi anlaşırlar oğlum da erkek istiyodu ama işte insan 2 meyveden de tatmak istiyo
Hep öyle toplum dayatmasıYa tabi ki hissiz insanlar değiliz ki. Ben hamileyim dediğimde herkesin ilk sözü hadi inşallah kız olur A kız geliyorsadece biz değil genel bir kız bir erkek oh mis düşüncesi
Aynen öyleYa tabi ki hissiz insanlar değiliz ki. Ben hamileyim dediğimde herkesin ilk sözü hadi inşallah kız olur A kız geliyorsadece biz değil genel bir kız bir erkek oh mis düşüncesi
Hep öyle toplum dayatması. Tüm çizgi filmlerde mutlu aile filmlerinde bir kız bir erkek evlat var. 3 çocuklu serilerde bile erkek kız üçüncü erkek diye sıralı gidiyor. Bilinçaltımıza hep bir kız bir erkek olmalı gbi etiketlenmiş. Aslında ne kadar yanlış sağlıklı olsunlar ama insan genede ikisininde tadına varmakta istiyor
Ben sadece 2 yapcam diyorum bakalım hayırlı evlat olsunlarda. Ya bi oğlum olur ya bir kızım daha.
Hahha yorum süperAynen gerçekten öyle birde genelde dizilerde büyük aşklar da kız bebek işlenir. 1 erkekten sonra insan 2. Erkekten korkmuyor da 3. De erkek olursa o zamanRabbim hepsine sağlık versin 3 kızlı bi ev hayali cıvıl cıvıl 3 erkekli bi ev kerata yurdu gibi canlanıyor
Bende 2 çocuktan fazlasını düşünmediğim için bunu kız istedim doktor erkeğe benziyo deyince eşim gülmeye başladı üçüncüye yol göründü diyeHep öyle toplum dayatması. Tüm çizgi filmlerde mutlu aile filmlerinde bir kız bir erkek evlat var. 3 çocuklu serilerde bile erkek kız üçüncü erkek diye sıralı gidiyor. Bilinçaltımıza hep bir kız bir erkek olmalı gbi etiketlenmiş. Aslında ne kadar yanlış sağlıklı olsunlar ama insan genede ikisininde tadına varmakta istiyor
Ben sadece 2 yapcam diyorum bakalım hayırlı evlat olsunlarda. Ya bi oğlum olur ya bir kızım daha.
Aynen öylebana da herkes kız diye diye kıza hazırlamıştım kendimi o da olmadı dur bakalım daha tam belli değil 2 hafta sonra kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?