- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Aaa ne güzel bi sürpriz olur ama bence özele gidiyorsan doktor sana da söylemesin kağıda yazsın yanına gidince kağıda beraber bakın
Selam kızlar .
Ben haftaya inşallah cinsiyeti öğrenmek icin hastaneye gideceğim. Esimde şehir dışına bugun cikti martin 3 nde bende ona gideceğim günübirlik gezmeye ,onunla da donecegim. Bundan haberi var. Havaalanından da beni alacak . Bende eger cinsiyeti öğrenirsem supriz yapmak istiyorum. Bana fikir verir misiniz ?
Ben o kağıdı cama tutar, zarfı açmasam da okurdum.
Bu kesinlikle duyduğum en iyi fikirKızsa "Pipililere hayır!" erkekse "Pipili de evlattır" yazan pankart taşırdım sanırım.
Aynen bende hava alaninda elimde cinsiyetine gore pembe veya mavi balonlar ve ultrason görüntüsü ile karşılayayım istiyorum ama ilginç güzel farklı fikirler cikar mı acaba yadualarım teyzenle inşallah sağlıkla kucağına alır
şu an iştahın i si yok biraz hastayım ondan da olabilir,benim öğürtüler arada çıkıyor hâlâ,bütün gün canım ne istese diye düşünüyorum,aklıma iyi bi fikir getirdin
Aklıma bi fikir gelmedi ama havaalanında eşinle ilk buluşmada olabilir bu sürpriz
Ben izin vermiyorum biri bişey verdiğinde alerjisi var vermeyin diyorum ama bazıları anlamıyor ne kıymetli çocuğu var bizimde çocuğumuz var böyle yapmıyoruz diye söyleniyorlar ama alıştım artık umarım çocuklarımız iyi olur doğacak olanlarda da böyle problemler yaşamayız rahat rahat büyütürüzYa insanlarda iyi niyetle vermek istiyorlar ama zaten artık eski devirde değiliz. Birisinden bişi almamalı alerjisi olmasa da. Ki alerji de artık çok sık görülüyor. O an bi kriz olabiliyor ramazan bayramında aman yesin çocuk denildi denildi sonra ki gün elinde parmak ucu kadar egzama çıktı. Sonra verenleri engelledim çocuğun sağlığından ileri değil geri çevirmek diye ama işte her zaman yapılamıyor bu sefer de çocuk da ters tepki oluyor. Arada yediğinde tepki vermiyor zaten.
Ben unide bile yanlarindan ayrilamamistim ama evlenince Bursaya taşındık onlar İstanbulda. Neyseki yakinlar. Diger kardeslerim yaninda yakinlarinda oyle olunca bana düşkün oldu oda. Bende hala anne kuzusuyum ya valla gittigimde yanina sokulup uzaniyorum oyle :)) demek yas farketmiyor hep gozlerinde küçüğüzBulantılar ve istifra tam gaz. Eşim adımı "Iııh istemem" koymuş. Ne sorsa öyle cevap veriyormuşum. Çıkarmaktan korktuğum için yiyemiyorum.
Hamilelik durumunu bilmeden önce bir gün annemle telefonla konuşurken yoldan bir koku gelmişti. Ama nasıl missss gibi kokuyor. Yoldan çıktım, kokuyu takip ettim. Bir baktım, bir taksi durağında atmışlar ocağı dışarı, pişiriyorlar. Deli olacağım kokuya o derece. Anneme de dedim, bi bak hamile olabilirsin demişti.
Haftasonu annemlere gittik. Hem eşim ev yemeği yesin, hem göreyim onları 1 ayı geçti gidemiyorum diye. Annem bana o şeyi pişirmiş. Allah'ım yine missss gibi bir koku. İlginçtir, yediğim her şeyi 1 saat içinde çıkarırken onu çıkarmadım. Ama bir tane daha vereyim mi dediğinde de "ııh istemem" dedim.
Keşke annelerimiz hep yakın olsaydı. 20 yıldır onlardan uzakta yaşıyorum. Bir ilk kez taşınırken, bir de dün de gelirken annem ağladı arkamdan. İçim parçalandı benim de. 40 yaşıma geliyorum, hala küçüğüm ona göre anlaşılan...
Normalde oyle yapacaktık beraber gidip ailelerle toplanıp supriz yapacaktık onlara ama hamileliğimi de ilk eşim öğrendiği icin benden önce bu sefer ben ona supriz yapmak istiyorum yaAaa ne güzel bi sürpriz olur ama bence özele gidiyorsan doktor sana da söylemesin kağıda yazsın yanına gidince kağıda beraber bakın
Bulantılar ve istifra tam gaz. Eşim adımı "Iııh istemem" koymuş. Ne sorsa öyle cevap veriyormuşum. Çıkarmaktan korktuğum için yiyemiyorum.
Hamilelik durumunu bilmeden önce bir gün annemle telefonla konuşurken yoldan bir koku gelmişti. Ama nasıl missss gibi kokuyor. Yoldan çıktım, kokuyu takip ettim. Bir baktım, bir taksi durağında atmışlar ocağı dışarı, pişiriyorlar. Deli olacağım kokuya o derece. Anneme de dedim, bi bak hamile olabilirsin demişti.
Haftasonu annemlere gittik. Hem eşim ev yemeği yesin, hem göreyim onları 1 ayı geçti gidemiyorum diye. Annem bana o şeyi pişirmiş. Allah'ım yine missss gibi bir koku. İlginçtir, yediğim her şeyi 1 saat içinde çıkarırken onu çıkarmadım. Ama bir tane daha vereyim mi dediğinde de "ııh istemem" dedim.
Keşke annelerimiz hep yakın olsaydı. 20 yıldır onlardan uzakta yaşıyorum. Bir ilk kez taşınırken, bir de dün de gelirken annem ağladı arkamdan. İçim parçalandı benim de. 40 yaşıma geliyorum, hala küçüğüm ona göre anlaşılan...
Bende dayanamam biliyorum ondan supriz yapmak daha mantikli benceBen o kağıdı cama tutar, zarfı açmasam da okurdum.
Bu kesinlikle duyduğum en iyi fikir
Bugunku yapcagimi kalkip yapayimda sonrasinda nasilsa cok cikar dahaÇok şükür artık çıkarmıyorumAma bulantı devam ediyor birde mide yanması öyle olmasa canım neler istiyor neler ama hep mide yakıcı şeyler doktora gidince ilaç isteyeceğim yanma için.. canım evet hazır olsa yesek ne iyi olur ama yine de 1 ay sonraya sen liste yap
Hahahha cok eğlenceli ben o kadar cesaret edemiyorum sanirimBebişin cinsiyeti belli olduğunda buraya ne şekilde yazacağıma karar verdim sanırım.
Sizi sansli kısma alalim lutfen :))))ben 35 olacağım, hala anneme çok yakın oturuyorum yaa ayrılamıyorum
tek çocuk olmanın da mızmızlığı belki de. ama 34 yıldır ilk defa bu yıl annem ne istersem hemen yapıyor, normalde nefret eder ekstra yemek yapmaktan
kızlar benim iştahım çok fazla arttı
dün mesela normalde 1 tabağı çok gelen bir yemek yedim bir restoran zincirinde
neyse sonra yedim onu ki normalde gerçekten şişirir
eve geldim meyve yedim kremşantiye bandırıp
sonra çerez yedim ay çok ismini de veremiyorum çekirdekle bişey daha işte ama yani yok yok sabah kalktım yine açtım.
Ben unide bile yanlarindan ayrilamamistim ama evlenince Bursaya taşındık onlar İstanbulda. Neyseki yakinlar. Diger kardeslerim yaninda yakinlarinda oyle olunca bana düşkün oldu oda. Bende hala anne kuzusuyum ya valla gittigimde yanina sokulup uzaniyorum oyle :)) demek yas farketmiyor hep gozlerinde küçüğüz
ben 35 olacağım, hala anneme çok yakın oturuyorum yaa ayrılamıyorum
tek çocuk olmanın da mızmızlığı belki de. ama 34 yıldır ilk defa bu yıl annem ne istersem hemen yapıyor, normalde nefret eder ekstra yemek yapmaktan
Ben izin vermiyorum biri bişey verdiğinde alerjisi var vermeyin diyorum ama bazıları anlamıyor ne kıymetli çocuğu var bizimde çocuğumuz var böyle yapmıyoruz diye söyleniyorlar ama alıştım artık umarım çocuklarımız iyi olur doğacak olanlarda da böyle problemler yaşamayız rahat rahat büyütürüz
Hahahha cok eğlenceli ben o kadar cesaret edemiyorum sanirim
Benim ailem söylediğimden beri vermiyor zaten aynı şehirde de değiliz eşimin ailesi de bu konularda biraz ciddi ve sert durduğum için vermiyorlar ama kuzenleri küçük veriyor anlamadıkları için onlarda biraz alıştı dikkat etmeye çalışıyorlar biraz sabredicez 2 3 seneye zaten kendileri rahatsız hissettikleri için verileni kabul etmeyeceklerdir diye düşünüyorumAhh inşallah inşallah zor Allah çekemeyeceğimiz dermansız dert versin. Benim kendi yakın arkadaşlarım bile arkamı döndüğümde görmeden ağzına vermeye çalışırdı. Kaynanamlar senin yüzünden çocuğa bişi alamıyoruz diyor diyorum hurma, badem, fındık, ceviz, meyve seve seve kabul ediyoruz ama onlar malum pahalı onun yerine 1-2 lira verip çikolata almak daha kolay. Alerjisi olmasa hadi neyse dersin ama en çok bildiği halde vermeye çalışanlar. Hastalık yanında bi de onlarla uğraşmak bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?