2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Kızsa "Pipililere hayır!" erkekse "Pipili de evlattır" yazan pankart taşırdım sanırım.

Aynen bende hava alaninda elimde cinsiyetine gore pembe veya mavi balonlar ve ultrason görüntüsü ile karşılayayım istiyorum ama ilginç güzel farklı fikirler cikar mı acaba ya

Ben izin vermiyorum biri bişey verdiğinde alerjisi var vermeyin diyorum ama bazıları anlamıyor ne kıymetli çocuğu var bizimde çocuğumuz var böyle yapmıyoruz diye söyleniyorlar ama alıştım artık umarım çocuklarımız iyi olur doğacak olanlarda da böyle problemler yaşamayız rahat rahat büyütürüz

Ben unide bile yanlarindan ayrilamamistim ama evlenince Bursaya taşındık onlar İstanbulda. Neyseki yakinlar. Diger kardeslerim yaninda yakinlarinda oyle olunca bana düşkün oldu oda. Bende hala anne kuzusuyum ya valla gittigimde yanina sokulup uzaniyorum oyle :)) demek yas farketmiyor hep gozlerinde küçüğüz

Aaa ne güzel bi sürpriz olur ama bence özele gidiyorsan doktor sana da söylemesin kağıda yazsın yanına gidince kağıda beraber bakın
Normalde oyle yapacaktık beraber gidip ailelerle toplanıp supriz yapacaktık onlara ama hamileliğimi de ilk eşim öğrendiği icin benden önce bu sefer ben ona supriz yapmak istiyorum ya

ben 35 olacağım, hala anneme çok yakın oturuyorum yaa ayrılamıyorum
tek çocuk olmanın da mızmızlığı belki de. ama 34 yıldır ilk defa bu yıl annem ne istersem hemen yapıyor, normalde nefret eder ekstra yemek yapmaktan

Bugunku yapcagimi kalkip yapayimda sonrasinda nasilsa cok cikar daha midem falanda yaniyor ama bogazın onune gecemiyorum saka gibi. Midemin yancagini bile bile yedigim 5 e kadar uyuyamadim oldu akillanmam ben simdilik kilo almadim ama duba gibi olucam o belli oldu

kızlar benim iştahım çok fazla arttı
dün mesela normalde 1 tabağı çok gelen bir yemek yedim bir restoran zincirinde
neyse sonra yedim onu ki normalde gerçekten şişirir
eve geldim meyve yedim kremşantiye bandırıp
sonra çerez yedim ay çok ismini de veremiyorum çekirdekle bişey daha işte ama yani yok yok sabah kalktım yine açtım.

Sizi sansli kısma alalim lutfen :))))

Bende oyleyim valla :) biz bu hamileligi 20 kilodan asagiyla kapatmayiz

İşte üni için çıkıp İstanbul'a geldim, geliş o geliş. Dönem dönem yurtdışı oldu ama hep dönüş İstanbul oldu. Allah'tan yine çok da uzak değil, Adapazarı'ndalar ama, 5 dakika bile böyle durumlarda uzak sayılıyormuş...

Torun sevgisi neler kadir değil mi? Evlat sermaye, torun kârmış. Annem böyle deyip duruyor. Kâr paylaşımı yapıp, bebeğe baktıracağım sanırım.

Ahh inşallah inşallah zor Allah çekemeyeceğimiz dermansız dert versin. Benim kendi yakın arkadaşlarım bile arkamı döndüğümde görmeden ağzına vermeye çalışırdı. Kaynanamlar senin yüzünden çocuğa bişi alamıyoruz diyor diyorum hurma, badem, fındık, ceviz, meyve seve seve kabul ediyoruz ama onlar malum pahalı onun yerine 1-2 lira verip çikolata almak daha kolay. Alerjisi olmasa hadi neyse dersin ama en çok bildiği halde vermeye çalışanlar. Hastalık yanında bi de onlarla uğraşmak bonus

Kizlar selam benim çok fazla beyaz saçım var hamile olana kadar her ay boyatiyordum şimdi 4 ay oldu boyatmadim doktor um 16. Haftadan sonra boyayabilirsin demişti böyle boyatan var mı yada önereceğiniz bitkisel boya var mı aslında hiç boyatmak istemiyorum ama kurumsal bir yerde çalışıyorum birde kendimi piskolojik olarak kötü hissediyorum aynaya bakmak istemiyorum

Benim ailem söylediğimden beri vermiyor zaten aynı şehirde de değiliz eşimin ailesi de bu konularda biraz ciddi ve sert durduğum için vermiyorlar ama kuzenleri küçük veriyor anlamadıkları için onlarda biraz alıştı dikkat etmeye çalışıyorlar biraz sabredicez 2 3 seneye zaten kendileri rahatsız hissettikleri için verileni kabul etmeyeceklerdir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…