2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya iste bu aylardir seninle bekledigim guzel haber canim cok sukur canim tam ne kadarlık oldunuz? Masallah senin kızına:))) öperim
Cok sagol canim benim simdi tam16+2 usm 16+4 gosterdi
Ya evet sukurler olsun darisi sana ve boyle sorunlari olan annelerimize insallah

bana da en son 16 da söyledi işte doktor
bakalım
20sinde zaten detaylıya giricem

Hadi kuzum, güzel haberler alacağız inşallah.

Anladim abla insallah guzel haberler alırsın ❤
Amin canım sağolasın. İnşallah Ağustos anneleri olarak hepimiz güzel haberlerle, sağlıkla geçiririz bu süreci. Yine sağlıklı bebişlerimizi de alırız kucaklarımıza.

ya yememek tabi ki kötü ama
bu kadar yemeseydik de iyiydi be
ya 58 kilo oldum arkadaşlar
5 kilo aldım, 4 ayda
Ben de aynı durumdayım. 53 le başladım 57,7 çıktım dün tartıda. ve 2-3 gündür iştahım açıldı resmen.eskiden çok iştahlı değilken 5 kilo aldıysam vay halime

Ben oglumda bu zamanimda 3 kilo almisim simdi 0 kilo ile devam ediyorum ama biliyorum bunlar benden cıkıcak :)))
3kilo yine iyiymiş oğlumda 6-7kilo almıştım 3aydaVeee toplam 28kiloyla bitmişti hamileliğimşuan almadım kilo ama bulantı çok daha zormuş,mutfaktan kaçıcak yer arıyorum özene özene çocuklarıma yemek yapmayı özledim,Allahtan annem 10dk yürüme mesafede,kız kardeşim hep benimle

Aksam nasil yiyorsunuz bi ben yiyemiyorum allaha sukur kusmalarim yok denecek kadar az ama yine az az yiyorum en gec 6 dan sonra bise yiyemiyorum

Aksam nasil yiyorsunuz bi ben yiyemiyorum allaha sukur kusmalarim yok denecek kadar az ama yine az az yiyorum en gec 6 dan sonra bise yiyemiyorum

camış gibi yiyioruz
ay şimdi söyleyemeyeceğim insanların hemen ulaşamayacağı şeyler var
bişeyden bir yiyorsam artık 2 yiyorum da yetmiyor.

Valla azonce aksam yemegimi yedim simdi tencerede baska bi yemek var onuda yapicam pisince yicem
Yiyebilmekte fena inan evin bulasigina yetisemiyorum bulasik mk bosaltilcak sonra tezgahin uzerindekiler yerlesicek bide surekli yemek hazirlama derdinde olunca yorulmasi cabası her hamilenin bi yardimcisi olmasi lazim ya ciddi ciddi boyle resmen

camış gibi yiyioruz
ay şimdi söyleyemeyeceğim insanların hemen ulaşamayacağı şeyler var
bişeyden bir yiyorsam artık 2 yiyorum da yetmiyor.

Kader arkadasim azonce 1 tabak sulu yemek yedim aksam yemegi olarak tencerede beyaz lahana haslaniyor sarıcam pisincede onu yicem hep bogaz derdine. Cokta zor geldi yapmak diger sarma cesitlerine gore

Maşallah nazar degmesin is yerinde yine gunduz bisiler yiyorum evde asla yiyemem dun sadcee sabah bi parca ekmek yedim bide aksam yemegi onuda geri kustum zaten disarsa olunca gunduz iyi yiyorum ama aksam oldumu midem duruyor öğütmuyor sanki korkuma yemiyorum bnde

ya yememek tabi ki kötü ama
bu kadar yemeseydik de iyiydi be
ya 58 kilo oldum arkadaşlar
5 kilo aldım, 4 ayda
Ben de aynı durumdayım. 53 le başladım 57,7 çıktım dün tartıda. ve 2-3 gündür iştahım açıldı resmen.eskiden çok iştahlı değilken 5 kilo aldıysam vay halime
Kızlar yalnız değilsiniz 54 ile başladım şu an tam 60 kiloyum 4 ayda 6 kilo ama diyetisyene gidiyorum şu anda 7. aya kadar kilo almıcaz dengelicez dedi. Bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…