Canım, bu Perşembe günü 1. detay ultrason yapılacak. Doktor normalde her gebede 2 kez yapıyormuş, benim gibi yüksek risklilerde 3 kez yapıyormuş.
Şurada detay anlatılmış canım. Gebelikte Ayrıntılı Ultrason Hakkında Bilinmesi Gerekenler | Acıbadem
Cok sagol canim benimYa iste bu aylardir seninle bekledigim guzel haber canimcok sukur canim tam ne kadarlık oldunuz? Masallah senin kızına:))) öperim
bana da en son 16 da söyledi işte doktor
bakalım
20sinde zaten detaylıya giricem
Amin canım sağolasın. İnşallah Ağustos anneleri olarak hepimiz güzel haberlerle, sağlıkla geçiririz bu süreci. Yine sağlıklı bebişlerimizi de alırız kucaklarımıza.Anladim abla insallah guzel haberler alırsın ❤
Cok Tesekkur ederim canimHadi gözün aydın, maşallah canım.
Ben de aynı durumdayım. 53 le başladım 57,7 çıktım dün tartıda. ve 2-3 gündür iştahım açıldı resmen.eskiden çok iştahlı değilken 5 kilo aldıysam vay halimeya yememek tabi ki kötü ama
bu kadar yemeseydik de iyiydi be
ya 58 kilo oldum arkadaşlar
5 kilo aldım, 4 ayda
Ogrenirsin canim bana ilk 12+4te soylemisti bugun artik emin oldukCok heyecanliyim Çarşamba gunune cinsiyeti ogrenebilcek miyim acaba :)) 13+4 olucaz
3kilo yine iyiymiş oğlumda 6-7kilo almıştım 3aydaBen oglumda bu zamanimda 3 kilo almisim simdi 0 kilo ile devam ediyorum ama biliyorum bunlar benden cıkıcak :)))
Sorma valla
O kendini düşünüyor ben kendimi
Bende satın aldım bu üründen
Teyzem bugün doğum yapacak gebelik tansiyonu sebebiyle
34 haftalık hamile ama bebek tansiyondan dolayı pek gelişemedi. İnşallah bir an önce kavuşurlar birbirlerine, dua edin lütfen sizde
Bu değere göre cinsiyet tahmini yapanlarımız var ama genel olarak bi kaç şeye bakılmış doktorumuz iyi dedi. Ben de pek bilmiyorum başka bir anlamı var mıCanim bu deger neyi ifade ediyor ki
kızlar benim iştahım çok fazla arttı
dün mesela normalde 1 tabağı çok gelen bir yemek yedim bir restoran zincirinde
neyse sonra yedim onu ki normalde gerçekten şişirir
eve geldim meyve yedim kremşantiye bandırıp
sonra çerez yedim ay çok ismini de veremiyorum çekirdekle bişey daha işte ama yani yok yok sabah kalktım yine açtım.
Aksam nasil yiyorsunuzbi ben yiyemiyorum allaha sukur kusmalarim yok denecek kadar az ama yine az az yiyorum en gec 6 dan sonra bise yiyemiyorum
Selam kızlar nasılsınız. İkili tarama testimiz iyi sonuçlandı free beta hcg değerimiz 40.80 çıktı sizin nasıl durumlar insan bir ürkmüyor değil
Valla azonce aksam yemegimi yedim simdi tencerede baska bi yemek var onuda yapicam pisince yicemAksam nasil yiyorsunuzbi ben yiyemiyorum allaha sukur kusmalarim yok denecek kadar az ama yine az az yiyorum en gec 6 dan sonra bise yiyemiyorum
camış gibi yiyioruz
ay şimdi söyleyemeyeceğim insanların hemen ulaşamayacağı şeyler var
bişeyden bir yiyorsam artık 2 yiyorum da yetmiyor.
camış gibi yiyioruz
ay şimdi söyleyemeyeceğim insanların hemen ulaşamayacağı şeyler var
bişeyden bir yiyorsam artık 2 yiyorum da yetmiyor.
Valla azonce aksam yemegimi yedim simdi tencerede baska bi yemek var onuda yapicam pisince yicem
Yiyebilmekte fena inan evin bulasigina yetisemiyorumbulasik mk bosaltilcak sonra tezgahin uzerindekiler yerlesicek bide surekli yemek hazirlama derdinde olunca yorulmasi cabası her hamilenin bi yardimcisi olmasi lazim ya ciddi ciddi boyle resmen
ya yememek tabi ki kötü ama
bu kadar yemeseydik de iyiydi be
ya 58 kilo oldum arkadaşlar
5 kilo aldım, 4 ayda
Kızlar yalnız değilsinizBen de aynı durumdayım. 53 le başladım 57,7 çıktım dün tartıda. ve 2-3 gündür iştahım açıldı resmen.eskiden çok iştahlı değilken 5 kilo aldıysam vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?