Valla kızlar yiyen-yiyebilen tayfa gerçekten çok şanslı. Ben yemek saati geldiğinde geriliyorum. Lokmayı yutuyorum direk ağız apacı. Zaten çoğu şeyden soğudum. Heleki ekmek. Süt ürünleri zaten yiyemiyorum. Badem, ceviz, yumurta zorluyorum. Ama bu saatten sonra istemese bile canımız zorlamak lazım. Depodan alma işlemi malum bitmek üzere
Selam kızlar .
Ben haftaya inşallah cinsiyeti öğrenmek icin hastaneye gideceğim. Esimde şehir dışına bugun cikti martin 3 nde bende ona gideceğim günübirlik gezmeye ,onunla da donecegim. Bundan haberi var. Havaalanından da beni alacak . Bende eger cinsiyeti öğrenirsem supriz yapmak istiyorum. Bana fikir verir misiniz ?
kızlar benim iştahım çok fazla arttı
dün mesela normalde 1 tabağı çok gelen bir yemek yedim bir restoran zincirinde
neyse sonra yedim onu ki normalde gerçekten şişirir
eve geldim meyve yedim kremşantiye bandırıp
sonra çerez yedim ay çok ismini de veremiyorum çekirdekle bişey daha işte ama yani yok yok sabah kalktım yine açtım.
Canım geçen gün akşam yemeğini saniyeler içinde bitirdim. Düşünüp duruyorum canım ne istiyor. Aaa dedim şimdi sütlü dondurma ne iyi gider. Hemen sipariş verdim üzerine onu da yedim yarım saat sonra. Sonra gazdan patlarım tabii..
Valla kızlar yiyen-yiyebilen tayfa gerçekten çok şanslı. Ben yemek saati geldiğinde geriliyorum. Lokmayı yutuyorum direk ağız apacı. Zaten çoğu şeyden soğudum. Heleki ekmek. Süt ürünleri zaten yiyemiyorum. Badem, ceviz, yumurta zorluyorum. Ama bu saatten sonra istemese bile canımız zorlamak lazım. Depodan alma işlemi malum bitmek üzere
Valla canım kiloya razıyım. 3 kiloya yakın verdim. 54 kiloyum şuannormal şartlarda zayıf bir insanım ama yemek yemeyi çok seviyorum. Sanırım yiyememek beni mutsuz ediyor
Ben henüz kilo almadım ama nasıl olduğunu anlayamadım. Normalde böyle yesem anında, o hafta içinde yanlarım pırtlardı
Öğlen yemekten sonra yürüyüş yapayım dedim, dönerken sokak simitçisini boş geçmedim, yemek üzerine çayla onu yedim şaka gibi :) sonra midem niye mahvoldu..
Tatlıyla aramda ciddi mesafe vardı ilk zamanlar çok sevinmiştim, şimdi o da kalktı. Kakaolu şeyler hiç iyi gelmiyor ama duramıyorum ( Akşam yiyip yattım, uyuyamadım midemden.
Bence birbirimizi gaza getirip bunlara izin vermemeliyiz :)
Kizlar nasilsiniz?
Ben doktordan ciktim hersey iyi cok sukur ,Kizim buyumus bana el salladi bile
Icerdeki kanamamda cok sukur gitmis hicbirsey yok ,normal hayatima donebiliyorum
Kizlar nasilsiniz?
Icerdeki kanamamda cok sukur gitmis hicbirsey yok ,normal hayatima donebiliyorum
Kizlar nasilsiniz?
Icerdeki kanamamda cok sukur gitmis hicbirsey yok ,normal hayatima donebiliyorum ❤