2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla kızlar yiyen-yiyebilen tayfa gerçekten çok şanslı. Ben yemek saati geldiğinde geriliyorum. Lokmayı yutuyorum direk ağız apacı. Zaten çoğu şeyden soğudum. Heleki ekmek. Süt ürünleri zaten yiyemiyorum. Badem, ceviz, yumurta zorluyorum. Ama bu saatten sonra istemese bile canımız zorlamak lazım. Depodan alma işlemi malum bitmek üzere

Bence ufak bir pankartla karşılayabilirsin eşini şok olur görür görmez

Canım geçen gün akşam yemeğini saniyeler içinde bitirdim. Düşünüp duruyorum canım ne istiyor. Aaa dedim şimdi sütlü dondurma ne iyi gider. Hemen sipariş verdim üzerine onu da yedim yarım saat sonra. Sonra gazdan patlarım tabii..

ya yememek tabi ki kötü ama
bu kadar yemeseydik de iyiydi be
ya 58 kilo oldum arkadaşlar
5 kilo aldım, 4 ayda

5 kilo aldım, 4 ayda
Valla canım kiloya razıyım. 3 kiloya yakın verdim. 54 kiloyum şuannormal şartlarda zayıf bir insanım ama yemek yemeyi çok seviyorum. Sanırım yiyememek beni mutsuz ediyor

Ben oglumda bu zamanimda 3 kilo almisim simdi 0 kilo ile devam ediyorum ama biliyorum bunlar benden cıkıcak :)))

5 kilo aldım, 4 ayda
Ben henüz kilo almadım ama nasıl olduğunu anlayamadım. Normalde böyle yesem anında, o hafta içinde yanlarım pırtlardı

Öğlen yemekten sonra yürüyüş yapayım dedim, dönerken sokak simitçisini boş geçmedim, yemek üzerine çayla onu yedim şaka gibi :) sonra midem niye mahvoldu..

Tatlıyla aramda ciddi mesafe vardı ilk zamanlar çok sevinmiştim, şimdi o da kalktı. Kakaolu şeyler hiç iyi gelmiyor ama duramıyorum ( Akşam yiyip yattım, uyuyamadım midemden.

Bence birbirimizi gaza getirip bunlara izin vermemeliyiz :)

Kizlar nasilsiniz?
Ben doktordan ciktim hersey iyi cok sukur ,Kizim buyumus bana el salladi bile
Icerdeki kanamamda cok sukur gitmis hicbirsey yok ,normal hayatima donebiliyorum
Ya iste bu aylardir seninle bekledigim guzel haber canim cok sukur canim tam ne kadarlık oldunuz? Masallah senin kızına:))) öperim

Selam kızlar nasılsınız. İkili tarama testimiz iyi sonuçlandı free beta hcg değerimiz 40.80 çıktı sizin nasıl durumlar insan bir ürkmüyor değil

ya senin cinsiyeti o kadar merak ediyorum anlatamam
bak erkek derse üzülmek yok tamam mı

Ben de merak ediyorum. Fakat doktorum detaylı bile söylemeyecekmiş. 16. haftaya bırakacakmış.

Hem, belli olmaz bakarsın doğumda kız bebekle karıştırırlar.

Ben de merak ediyorum. Fakat doktorum detaylı bile söylemeyecekmiş. 16. haftaya bırakacakmış.

Hem, belli olmaz bakarsın doğumda kız bebekle karıştırırlar.

Abla ya sana ne zaman detayli yapılcakki? Benim bildigim detayli 20+ dan itibaren olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…