Ben ilk gebeligimde senin gibiydim canim gunde 4-5 kez kusuyordum 16-17. Haftada bitmisti kusmam.Maşallah nazar degmesin is yerinde yine gunduz bisiler yiyorum evde asla yiyemem dun sadcee sabah bi parca ekmek yedim bide aksam yemegi onuda geri kustum zatendisarsa olunca gunduz iyi yiyorum ama aksam oldumu midem duruyor öğütmuyor sanki korkuma yemiyorum bnde
Yatana kadar yiyorum bos duramiyorumAksam nasil yiyorsunuzbi ben yiyemiyorum allaha sukur kusmalarim yok denecek kadar az ama yine az az yiyorum en gec 6 dan sonra bise yiyemiyorum
Kızlar yalnız değilsiniz54 ile başladım şu an tam 60 kiloyum 4 ayda 6 kilo ama diyetisyene gidiyorum şu anda 7. aya kadar kilo almıcaz dengelicez dedi. Bakalım ne olcak
Ben de yiyemeyenlerdenim. Bulantilarim hala tam gecmedi malesef.Aksam nasil yiyorsunuzbi ben yiyemiyorum allaha sukur kusmalarim yok denecek kadar az ama yine az az yiyorum en gec 6 dan sonra bise yiyemiyorum
Ben ilk gebeligimde senin gibiydim canim gunde 4-5 kez kusuyordum 16-17. Haftada bitmisti kusmam.
Ama bu gebelikte cok erken basladi yeni yeni azaldı co sukur
Yatana kadar yiyorum bos duramiyorum
Ben oncedende boyleydim ola bilir canim 2haftadir bulantilarim yok valla yiyorum zaten kilo almadim bu aya kadar cok sukur ,bundan sonra dikkatli olucam meyve cok yiyorum yani yemek olarak 2defe max 3 ama ceviz meuve falan atistiryorum yatana kadarKiskaniyorum valla ne guzel ya gerci ben hamile olmadan öncede yemezdim 6 dan sonra anca meyve o yuzden mi yiyemiyorum acaba
Ben de yiyemeyenlerdenim. Bulantilarim hala tam gecmedi malesef.
Ahahah yanlış bir teori olacak ki kız dedi büyük ihtimalle doktorumuz aman ya sağlıklı olsun daBetaya gore erkek olacak
Kader arkadasimazonce 1 tabak sulu yemek yedim aksam yemegi olarak tencerede beyaz lahana haslaniyor sarıcam pisincede onu yicem hep bogaz derdine. Cokta zor geldi yapmak diger sarma cesitlerine gore
Ben oncedende boyleydim ola bilir canim 2haftadir bulantilarim yok valla yiyorum zaten kilo almadim bu aya kadar cok sukur ,bundan sonra dikkatli olucam meyve cok yiyorum yani yemek olarak 2defe max 3 ama ceviz meuve falan atistiryorum yatana kadar
Insallah biraz rahatlariz. Ben de hapi yeni biraktimBende bulantı hic olmadi allaha sukur sadece kusmam gerekiyorsa butun kokular gelir burnuma direk kusanlardanimcuma gunune kadar hap kullaniyordum biraktim cumartesi cok zorladi beni ama iyiyim hapsizda bire düştü artik bitti sayılır insallah en kisa zamanda seninde geçer
Ahahah yanlış bir teori olacak ki kız dedi büyük ihtimalle doktorumuz aman ya sağlıklı olsun da
Ben Çarşamba gidiyorum. Hem ikili sonuçu hem kontrol. Bakalım belli olmuş mu?Senin artik bellidir canim kontrolun ne zaman?
Bu hafta kimlerin kontrolu var kizlar?
Insallah biraz rahatlariz. Ben de hapi yeni biraktim
Kızdır o kızdır minnoşBen de doktordan ciktim. Her sey iyi cok sukur. Ama cinsiyeti gene ogrenemedim. Bagdaş kurmuş oturuyordu :) Kiza benzettim ama kesin degil dedi. Gene de tahmin aldim ya mutlu oldum :)
Tesekkur ederimKızdır o kızdır minnoşhadi gözünaydın canım
Maşallah nazar degmesin is yerinde yine gunduz bisiler yiyorum evde asla yiyemem dun sadcee sabah bi parca ekmek yedim bide aksam yemegi onuda geri kustum zatendisarsa olunca gunduz iyi yiyorum ama aksam oldumu midem duruyor öğütmuyor sanki korkuma yemiyorum bnde
Teşekkür ederim. Ilk bebeğim hele eşim benden daha da üstünüze titriyor hayırlısı diyorum hep. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaCıksa da endişelenme. Kızımda risk gurubundaydım 2lide, 4lü sonucum iyi cıkınca rahatladım ama o arada neler yasadımbu hamileligimde yaptırmayı düşünmüyorum. Allah saglık sıhhat versin..
ayy aynen yaa yemekleri eşim yapıyor ama geçen tatlı yaptım üşenmedim, ay ne bulaşık çıktı ve sürekli gidip gelip tıkanmaktan bulaşık makinesi hemen dolar olduValla azonce aksam yemegimi yedim simdi tencerede baska bi yemek var onuda yapicam pisince yicem
Yiyebilmekte fena inan evin bulasigina yetisemiyorumbulasik mk bosaltilcak sonra tezgahin uzerindekiler yerlesicek bide surekli yemek hazirlama derdinde olunca yorulmasi cabası her hamilenin bi yardimcisi olmasi lazim ya ciddi ciddi boyle resmen
vay bu rekoru egale etmemiz zor olacakKızlar yalnız değilsiniz54 ile başladım şu an tam 60 kiloyum 4 ayda 6 kilo ama diyetisyene gidiyorum şu anda 7. aya kadar kilo almıcaz dengelicez dedi. Bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?