2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben ilk gebeligimde senin gibiydim canim gunde 4-5 kez kusuyordum 16-17. Haftada bitmisti kusmam.
Ama bu gebelikte cok erken basladi yeni yeni azaldı co sukur

Kiskaniyorum valla ne guzel ya gerci ben hamile olmadan öncede yemezdim 6 dan sonra anca meyve o yuzden mi yiyemiyorum acaba
Ben oncedende boyleydim ola bilir canim 2haftadir bulantilarim yok valla yiyorum zaten kilo almadim bu aya kadar cok sukur ,bundan sonra dikkatli olucam meyve cok yiyorum yani yemek olarak 2defe max 3 ama ceviz meuve falan atistiryorum yatana kadar

Ben de yiyemeyenlerdenim. Bulantilarim hala tam gecmedi malesef.

Bende bulantı hic olmadi allaha sukur sadece kusmam gerekiyorsa butun kokular gelir burnuma direk kusanlardanim cuma gunune kadar hap kullaniyordum biraktim cumartesi cok zorladi beni ama iyiyim hapsizda bire düştü artik bitti sayılır insallah en kisa zamanda seninde geçer

Kader arkadasim azonce 1 tabak sulu yemek yedim aksam yemegi olarak tencerede beyaz lahana haslaniyor sarıcam pisincede onu yicem hep bogaz derdine. Cokta zor geldi yapmak diger sarma cesitlerine gore

Herkesde farklı dert bende de yemek bulamama insanlar ne yer ne yemek yapar diye düşünüyorum bulsam yicem

Ben oncedende boyleydim ola bilir canim 2haftadir bulantilarim yok valla yiyorum zaten kilo almadim bu aya kadar cok sukur ,bundan sonra dikkatli olucam meyve cok yiyorum yani yemek olarak 2defe max 3 ama ceviz meuve falan atistiryorum yatana kadar

Meyve sadece elma ayvaydi gecen ay artik midem kabul etmiyor elmaya dondum artik ceviz vs oyle seylerde yemiyorum ben ne kadar sağlıklı besleniyorum suan farkettim kiloda bende eksideyim hala 49um Heralde daha 3kilo var artıya gecmem icin

Insallah biraz rahatlariz. Ben de hapi yeni biraktim

Senin artik bellidir canim kontrolun ne zaman?

Bu hafta kimlerin kontrolu var kizlar?
Ben Çarşamba gidiyorum. Hem ikili sonuçu hem kontrol. Bakalım belli olmuş mu? Kızım ve ablam ısrarla siyah balon sürprizi yapalım diyorlar. Öğreneyim de kendi aralarında patlatsınlar

Mayanin kokusundan tiksiniyorum. Evde oylece duran ekmege dusman oldum.

Cıksa da endişelenme. Kızımda risk gurubundaydım 2lide, 4lü sonucum iyi cıkınca rahatladım ama o arada neler yasadım bu hamileligimde yaptırmayı düşünmüyorum. Allah saglık sıhhat versin..
Teşekkür ederim. Ilk bebeğim hele eşim benden daha da üstünüze titriyor hayırlısı diyorum hep. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

ayy aynen yaa yemekleri eşim yapıyor ama geçen tatlı yaptım üşenmedim, ay ne bulaşık çıktı ve sürekli gidip gelip tıkanmaktan bulaşık makinesi hemen dolar oldu

Kızlar yalnız değilsiniz 54 ile başladım şu an tam 60 kiloyum 4 ayda 6 kilo ama diyetisyene gidiyorum şu anda 7. aya kadar kilo almıcaz dengelicez dedi. Bakalım ne olcak
vay bu rekoru egale etmemiz zor olacak ama ben fotolardan hatırlıyorum sen zaten zayıftın.
ben de diyetisyen değil de keşke biraz yürüyebilsem, eve geldiğimde camış gibi yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…