2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Sadce boğaz yanmaniz olsa yaptiklariniz gayda ederdi ama bademcikleriniz sismis doktora gorunmeniz fayda vsr ateş yapar o size bebege dahada zarar li

canım günaydın. bu detaylı üçlüden ayrı bir şey mi?

ya of ben de onların ayrımını anlayamadım bir türlü ama evet 20. haftada yapılıyor.
Zaten bana 3lü yapmadı doktor gerek görmedi.
Böyle doktoru 3lüyü gerek görmeyen var mı aranızda bu arada.
Zaten 2liyi yaptık risk yok, 3lü yerine başka bi test yaptırdı, sonuçlarını alacağım bugün yarın paylaşırım sizlerle de.
detaylıda tüm organlara teek tek bakılıyor, anca bebek geliştiği için 20. haftadan sonra başarılı bir sonuç alınabiliyor.

çok sağol canım bana da üçlüye gerek yok dedi aynı şekilde. detaylıyı de perinatoloji mi yapıyor? Yaptırdığın testi merak ettim. Paylaşırsan çok sevinirim

2-3-4lü testler dedikleri ultrason+kan testi kızlar.
Ama 2li teste göre diğerlerinin doğruluk payı düşük. Doktorların bazıları yapma yanlısı bazıları gerek görmüyor bu doktorunuzla sizin karar vereceğiniz konu. Benim doktorum ikiliden sonra AFP testi yapalım sadece demişti (3lü testte sadece tek değere baktı)

Detaylı ultrason dedikleri ise uzman perinatolog ya da radyoloji doktoru eşliğinde bebeğin suyundan plesantasına kordonundan kordondaki ve plesantadaki kan akımına kadar ayrıca bebeğin tüm iç organları, omurgası, iyi bir doktorsa beyin kıvrımları ve kalp kapakçıklarına kadar heryerine bakıldığı en az 30-45 dakika sürmesi gereken bir ultrason tetkiği. Bebeğin ayak parmaklarına kadar sayılıyor, deyim yerindeyse bakılmadık yerini koymuyorlar

Günaydın kızlar bizde muayene olduk çok şükür herşey yolunda devlet olduğu için cinsiyet söylemedi. Bakalım sizin tahminler ne olucak

Eklentiler

• 20200218_095745.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20200218_095717.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200218_093112.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 49
çok sağol canım bana da üçlüye gerek yok dedi aynı şekilde. detaylıyı de perinatoloji mi yapıyor? Yaptırdığın testi merak ettim. Paylaşırsan çok sevinirim

yaptığı testi ben de merak ettim çünkü hiç buralarda falan okumadım
ama neyse test testtir dedim
detaylıyı da gittiğim başka bir kadın doğum uzmanı radyologlar da yapıyor, radyolog mu ne işte onlar da yapıyor ama muhakkak bence bir perinatoloğa yaptır dediydi. Şimdi bakalım kendi doktorum kime yönlendirecek, o birine yönlendirirse direk ona gidicem, yönlendirmezse de bakacağım bir uzman.

Günaydın kızlar bizde muayene olduk çok şükür herşey yolunda devlet olduğu için cinsiyet söylemedi. Bakalım sizin tahminler ne olucak
Maşallah ben sanırım hiç cinsiyet için yorumda bulunmadım ama Kız gibi geldi bana.
Gerçi benim tahminlerim pek tutmadı galiba ama

hah şu afp testi
ah canım yaa ben sana neden sormadım ki
bu afp testi ne peki?

Açılımını unuttum ingiliççe olduğundan dolayı bir tür proteine bakıyorlar kandan doğru onun olma miktarına göre de bir risk grafiği çıkartılıyor yine işte.

ya hayatım grafik oldu resmen yaa
yaz boz tahtası
"bakalım geçen hafta grafiğiniz iyiydi PEKİ YA BU HAFTAAA?!!!" diyen bir tehdit sistemiyle karşı karşıyayım.
Her hafta ayrı bir stres
biri arkamdan yaklaşıp "hahaha ikili testte riskin düşük diye detaylı ultrasonda bir şey çıkmaz mı sanıyorsun" deyip arkamdan gülüyormuş gibi hisediyorum.
Sonra diyorlar ki çocuğun doğunca bambaşka bir duygu, bir gurur kaplıyor içini falan.
Bu kadar badireyi atlattıktan sonra mutlu olmayayım da ne olayım. İşe bak yaa

Ohhh, mis gibi bir günde güneşten parlak, güneşten güzel bir kız haberi daha. Cemre gibi düşüyor hayatına. Maşallah ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…