2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ohhh, mis gibi bir günde güneşten parlak, güneşten güzel bir kız haberi daha. Cemre gibi düşüyor hayatına. Maşallah ona.
Senin yorumların da olmasa valla ne yapi caz çok sağol kalbi güzel anne. Inş kız dir rabbim bu meyveninde tadına bastırmayı nasıl eder

Günaydın kızlar bizde muayene olduk çok şükür herşey yolunda devlet olduğu için cinsiyet söylemedi. Bakalım sizin tahminler ne olucak
Hadi gözünaydın canım bak her şey yolundaymışmaşallh bu minik adama diyesim geldi,ama kız geçiriyordum içimden

Haklı sitem
Ben bir daha test mest yaptırmayacağım valla sadece detaylı ultrason onu da bütçemi zorlamak pahasına olsa da dediğim gibi başka ilde prof perinatologa yaptıracağım .
Ben sizleri sıkmamak adına yansıtmıyorum ama yaşadığım stresin soruların haddi hesabı yok.
Her gittiğimde doktora midesi olması gereken yerde mi diyip mideye odaklanmaktan bebeği göremiyorum.
Bende doğurana kadar rahat etmeyecek olan tayfadanım:) Sürekli endişe ve kötü düşünceler beynimde horon tepiyor.

Senin yorumların da olmasa valla ne yapi caz çok sağol kalbi güzel anne. Inş kız dir rabbim bu meyveninde tadına bastırmayı nasıl eder

İnşallah, Rabbim senin de, bizlerin de gönlüne göre versin, hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle gelsinler.

Kızlsr bugün ikili sonucumu almaya gideceğim neden bilmiyorum aşırı stres oldum ya

neden bilmiyorum mu? kız hayatımız stres oldu çok normal. ne desem bilmiyorum
çok çok güzel haberlerle gelmeni isterim sadece.

Ohhh, mis gibi bir günde güneşten parlak, güneşten güzel bir kız haberi daha. Cemre gibi düşüyor hayatına. Maşallah ona.

ahah aşkolsun yaa benim pipilime böyle bir yorum yapmadın

Ya aslinda biliyorum tabi ki ama iste annelik evhamı hamilelikte başlıyormuş meğerse

Benim doktorumda 3 lu yapmiyor canım

Annesinin ballısı o pipili. Bal çanağına sokup sokup tatlandırmış. Doğsa da öpmelere doyamasak.

(Yeğen işte, mecbur seveceğiz).

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.
ama bak bu sefer çok güzel olacak hissediyorum çünkü hep öyle olur.

Benim doktorumda 3 lu yapmiyor canım

ya bizimki o kadar ya yoktur bişey boşu boşuna testlere sokup seni yormak istemiyorum modunda ki
toksoyu da aman çok pahalı zaten kimsede çıkmıyor diye yapırmamıştı
sonra yaptırdım gerçekten çıkmadı da
neyse o paraların çıkacağı varmış

Yarın oglen minigimi görmeye gidicez. Genelde tek gidiyordum havalardan dolayi oglum yollarda perisan olmasin diye ama yarin hava guzel olacak. Esimle beraber gidelim diyorduk ama Aras istemiyor ben evde babamla kalmak istiyorum sen tek git diyor kardesini gormeye gidelim mi yarin diyince Halbuki hep kardesim kardesim der İkna etmeye calisicaz cunku esim pek goremedi bebegimizi. Bakalim nasil olucak cok heyecanliyim cinsiyeti soyliycek mi acaba

AFP neyse onu benim doktorumda istiyor ama bak.
Tokso tamam cok kiside cikmiyor hatta belli bi tedaviside yok ama onemli ya iyiki yaptirmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…