- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Senin yorumların da olmasa valla ne yapi caz çok sağol kalbi güzel anne. Inş kız dir rabbim bu meyveninde tadına bastırmayı nasıl ederOhhh, mis gibi bir günde güneşten parlak, güneşten güzel bir kız haberi daha. Cemre gibi düşüyor hayatına. Maşallah ona.
Hadi gözünaydın canım bak her şey yolundaymışGünaydın kızlar bizde muayene olduk çok şükür herşey yolunda devlet olduğu için cinsiyet söylemedi. Bakalım sizin tahminler ne olucak
Kızlsr bugün ikili sonucumu almaya gideceğim neden bilmiyorum aşırı stres oldum ya
Haklı sitem
ya hayatım grafik oldu resmen yaa
yaz boz tahtası
"bakalım geçen hafta grafiğiniz iyiydi PEKİ YA BU HAFTAAA?!!!" diyen bir tehdit sistemiyle karşı karşıyayım.
Her hafta ayrı bir stres
biri arkamdan yaklaşıp "hahaha ikili testte riskin düşük diye detaylı ultrasonda bir şey çıkmaz mı sanıyorsun" deyip arkamdan gülüyormuş gibi hisediyorum.
Sonra diyorlar ki çocuğun doğunca bambaşka bir duygu, bir gurur kaplıyor içini falan.
Bu kadar badireyi atlattıktan sonra mutlu olmayayım da ne olayım. İşe bak yaa
Senin yorumların da olmasa valla ne yapi caz çok sağol kalbi güzel anne. Inş kız dir rabbim bu meyveninde tadına bastırmayı nasıl eder
Yok yok adam olmasın 2 tane var çok şükür. Kız olsun oHadi gözünaydın canım bak her şey yolundaymışmaşallh bu minik adama diyesim geldi,ama kız geçiriyordum içimden
Kızlsr bugün ikili sonucumu almaya gideceğim neden bilmiyorum aşırı stres oldum ya
Ohhh, mis gibi bir günde güneşten parlak, güneşten güzel bir kız haberi daha. Cemre gibi düşüyor hayatına. Maşallah ona.
Başın sağolsun canım,Allah sabır versinMalesef bebegimi bugun kaybettim rabbim sizleri sag saglim kavustursun
Insallah kuzum dua edin lütfen ❤Gönlünü ferah tut. Güzel haberlerle gel, bekliyoruz.
Rabbim kızlarına hayırlı sağlıklı ömürler nasıl etsin herşey bizim için bir sınavMalesef bebegimi bugun kaybettim rabbim sizleri sag saglim kavustursun❤
Ya aslinda biliyorum tabi ki ama iste annelik evhamı hamilelikte başlıyormuş meğerseneden bilmiyorum mu? kız hayatımız stres oldu çok normal. ne desem bilmiyorum
çok çok güzel haberlerle gelmeni isterim sadece.
ahah aşkolsun yaa benim pipilime böyle bir yorum yapmadın
Çok geçmiş olsun Rabbim cennetinde kavuştursunMalesef bebegimi bugun kaybettim rabbim sizleri sag saglim kavustursun❤
Benim doktorumda 3 lu yapmiyor canımya of ben de onların ayrımını anlayamadım bir türlü ama evet 20. haftada yapılıyor.
Zaten bana 3lü yapmadı doktor gerek görmedi.
Böyle doktoru 3lüyü gerek görmeyen var mı aranızda bu arada.
Zaten 2liyi yaptık risk yok, 3lü yerine başka bi test yaptırdı, sonuçlarını alacağım bugün yarın paylaşırım sizlerle de.
detaylıda tüm organlara teek tek bakılıyor, anca bebek geliştiği için 20. haftadan sonra başarılı bir sonuç alınabiliyor.
neden bilmiyorum mu? kız hayatımız stres oldu çok normal. ne desem bilmiyorum
çok çok güzel haberlerle gelmeni isterim sadece.
ahah aşkolsun yaa benim pipilime böyle bir yorum yapmadın
Haklı sitem
Ben bir daha test mest yaptırmayacağım valla sadece detaylı ultrason onu da bütçemi zorlamak pahasına olsa da dediğim gibi başka ilde prof perinatologa yaptıracağım .
Ben sizleri sıkmamak adına yansıtmıyorum ama yaşadığım stresin soruların haddi hesabı yok.
Her gittiğimde doktora midesi olması gereken yerde mi diyip mideye odaklanmaktan bebeği göremiyorum.
Bende doğurana kadar rahat etmeyecek olan tayfadanım:) Sürekli endişe ve kötü düşünceler beynimde horon tepiyor.
Kız gibi geldi banadaSenin yorumların da olmasa valla ne yapi caz çok sağol kalbi güzel anne. Inş kız dir rabbim bu meyveninde tadına bastırmayı nasıl eder
Benim doktorumda 3 lu yapmiyor canım
ya bizimki o kadar ya yoktur bişey boşu boşuna testlere sokup seni yormak istemiyorum modunda ki
toksoyu da aman çok pahalı zaten kimsede çıkmıyor diye yapırmamıştı
sonra yaptırdım gerçekten çıkmadı da
neyse o paraların çıkacağı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?