2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar,
Benimde ikili test çıkmış ama sistemde göremedim. Doktoru aradım müsait anda hemen dönüş yapıcam dedi. Yoğun sanırım biraz. Kalbim pır pır kuş gibi. Hakan altından telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını söylememek için kendimi zor tutuyorum.

Bence kıpır kıpır beklemek için Zekai Tunca'dan "Telefonda Sen"i dinle. Şarkı "Bundan daha güzel müjde mi olur?" diye başlıyor hem. Ankaralı da değilim ama ben de misket çaldırmak istiyorum her dinledikten sonra.

Mail olarak istesen canim danismayi arayip. Ben hep oyle yapiyorum. Sonuc cikmis mi diyorum cikmis derlerse mail atar misiniz diyorum hemen geliyor. Sonrada doktoruma mailin icerigini mesaj atiyorum ekran görüntüsü olarak. Cok iyi oluyor

ayy ben böyle durumlara dayanamıyorum yaaa
benim de afp çıkmıştır
perşembeyi bekliyorum kontrole de gideyim.

10 dkda bir arayıp yıldırma politikası yap bence

Mail olarak istesen canim danismayi arayip. Ben hep oyle yapiyorum. Sonuc cikmis mi diyorum cikmis derlerse mail atar misiniz diyorum hemen geliyor. Sonrada doktoruma mailin icerigini mesaj atiyorum ekran görüntüsü olarak. Cok iyi oluyor
İkili testte mailde sıkıntı çıkıyormuş. Gönderdiler ama abidik gubudik bişey geldi. Bişey de yazmıyordu.Bende gidemem şuan diye doktoru aradım. Hayata heyecan kat gibi oldu şuan. Dan dan dan dan bekliyorum telefonu

Şimdi Whatsapp'tan Sezen Aksu'dan beni unutma, unutma beni unutma.. Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana adlı şarkıyı gönderecem. Asabım bozuldu stres yapınca

Nasılda büyümüş kuş lokumu
14 haftalık ne ara olduk şaşırıyorum ya.
Hele ben 2+6 da öğrendim Yinede çabuk geçti.
Gerçi bu hafta hesabı yanlış 14+5iz bugün erken döllenmeden dolayı Neredeyse 15 haftalık olduk. Yolun yarısına bir ay kaldı

Eklentiler

• D70F52E3-DCF5-4AB0-825F-CA3701118345.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 35
neden bilmiyorum mu? kız hayatımız stres oldu çok normal. ne desem bilmiyorum
çok çok güzel haberlerle gelmeni isterim sadece.

ahah aşkolsun yaa benim pipilime böyle bir yorum yapmadın
Napalım pipilide olsa evlattır repliği var sadeve erkeklere onlar onla idare etsin tatlicincap

Kızlar 14 şubatta araştırmaya gitmiştim , detaylı usg başvuru kağıdı vermişti doktor. Verdim 22+4 e randevu almış oldum. Ama burdaki doktor radyolog . Ve muayenesi sadece 5 dk sürüyormuş hangi ara neye bakıyor anlamadım. Devlette detaylıya girmiş arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Güvenilir mi detaylı devlettekide. Yoksa özelde alcam gene randevu perinatologa.

Ben sevkle Zekai tahirde girdim ilk ve 2 dakika sürdü
Ama şöyle; şöyyle bi baktı sorun gördü ya; (o 2 dakikada ne sorunu görecekse işte) perinatolojiye detaylı usg için tekrar gönderiyor. Bana bu şekilde oldu en azından.

Beni tekrar perinatolojiye sevk ettiler ve prof Dr. Baktı direk ayrı bir yerde 50 dakika boyunca.
Yani bilemiyorum ama 2-5-10 dakikalar yeterli değil bence bir sorunu gelebilmek için

ben de aynı düşünüyorum canım

ben de aynı düşünüyorum canım
Radyolog sen bilirsin canim ama ben cok mecbur degilsem gitmem. Zaten benim doktor radyologlari sevmiyor karsı odasina haftada 1 gun perinatolog geliyor istanbuldan fiyati biraz fazla ama oglumda da ona gittim simdide ona giderim. Hemen peronatologtan cikip kendi doktoruma da gosterme imkanim oluyor sonuca bakmasi icin.
5-10 dk da bakilcak bisey asla degil detayli usg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…