- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Umarımcanım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.
ama bak bu sefer çok güzel olacak hissediyorum çünkü hep öyle olur.
Merhaba kızlar,
Benimde ikili test çıkmış ama sistemde göremedim. Doktoru aradım müsait anda hemen dönüş yapıcam dedi. Yoğun sanırım biraz. Kalbim pır pır kuş gibi. Hakan altından telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını söylememek için kendimi zor tutuyorum.
Mail olarak istesen canim danismayi arayip. Ben hep oyle yapiyorum. Sonuc cikmis mi diyorum cikmis derlerse mail atar misiniz diyorum hemen geliyor. Sonrada doktoruma mailin icerigini mesaj atiyorum ekran görüntüsü olarak. Cok iyi oluyorMerhaba kızlar,
Benimde ikili test çıkmış ama sistemde göremedim. Doktoru aradım müsait anda hemen dönüş yapıcam dedi. Yoğun sanırım biraz. Kalbim pır pır kuş gibi. Hakan altından telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını söylememek için kendimi zor tutuyorum.
Merhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
Siz iyi dayaniyosunuz valla :))) cıkmıs bi sonucum olcak ogrenmeden bekliycem yok yapamam ben sabirsiz bi insanimayy ben böyle durumlara dayanamıyorum yaaa
benim de afp çıkmıştır
perşembeyi bekliyorum kontrole de gideyim.
Siz iyi dayaniyosunuz valla :))) cıkmıs bi sonucum olcak ogrenmeden bekliycem yok yapamam ben sabirsiz bi insanim
Çok çook üzüldümMalesef bebegimi bugun kaybettim rabbim sizleri sag saglim kavustursun❤
İkili testte mailde sıkıntı çıkıyormuş. Gönderdiler ama abidik gubudik bişey geldi. Bişey de yazmıyordu.Bende gidemem şuan diye doktoru aradım. Hayata heyecan kat gibi oldu şuan. Dan dan dan dan bekliyorum telefonuMail olarak istesen canim danismayi arayip. Ben hep oyle yapiyorum. Sonuc cikmis mi diyorum cikmis derlerse mail atar misiniz diyorum hemen geliyor. Sonrada doktoruma mailin icerigini mesaj atiyorum ekran görüntüsü olarak. Cok iyi oluyor
Napalım pipilide olsa evlattırneden bilmiyorum mu? kız hayatımız stres oldu çok normal. ne desem bilmiyorum
çok çok güzel haberlerle gelmeni isterim sadece.
ahah aşkolsun yaa benim pipilime böyle bir yorum yapmadın
Ayy banada bir pipili lütfenN'aparsın işte, pipili de evlat, mecbur seveceeeen.
(Allah'ım bu lafları bana yedirtme, amin.)
Ben sevkle Zekai tahirde girdim ilk ve 2 dakika sürdüKızlar 14 şubatta araştırmaya gitmiştim , detaylı usg başvuru kağıdı vermişti doktor. Verdim 22+4 e randevu almış oldum. Ama burdaki doktor radyolog . Ve muayenesi sadece 5 dk sürüyormuş hangi ara neye bakıyor anlamadım. Devlette detaylıya girmiş arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Güvenilir mi detaylı devlettekide. Yoksa özelde alcam gene randevu perinatologa.
Ayy banada bir pipili lütfen
Kızlar 14 şubatta araştırmaya gitmiştim , detaylı usg başvuru kağıdı vermişti doktor. Verdim 22+4 e randevu almış oldum. Ama burdaki doktor radyolog . Ve muayenesi sadece 5 dk sürüyormuş hangi ara neye bakıyor anlamadım. Devlette detaylıya girmiş arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Güvenilir mi detaylı devlettekide. Yoksa özelde alcam gene randevu perinatologa.
Ben sevkle Zekai tahirde girdim ilk ve 2 dakika sürdü
Ama şöyle; şöyyle bi baktı sorun gördü ya; (o 2 dakikada ne sorunu görecekse işte) perinatolojiye detaylı usg için tekrar gönderiyor. Bana bu şekilde oldu en azından.
Beni tekrar perinatolojiye sevk ettiler ve prof Dr. Baktı direk ayrı bir yerde 50 dakika boyunca.
Yani bilemiyorum ama 2-5-10 dakikalar yeterli değil bence bir sorunu gelebilmek için
Radyolog sen bilirsin canim ama ben cok mecbur degilsem gitmem. Zaten benim doktor radyologlari sevmiyorben de aynı düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?