2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

yok işte perinatalog düşünüyorum ben de

Acayip sinirim bozuldu ya. İkili Test sonucum karışmış bir baktım. İsim aynı soyad farklı. Yaş, bilgiler tutmuyor. Aradım labaratuarı hakladım. Dönüş bekliyorum. Doktoruma haklı olarak gönderdikleri de şüpheli bundan sonra önümüzdeki ay 4lü yapalım detaylı bakalım diyor. Beni mi bulur anlamam ki. Kocanın rahatlığı zaten ayrı dert abartıyormuşum. Sıkıntı yapmamalıymışım. Falan filan. Gerildim yahu. Birde 1 ay diğer testi yaptır bekle. Ulstrasonda herşey normalde genede insan düşünüyor işte. Pöff asabım bozuldu.

Nasıl karısır ya nasil yapabilirler boyle biseyi cok şaşırdım. Cok haklısın kızmakla. Bence hastanin hasta haklari bolumune gidip orda da şikayetini soyle. Telafi etmeliler bu durumu bi sekilde

Nasıl karısır ya nasil yapabilirler boyle biseyi cok şaşırdım. Cok haklısın kızmakla. Bence hastanin hasta haklari bolumune gidip orda da şikayetini soyle. Telafi etmeliler bu durumu bi sekilde
Canım hastane ile alakalı değil aslında. Labaratuar daki iş bilmez işgüzarın teki belliki. Hastane diğer testte ücret almadan yapacağını söyledi ama. 1 ay boyunca stes sıkıntı yani. Allah ne derse o olur tabi. Sonuçla alakalı bir sıkıntım yok. Olacak olduktan sonra boşta. Niye stres olayım paramla birde. Bakalım dönüş yapsınlar ne diyecekler merak ediyorum. Şikayette ettim zaten bırakırmıyım hiç.

Şansızlık ya kötü olmuş ama sıkma canını bebeğine zarar.

ay o zaman hemen 4lü yaptır ücret de almasınlar
haklısın tabi ki sinir olmakta, hiç de abartmıyorsun.
4lü artı ücretsiz detaylı ultrason istiyorum de

ay o zaman hemen 4lü yaptır ücret de almasınlar
haklısın tabi ki sinir olmakta, hiç de abartmıyorsun.
4lü artı ücretsiz detaylı ultrason istiyorum de
Doktorum ile görüştüm günümü geçmediği için tekrar edilecek. Tekrar kontrol ve kan işlemi. Yine stresli bir hafta beni bekleyecek. Ne diyelim vardır her şerde bir hayır. Yaşanacağı varmış.

dofh Blackkcat Kızlar bakalım size doktorlarınız kimi önerecek detaylı için netleşince paylaşalım burdan. Ben izmite semih özerene gitmiştim. Metin mutlu turgah şenen de iyi diyorlar detaylıda yakında eve bilemedim. Ben doktoruma danışıcam bakalım ne önerecek buraya yazarım sizde yazın

Ay kuzum kendimi yerine koydum delirir insan yaNasıl yaparlar böyle bi hata dicem ama hayat işte her şey çıkabiliyor karşımızadur sakin ol sen canım,bi yolu yok mudur ki başka için nasıl rahat ederse onu yap bundan sonra malesef eşler bazen bizim gibi düşünemeyebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…