N'aparsın işte, pipili de evlat, mecbur seveceeeen.
(Allah'ım bu lafları bana yedirtme, amin.)
Radyolog sen bilirsin canim ama ben cok mecbur degilsem gitmem. Zaten benim doktor radyologlari sevmiyorkarsı odasina haftada 1 gun perinatolog geliyor istanbuldan fiyati biraz fazla ama oglumda da ona gittim simdide ona giderim. Hemen peronatologtan cikip kendi doktoruma da gosterme imkanim oluyor sonuca bakmasi icin.
5-10 dk da bakilcak bisey asla degil detayli usg.
Nasıl karısır ya nasil yapabilirler boyle biseyiAcayip sinirim bozuldu ya. İkili Test sonucum karışmış bir baktım. İsim aynı soyad farklı. Yaş, bilgiler tutmuyor. Aradım labaratuarı hakladım. Dönüş bekliyorum. Doktoruma haklı olarak gönderdikleri de şüpheli bundan sonra önümüzdeki ay 4lü yapalım detaylı bakalım diyor. Beni mi bulur anlamam ki. Kocanın rahatlığı zaten ayrı dert abartıyormuşum. Sıkıntı yapmamalıymışım. Falan filan. Gerildim yahu. Birde 1 ay diğer testi yaptır bekle. Ulstrasonda herşey normalde genede insan düşünüyor işte. Pöff asabım bozuldu.
Canım hastane ile alakalı değil aslında. Labaratuar daki iş bilmez işgüzarın teki belliki. Hastane diğer testte ücret almadan yapacağını söyledi ama. 1 ay boyunca stes sıkıntı yani. Allah ne derse o olur tabi. Sonuçla alakalı bir sıkıntım yok. Olacak olduktan sonra boşta. Niye stres olayım paramla birde. Bakalım dönüş yapsınlar ne diyecekler merak ediyorum. Şikayette ettim zaten bırakırmıyım hiç.Nasıl karısır ya nasil yapabilirler boyle biseyicok şaşırdım. Cok haklısın kızmakla. Bence hastanin hasta haklari bolumune gidip orda da şikayetini soyle. Telafi etmeliler bu durumu bi sekilde
Şansızlık ya kötü olmuş ama sıkma canını bebeğine zarar.Acayip sinirim bozuldu ya. İkili Test sonucum karışmış bir baktım. İsim aynı soyad farklı. Yaş, bilgiler tutmuyor. Aradım labaratuarı hakladım. Dönüş bekliyorum. Doktoruma haklı olarak gönderdikleri de şüpheli bundan sonra önümüzdeki ay 4lü yapalım detaylı bakalım diyor. Beni mi bulur anlamam ki. Kocanın rahatlığı zaten ayrı dert abartıyormuşum. Sıkıntı yapmamalıymışım. Falan filan. Gerildim yahu. Birde 1 ay diğer testi yaptır bekle. Ulstrasonda herşey normalde genede insan düşünüyor işte. Pöff asabım bozuldu.
Canım hastane ile alakalı değil aslında. Labaratuar daki iş bilmez işgüzarın teki belliki. Hastane diğer testte ücret almadan yapacağını söyledi ama. 1 ay boyunca stes sıkıntı yani. Allah ne derse o olur tabi. Sonuçla alakalı bir sıkıntım yok. Olacak olduktan sonra boşta. Niye stres olayım paramla birde. Bakalım dönüş yapsınlar ne diyecekler merak ediyorum. Şikayette ettim zaten bırakırmıyım hiç.
Doktorum ile görüştüm günümü geçmediği için tekrar edilecek. Tekrar kontrol ve kan işlemi. Yine stresli bir hafta beni bekleyecek. Ne diyelim vardır her şerde bir hayır. Yaşanacağı varmış.ay o zaman hemen 4lü yaptır ücret de almasınlar
haklısın tabi ki sinir olmakta, hiç de abartmıyorsun.
4lü artı ücretsiz detaylı ultrason istiyorum de
İlk fotomuzu cekip ekleyelim
13. Haftadan selamlar teyzoslar ❤
gerçekten erkek olacak bak ben sana diyim
Teyzesi yer onu kuzucukİlk fotomuzu cekip ekleyelim
Basin sagolsun canim,Allah sabir versinMalesef bebegimi bugun kaybettim rabbim sizleri sag saglim kavustursun❤
Oyy çok tatlı ya maşallah ona.Eki Görüntüle 2592569 Buda bizden teyzoslarkarın aldı başını gidiyor
Bebiş ben burdayım demeye başlamışİlk fotomuzu cekip ekleyelim
Oyy çok tatlı ya maşallah ona.
Ay kuzum kendimi yerine koydum delirir insan yaAcayip sinirim bozuldu ya. İkili Test sonucum karışmış bir baktım. İsim aynı soyad farklı. Yaş, bilgiler tutmuyor. Aradım labaratuarı hakladım. Dönüş bekliyorum. Doktoruma haklı olarak gönderdikleri de şüpheli bundan sonra önümüzdeki ay 4lü yapalım detaylı bakalım diyor. Beni mi bulur anlamam ki. Kocanın rahatlığı zaten ayrı dert abartıyormuşum. Sıkıntı yapmamalıymışım. Falan filan. Gerildim yahu. Birde 1 ay diğer testi yaptır bekle. Ulstrasonda herşey normalde genede insan düşünüyor işte. Pöff asabım bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?