2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben en sona kalırım muhtemelen evet paylaşırsanız sevinirim bende,yıllar önce kızımda takibimi Metin Mutlu yapıyordu çok çok tecrübeli bi doktor,radyologda mı düşünüyorsun canım,adatıpta ki radyologda da kürtaj olduğum bebeğimde detaylı incelemişti Filiz Hanım ona göndermişti beni,tabi bu detaylı farklı oluyor,bi daha ki randevumda bende konuşucam bakalım ne diyecek

Yarın tekrar edilecek canım. Yapılacak bişey yok kısmet. Sonucu güzel çıksında 1 hafta daha beklerim artık.

aman tanrımmm
ben de akşama çekeyim bari
geçen gün çekmiştim ama kıyafetlrim pek bir paçozdu burda paylaşamıycam
Hadi akşama bekliyoruz bi foto ben bide kolaj yapmıştım 14-15haftada baya fark varmış eski halimle

Benim doktorum da perinatolog olarak Recep Has, Zeki Şahinoğlu, İbrahim Kalelioğlu, Zeki Şahinoğlu isimlerini verdi. Yalnız ben Kocaeli tarafındayım. İyi perinatolog arın hepsi İstanbulda.

Valal canım araştırmadaki Yahya beye 22+4 haftalıkken ( 14 nisan) randevu verdiler. Radyolog kendisi. Ama ben bide perinatologa gideyim diyorum da filiz bakalım ne diyecek. 3 yıl önce İzmite beni Sevilay bozkurt göndrttmişti.

Benim doktorum da perinatolog olarak Recep Has, Zeki Şahinoğlu, İbrahim Kalelioğlu, Zeki Şahinoğlu isimlerini verdi. Yalnız ben Kocaeli tarafındayım. İyi perinatolog arın hepsi İstanbulda.
Öyle valla. Burda yok zaten . Devlette 2 perinatolog varmış çok yüksek riskli gebelere bakıyorlarmış sadece. Özelde perinatolog yok. 4g ultrason bakanlar var ama perinatolog değiller. Bu nedenle sakaryadan da kocaeli düzce ya da istanbula gidiyorsun özel için.

Canim Karamursel, Golcuk taraflarindaysan Yalovada benim doktorum tavsiye ederim

Sağol canım size de maşallah çok erken çıktı benim ya birde oğlumda sivri ve minikti bunda yayvan ve kocaman ama ne hikmetse doktor buna da erkeğe benziyo dedi
Oğlumda 6-7ci aylarda bu kadar olmuştu şimdi kız aynen kenarlarda da genişleme var oğlumda karpuz gibi sadece önden görünüyordu
Olsun göbüş olunca bi garip oluyor insan erken cıksın bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…