Öyle valla. Burda yok zaten . Devlette 2 perinatolog varmış çok yüksek riskli gebelere bakıyorlarmış sadece. Özelde perinatolog yok. 4g ultrason bakanlar var ama perinatolog değiller. Bu nedenle sakaryadan da kocaeli düzce ya da istanbula gidiyorsun özel için.
Canım birde işin maddi tarafı var. Mesela bahsettiğim Recep Has'ın internetten 2018 yılında muayenesine giden kişi yazmış. O zaman 700-900 arasıymış. 2 sene sonrası ne olmuştur bilmem. Kısaca iyi olanşarda çok pahalı Allah yardımcımız olsun. Bana İzmit yada İstanbul Anadolu yakasında birileri lazım. Tabi Gebze de olsa en güzeli
Yalnız değilsin canım oğlumda 14-15 haftada hissetmiştim bunda sadece dün çok az bir pıt pıt bişey oldu o kadar bu haftalardan başlar inşallah merak etme
Canim hareket hissetmek herkeste degisiyor 2.gebelikse daha erken hissediliyor derler. Ben henuz hissetmedim.
Annenin karın bolgesine/yapisina gore degisiyormus.
Oglumda 15 haftalikken falan hissetmistim diye hatirliyorum
hava nemlendirici belki olabilir bir araşrırın isterseniz
bende gece 3 bardak enaz su eçerim
Bugün doktorumla konuştum olabilir bir hormondan bahsetti ondan oluyormuş
Eki Görüntüle 2592011
Günaydın kızlar hastaneden geldim şimdi benim miniğim teyzeleri doktor erkeğe benziyor ama %100 diyemem dedi 2 hafta sonra yine gel netleşir dedi. Kendimi o kadar kıza hazırlamıştım ki biraz şoka uğradım
Oğlumda 6-7ci aylarda bu kadar olmuştu şimdi kız aynen kenarlarda da genişleme var oğlumda karpuz gibi sadece önden görünüyordu
Olsun göbüş olunca bi garip oluyor insan erken cıksın bişey olmaz
Aynen bende senin gibiydim 6 aylıkken inanmazlardı hamile olduğuma benim de şuan yanlarda da var bütün belirtiler kızı gösteriyo birde oğlumdakilerle farklı ama erkeğe benziyor deyince ben şokk erkekse demek ki o sivri yayvan konusu da kişiden kişiye değişiyormuş
Aynen bende senin gibiydim 6 aylıkken inanmazlardı hamile olduğuma benim de şuan yanlarda da var bütün belirtiler kızı gösteriyo birde oğlumdakilerle farklı ama erkeğe benziyor deyince ben şokk erkekse demek ki o sivri yayvan konusu da kişiden kişiye değişiyormuş
Ya acaba kordonla mı karıştırmış İnşallah sağlıklı olsun canım bizimki 12+4tenkız demişti dün yine kız dedi artık Lila'mdiye seviyoruz herhalde değişmez artık
Canım birde işin maddi tarafı var. Mesela bahsettiğim Recep Has'ın internetten 2018 yılında muayenesine giden kişi yazmış. O zaman 700-900 arasıymış. 2 sene sonrası ne olmuştur bilmem. Kısaca iyi olanşarda çok pahalı Allah yardımcımız olsun. Bana İzmit yada İstanbul Anadolu yakasında birileri lazım. Tabi Gebze de olsa en güzeli
Kişiden kişiye değişir canım ben oğlumda mesela 13 haftada hissetmiştim ikinci hamilelikte daha erken olur diyorlardı ama daha geç oldu kuzenim 19 20 haftada hissetti canını sıkma sağlıklı ya şuan illaki hareket eder
İki kızım var
Erkek evlat nasılmış bilmek istiyorum
Bizde üç kız kardeşiz
Evde bşr erkek olsun bakalım
Ama genede hayırlısı sağlıklı olsun
Yeter bana
Senin içinde hayırlısı
Ya acaba kordonla mı karıştırmış ☺İnşallah sağlıklı olsun canım bizimki 12+4tenkız demişti dün yine kız dedi artık Lila'mdiye seviyoruz herhalde değişmez artık
Zaten başta bacakları kapalı göstermiyor dedi biraz dolandırdı cihazı sonra erkeğe benziyo dedi kafam biraz karışmadı değil yani oğlumda da aynı doktora gittim 12 haftada kesin erkek dedi bu 14 haftalık ama kesin demedi erkek olmuş olsa net belli olur diye düşünüyorum
İki kızım var
Erkek evlat nasılmış bilmek istiyorum
Bizde üç kız kardeşiz
Evde bşr erkek olsun bakalım
Ama genede hayırlısı sağlıklı olsun
Yeter bana
Senin içinde hayırlısı