Amniyosentez benide korkutuyor.Doktorum yaşın itibariyle tarama teatleri yüksek çıkacak dedi
Vazgeçtim
Doktor Amniyosentez diyor
Eşimde benimleydi
Nedir dedi bu sentez
Plesantadan su alacağız deyince
Gerek yok diyor
Adam bir korktu :)))
Bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Tesekkur ederim balım erken mi bilemedim kesin de demedi haftaya muaynem var bakalim orada ne diyecekGözün aydın canım ,Maşallah
O zaman daha belli değil bencede erkekler zaten hemen belli oluyor inşallah önce sağlıklısı hayırlısı daha sonra kalbinden geçen olurZaten başta bacakları kapalı göstermiyor dedi biraz dolandırdı cihazı sonra erkeğe benziyo dedi kafam biraz karışmadı değil yanioğlumda da aynı doktora gittim 12 haftada kesin erkek dedi bu 14 haftalık ama kesin demedi erkek olmuş olsa net belli olur diye düşünüyorum
Sen kırrulmusun gözün aydın. Benim test yalan oldu. Yarın tekrar yapılacak. Kısaca sonucu 15 günde öğrenmiş olacam.Kızlar tarama testim düşük risk grubunda temiz dedi doktor. Cinsiyeti de soyledi
Amniyosentez benide korkutuyor.tatlicincap ulasimiz daha da yardımcı olacaklardır size. Nift testi yaptıracak onlar.
Kızlar tarama testim düşük risk grubunda temiz dedi doktor. Cinsiyeti de soyledi
Valla inanır ısın. Bende 35 yaşındayım ve hemen hemen yaş riski bende de var. Ama bugün başıma gelen şeyden sonra bu testlerin güvenilirliği bile tartışılır. Başkasınınkiyle karıştırmışlar benimkini tekrardan yapılacak. Bir kere girdim o topa mecbur yarın tekrar yapılacak. Yoksa aklımda kalacak. Ama şimdiki aklım olsaydı bende yaptırmazdım. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza inşallahDoktorum yaşın itibariyle tarama teatleri yüksek çıkacak dedi
Vazgeçtim
Eşimde benimleydi
Nedir dedi bu sentez
Gerek yok diyor
Ya acaba kordonla mı karıştırmış ☺İnşallah sağlıklı olsun canım bizimki 12+4tenkız demişti dün yine kız dedi artık Lila'mdiye seviyoruz herhalde değişmez artık
Canım yaş dolayısıyla tarama testlerini pek önermiyorlar. Ben baştan beri Nifty testini düşündüm. Aminiyo sentez %100 sonuç veriyor fakat düşük riski olabiliyor en iyisi bu dna testleri % 99.9 sonuç alınıyor. Araştır istersen belki düşünürsün.Doktorum yaşın itibariyle tarama teatleri yüksek çıkacak dedi
Vazgeçtim
Eşimde benimleydi
Nedir dedi bu sentez
Gerek yok diyor
Genetik tarama sonucu umarım olmaz ki varsayalım bir problem oldu müdahale edebiliyorla mıS su-doku Evet, ben tarama testlerinden sadece NIPT/NIFTY yaptırmayı düşünüyorum. En yüksek tahmin olasığı bunlarda çünkü. Diğerleri 60% üzerinden değerlendirirken, fetal Dna 99% doğruluk payı var. Amniyosentez tanı testi, 100% fakat amniyosentez yaptırıp da bebeğini düşürmeyen tanıdığım olmadı. Aldırmayı da hiçbir koşulda düşünmediğim için amniyosentezi otomatik olarak eledik.
NIFTY test de özelde İstanbul'da 2500-4000 arası değişiyor. Fakat Ümraniye Kadın Doğum'da bizim gibi yüksek risk grubu olanlara ücretsiz yapılıyormuş. 25 Şubat'a Tıbbi Genetik'ten randevu aldım. Bakalım testi ücretsiz yaptırmayı başarabilecek miyim? Merakla beklemedeyiz.
Ben vandayım şuan vanda yapılmıyor bu testlerCanım yaş dolayısıyla tarama testlerini pek önermiyorlar. Ben baştan beri Nifty testini düşündüm. Aminiyo sentez %100 sonuç veriyor fakat düşük riski olabiliyor en iyisi bu dna testleri % 99.9 sonuç alınıyor. Araştır istersen belki düşünürsün.
AminValla inanır ısın. Bende 35 yaşındayım ve hemen hemen yaş riski bende de var. Ama bugün başıma gelen şeyden sonra bu testlerin güvenilirliği bile tartışılır. Başkasınınkiyle karıştırmışlar benimkini tekrardan yapılacak. Bir kere girdim o topa mecbur yarın tekrar yapılacak. Yoksa aklımda kalacak. Ama şimdiki aklım olsaydı bende yaptırmazdım. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza inşallah
İsmiyle büyüsün :))Ya acaba kordonla mı karıştırmış ☺İnşallah sağlıklı olsun canım bizimki 12+4tenkız demişti dün yine kız dedi artık Lila'mdiye seviyoruz herhalde değişmez artık
Düzen, genoks gibi labaratuvarlar yok mu varsa düşünürseniz onlar yardımcı olurlar.Ben vandayım şuan vanda yapılmıyor bu testler
Çok elzem birşeyse istanbula gelebilirim
Araştırıyorum ama çok kafam karışıyor
Canım şöyle bir durum var. Diyelim ki nifty yaptırdın onda da problem çıktı. Yine kesin tanı için amniyosentez olman gerekli. Nifty kandan bakıldığı işin bebeğe zararı yok. Amniyosentez in riski ne yazık ki var. Birde maddi olarak nifty pahalı bir test yurtdışında inceleniyor. Dolar bazlı alınıyor. Sonuç ne çıkarsa çıksın bir tedavisi yok ne yazıkki.Ben vandayım şuan vanda yapılmıyor bu testler
Çok elzem birşeyse istanbula gelebilirim
Araştırıyorum ama çok kafam karışıyor
Ne güzel işte. Bizde de tam tersi rahatlıktan 9 ay sonuç çıkmasa ne oldu demeyecek.Amin
umarım sorunsuz yavrucuğunu kucağına alırsın
Benden çok eşim korkuyor
Eşimden Bu kadarını hiç beklemiyordum :)))
Hiç duymadım belki araştırmadığım içindirDüzen, genoks gibi labaratuvarlar yok mu varsa düşünürseniz onlar yardımcı olurlar.
100.yıl Ünv. de de olabilir
Genetik tarama sonucu umarım olmaz ki varsayalım bir problem oldu müdahale edebiliyorla mı
Sen ne yapasın böyle bir durumda
Aynı kapıya çıkıyor nifty ve amniyosentezCanım şöyle bir durum var. Diyelim ki nifty yaptırdın onda da problem çıktı. Yine kesin tanı için amniyosentez olman gerekli. Nifty kandan bakıldığı işin bebeğe zararı yok. Amniyosentez in riski ne yazık ki var. Birde maddi olarak nifty pahalı bir test yurtdışında inceleniyor. Dolar bazlı alınıyor. Sonuç ne çıkarsa çıksın bir tedavisi yok ne yazıkki.
En son ne zaman gitmiştin? Ben geçen hafta pazartesi gittim bu hafta zor geçiyor pazartesi tekrar gidicemYarın oglen minigimi görmeye gidicez. Genelde tek gidiyordum havalardan dolayi oglum yollarda perisan olmasin diye ama yarin hava guzel olacak. Esimle beraber gidelim diyorduk ama Aras istemiyorben evde babamla kalmak istiyorum sen tek git diyor kardesini gormeye gidelim mi yarin diyince Halbuki hep kardesim kardesim der İkna etmeye calisicaz cunku esim pek goremedi bebegimizi. Bakalim nasil olucak cok heyecanliyim cinsiyeti soyliycek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?