2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynı kapıya çıkıyor nifty ve amniyosentez
Kesin karar verilmişse herhangi bir problem durumunda yapılması iyidir
Doğurmaya karar verilmişse yapacak pek birşey yok
Demek oluyor
Offf çook zor ya
Ya aslında en güzeli bunları hiç düşünmemek. Dua etmek. Allah yazı ettiyse testlerin hepsi çok iyi çıksa dahi birşey olabiliyor. Aynı heran bizimde başımıza birşey gelebileceği gibi. (Yalnız böyle söyleyip ikili testi mi karıştırdılar için ortalığı ayağa kaldırdım. Hahha..)
Ama en güzeli akışına bırakmak.
Allah dermensız dert, dermansız hastalık vermesin ne karnımızdakilere ne yanımızdakilere ne de bizlere...

Araştırmadan sen mi sıra aldın şimdiden,acaba sıra olmaz mı sonradan,ben oğlumda giderken beni araştırmaya göndermişti Filiz Hanım bende burada ki devlette girmiştim detaylıya yalnız dr işin ehliydi ve 40 dk baktı sakince anlattı,sonra gitti o radyolog,bilemiyorum naparım ya

off çok üzüldüm yaa
gerçekten büyük bir belirsizlik hakim
doktorlar neden olduğunu söylediler mi peki?
açıkçası yaşa da inanmıyorum çok bağlantılı olduğunu
çünkü ülkemizde de görüyoruz çoğunun anneleri gencecik

O zaman daha belli değil bencede erkekler zaten hemen belli oluyor inşallah önce sağlıklısı hayırlısı daha sonra kalbinden geçen olur
Amiinn canım cümlemizin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah birde senin kız ya sana sorayım göbek deliğinin altında elini sürünce yanlara doğru giden bi düzlük var mı?

Amiinn canım cümlemizin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah birde senin kız ya sana sorayım göbek deliğinin altında elini sürünce yanlara doğru giden bi düzlük var mı?
Amin canım
Ya nasıl anlamadım ki

Canımın içi, bu bahsettiğim arkadaşım 28-29 yaşında doğurmuştu. Şu an oğulları 17 yaşında. Bilinmez bir kara kutu bu. Doktoru dava ettiler, sonuç çıkmadı.

Daha birde detaylı stresi var. Sanırım 20.haftadan sonra test olaylarında bir nebze rahat ediliyor. 6 sene geçti acaba ilkinde nasıl dayanmışım bu streseSanırım o zaman bilmediğimizden daha rahat oluyordu. Derler ya cahillik mutluluktur diye

Dün kadın doğum şefine yönlendirdiler down sendromu belirlemek için kan verdin mi dedi yok dedim kaç defa istermisin sordu yok dedim ,bana görede velev ki aldırmayacaksam neden kendimi strese sokayım olsada olmasada Rabbimden gelen hediyye başım gözüm üstüne
inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı doğar sağlıkla büyürler

Amin canım
Ya nasıl anlamadım ki
Mesela ben elimi karnıma göbek deliğinin altına sürünce böyle yanlara doğru giden bi düzlük var sivri değil de dümdüz böyle değişik birşey bende tam anlatamıyorum hani kızlarda göbek yayvan olur sivri olmaz derler ya işte bende de öyle düz yanlara doğru açılan birşey var uzun hafif ezik gibi

Kesinlikle hemfikirim. Yanlış hatırlamıyorsam yine burada okumuştum, sağlıklı doğup, hemşireler düşürdüğü için engelli kalan bir bebek vardı. Ya da yanlış tedavi.

Sevdiğim bir söz var. "Kul; yazısını görse gerek" diye. Ne yaparsak yapalım, ölecekle olacağın önüne geçilmiyor. Onun için şüphesiz bir teslimiyet gibisi yok. Rabbim böylesi bir duyguyu bahşetmiş, ben bunu beğenmedim al yenisini ver mi diyeceğim yani?

hee anladım yok ben elimi karnımı koyduğum anda göbek deliğinden aşağıda toplanıyor minnoş taş oluyor sanki sonra yavaş yavaş normalleşiyor

Kızlar karnım kıpır kıpır sıpa nasıl hareket ediyo birde galiba doktorun dediği doğru erkek gibi hep sağımda hareket hissediyorum
ay maşallh benim oğlanda erkenden hareketlere başlamıştı,2.çocuklarda erken hissediliyor cidden bakalım 3.yü ne zaman hissederim arada tıp tıp bişeyler oluyor sanki sağ kasıkta ama ne olduğuna tam karar veremedim
ya bu arada ben hala bişey hissetmiyorum
ilk çocuk olduğu için kuzum bi kaç haftaya hissedeceksindir
Kızlar tarama testim düşük risk grubunda temiz dedi doktor. Cinsiyeti de soyledi
gözünaydın canım
yaştan dolayı yaptırmak istemedim bende 2liyi hatta eşim yaptıralım istedi,az da olsa risk çıksa canım acaip sıkılacak diye vazgeçtim ki sonuca göre amniyosentezlik bir şey olursa onu ben hayatta yaptıramamen iyisi detaylı ile sağlık durumumuzu öğrensek yeter dedik,doktorumla ortak karar aldım o da onayladı beni,tanıyor beni çünkü aşırı pimpirikliyim

yanii boşuna anneler hem strese giriyor hem para tuzağı,burada hepsini sığorta karşılıyor ama yinede gerek yok oğlumda da aynı düşüncedeydim çok şükür sağlıklı

hee anladım yok ben elimi karnımı koyduğum anda göbek deliğinden aşağıda toplanıyor minnoş taş oluyor sanki sonra yavaş yavaş normalleşiyor
Öyle mii şimdiden çıkmış yukarı minik maşallah ona gerçi haftalarımız da aynı değilmiş yeni fark ettim Rabbim sağsalim kavuştursun sizi inşallah prensesle sağlıklı hayırlı evlat olsun ❤

Amin canım Rabbim hepsine sağlık versin

Aynen erkek çocukları erken hissediliyor demişlerdi 13. haftada hissetmiştim onu ikinci daha erken hissedilir dediler bu 14+2 şuan ama yeni yeni hissetmeye başladım benimde bazen ortada tıp tıp olurdu bugün sabah sağ tarafta çok aşırı hissettim hala da oluyo ama şuan ortaya geçmiş minik

yanii boşuna anneler hem strese giriyor hem para tuzağı,burada hepsini sığorta karşılıyor ama yinede gerek yok oğlumda da aynı düşüncedeydim çok şükür sağlıklı ♥

Birlikte hep güzel günler görün inşallah.

Cümlemizi canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…