2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sonradan sıra olmuyormuş. Ben muayeneye gittim doktor versi her gelen gebeye başvuru veriypruz çünkü çpk geç tarih oluyor sonradan yer bulamıyorlar die oradaki doktor yönlendirdi yani şimdiden.

Canımın içi, bu bahsettiğim arkadaşım 28-29 yaşında doğurmuştu. Şu an oğulları 17 yaşında. Bilinmez bir kara kutu bu. Doktoru dava ettiler, sonuç çıkmadı.

yok be canım doktoru dava etsen nolacak
bilinebilecek bir şey olsa neden söylemesinler yani.
kader kısmet her şey
maalesef ordinaryus profesöre de gitsek anne karnındaki bebeğe yapabileceği hiçbir şey yok.

ya şimdi koydum elimi
çok hafif bir şey hissettim sanki
sonra tutmaya devam ettim ama olmadı yaa
Canım üzülme benim hissetdiğim aslında hareket olarak değil böyle baya zamandı hissediyorum ama söylediğim gibihareket değil sadece bi yere toplanıp taş oluyor sonra karnım normale dönüyor hareket olarak daha ben de hissetmiyorum bide 2ci hamilelikte erken hissediliyor derlerdi ama bende tersi oldu

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak benim Pazar günü birden kırmızı kanama oldu yarım pet kadar acil kadın doğuma gittim herşeyin normal olduğunu söylediler ve istirahat verdi drum şimdi yatıyorum ama bugün yine oldu o kadar çok değil ama damla damla geldi bu kez ve yine kırmızı sulu bir akıntı zaten 8. Haftamdan beri hep kahverengi akıntım oluyor doktoruma güveniyorum ilk hamileliğide de bu dr a gitmiştim araştırma hastanesinde Prof.sorum şu ki sizce başka bir doktorada görüneyim mi bilemedim.

ya bu arada ben hala bişey hissetmiyorum
18-20 den sonra netleşiyor canım çok normal şuan hissetmemen
Recep has 950 TL imiş. Geçen detaylıya giren Temmuz annelerinden birine sormuştum.
Benim düşündüğüm iki isimden birisiydi kendisi ama Ankara daha yakın olduğu için Ankara’ya gideceğim
Canım kasılma o, tarif ettiğin rahimin kasılması. Ama o bile hissiyat olarak güzel. Var olduğunu hatırlıyorsun. Benim ilki hep kasılmalarla geçti 13. Haftada başlamıştı. Özellikle sabahları rahim top gibi elime geliyordu. Bunda dua ediyorum olmasın diye valla

Aynen canım türkçe ismini bulamadım
Oğlumda da oluyordu ama bunda baya erken başladı aslında iyi birşey değil erken doğum riski oluyor bide bebek sıkılıyor orada kıyamam
İnşallah olmaz canım bu hamilelikte

Bazı gebeliklerde nedensiz olabiliyor böyle. Arkadaşımında sürekli kanamaları oluyordu. Plesanta bebeğin altındaysa ondan da olabiliyor. Doktorun takibi önemli. Tamamen nedensiz de olabilir

Sonradan sıra olmuyormuş. Ben muayeneye gittim doktor versi her gelen gebeye başvuru veriypruz çünkü çpk geç tarih oluyor sonradan yer bulamıyorlar die oradaki doktor yönlendirdi yani şimdiden.
Anladım canım acaba bende gitsem mi ne olur ne olmaz bulamazsam doktor araştırmada yaptırırım detaylıyı ablam araştırmada ki perinatologta yaptırmıştı tabi ikiz bebek diye oraya sıra almamız güç galiba

Doktor sıkıntı görmemişse için rahat olsun tabi ama önemli olan içimizin rahat etmesi bence başka bi doktora daha git ve için rahatlasın canım

Anladım canım acaba bende gitsem mi ne olur ne olmaz bulamazsam doktor yönlendirmesiyle gidiliyormuş.
Valla gidince rutin her gebeye veriyorlarmış başvuru bencede bi sıra al. Hiç olmazsa bir göz daha görmüş olur.

Evet canım bol su iç ihmal etme.
İnşallah canım
Yarın minigimi gorucem
1 ay sonra mi çağırıyorlar kizlar 2 li testten sonra bi daha?
Evet Kuzum. 3 şubatta gittim en son, 3 marta randevu yazdı
Kendimi zorluyorum şimdiye kadar hep 1er hafta arayla gitmiştim. En son 10. Hafta ve 12. Haftada muayene yaptık ve zirvede bıraktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…