2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cerrahpaşada 150 lira demişler geçen sene. Siyah beyaz usg. Memnun olanda var olmayan da bekleme süresi uzunmuş denesem mi ki

Arkadaslar dileyene istedikleri sehirdeki perinatoloji randevularini gosteren liste atabilirim. Sakarya, İstanbul full su an. Ankara icin durum soyle:

Diger sehirleri yazarsaniz duruma bakabilirim.

Kaç gündür fiziksel harekette bulunduğum an başıma bir zonklama bi ağrı tutuyor,bu aralar biraz hastayım öksürük falan acaba alakası var mıdır,tansiyon mu diye merak ettim tansiyonda değil çok şükür bugün 4.gün ara ara giriyor,migren tedavisi görmüştüm daha önceden 2yıldır pek tutmadı acaba migren mi diyorum

Ben Sakaryada nasıl yapıcam bilmiyorum artık olmazsa radyolojiye gidicem ama zaten testleri yaptırmadım perinatolog iyi olurduSağol canım
Normalde Sakarya’da 1 hafta sonraya randevu veriyorlardi, ara ara bakiyordum. Vaktin varsa Gun asiri bakar, bos buldugumda hemen yazarim sana. Bu listeler 15 gunluk gorunuyor internette. Belki gidince direkt randevu veriyorlardir canim.

Su içimin nasıl. Benimde o haftalarda birde geçen hafta 3 gün baş ağrısıyla geçti

Normalde Sakarya’da 1 hafta sonraya randevu veriyorlardi, ara ara bakiyordum. Vaktin varsa Gun asiri bakar, bos buldugumda hemen yazarim sana. Bu listeler 15 gunluk gorunuyor internette. Belki gidince direkt randevu veriyorlardir canim.
Evet gitmem gerekiyor aslında ama direk gidemem galiba,acaba yaşım 33diye oraya yönlendirirler mi doktorumla görüşmem lazım bu durumu bakalım o ne diyecek

Su içimin nasıl. Benimde o haftalarda birde geçen hafta 3 gün baş ağrısıyla geçti
Ah ahh başlarda hiç içemiyordum hep serum takviyesiydi şimdi daha iyi 2lt buluyor yine bunada şükrettim,gerçi bu haftalarda daha sık yaşanıyormuş baş ağrısı öyle okudum

Evet gitmem gerekiyor aslında ama direk gidemem galiba,acaba yaşım 33diye oraya yönlendirirler mi doktorumla görüşmem lazım bu durumu bakalım o ne diyecek

Yastan dolayi degilse de detayli icin yonlendirebilirler sanki.

Ah ahh başlarda hiç içemiyordum hep serum takviyesiydi şimdi daha iyi 2lt buluyor yine bunada şükrettim,gerçi bu haftalarda daha sık yaşanıyormuş baş ağrısı öyle okudum

Dönem dönem hatırlatıyor kendisini. Gezip duruyor ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…