2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
33 yaş artık genç
Benim içim geçmişkızım 13yaşında 14 olacak neredeyseyok yok genciz tabi 30 yaş üstü bi başkaymış onu anladım hayattan dahada bi zevk alıyorum geçmişteki hatalarımı bile seviyorum

Bu testlere takilip neden bu kadar canınızı sıkıyor sunuz ki

Arkadaşlar cinsiyet öğrenenler olmuş hayırlı olsun

Bu ara çok sık giremiyorum. Bu haftalarda olan baş ağrısı beni buldu. 3 gündür kendime gelemiyorum. Çok şükür bugün biraz daha iyiyim ama yinede üzerimde bir ağırlık var.

Ben arada karnımda kalp atışımı hissediyor gibiyim. Ama böyle sadece 2 atımlık sonra hissetmiyorum. Bu hissettiğim şey bebek değildir diye düşünüyorum

Kendi adima soyleyim ben giderdim emin olmak adına

Kizlar migren tipi bi bas agrisi degilse bana banyo yapmak cok iyi geliyor hemen geciyor bas agrim cok sukur

Gecmis olsun canim. Dus alip, sakaklarina nane yagi surup uyumayi denesen?
Allah sifa versin tez vakitte.

Geçmiş olsun canım
Bebektir pit pit biseyler hissediyorsan zaten surekli daha hissetmeyiz

Teşekkür ederim
Kalp atışı gibi pıtpıt oluyor bitiyor. Bu kadar erken hissetmem herhalde diye düşünüyorum. Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için ayırt edemiyorumda
Öyle canim bebektir o zaman ben oglumda o haftalarda hissetmistim simdi sadece bi kereboldu öyle insallah bundan sonra artar daha eylenceli hale gelir hamilelik onlari hissetdigimizde

İyi akşamlar Kızlar.
Ana kucağı araştırması yapan var mı?
Ne tercih edeceksiniz?
Bondigo bl7120 alacaktım fakat bi kararsızlıkta var. Emin olamadım. Pek bu tür şeylere bakmaya fırsatımda yok şu aralar
Fiyatı da makul seviyelerde birşeyler bakınıyorum. Var mı aklınızda olan marka\model?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…