Ana kucağı almayacağım sanırım.İyi akşamlar Kızlar.
Ana kucağı araştırması yapan var mı?
Ne tercih edeceksiniz?
Bondigo bl7120 alacaktım fakat bi kararsızlıkta var. Emin olamadım. Pek bu tür şeylere bakmaya fırsatımda yok şu aralar
Fiyatı da makul seviyelerde birşeyler bakınıyorum. Var mı aklınızda olan marka\model?
Valla canım bende henüz araştırmadım. Bir arkadaşım tiny love 3 in 1 için güzel demişti. Ama biraz tuzlu. Ana kucakları bikaç ay kullanıldıkları için tutumlu anne ya da let go dan bakılabilir pahalı model beğenilirse diye düşünüyorum.İyi akşamlar Kızlar.
Ne tercih edeceksiniz?
Bondigo bl7120 alacaktım fakat bi kararsızlıkta var. Emin olamadım. Pek bu tür şeylere bakmaya fırsatımda yok şu aralar
Fiyatı da makul seviyelerde birşeyler bakınıyorum. Var mı aklınızda olan marka\model?
Canım ne yazıkki bana perinotoloji seçtirtmiyor sistem. Doktora söylemiştim oda radyolojiden usg talep edilebilir detaylı kontrol için oda sıkıntı görür ise yönlendirebiliriz dedi. Büyük bir sıkıntı olması gerekiyor demişti ( Allah korusun ) Sistem de perinotoloji seçince gelen uyarı ise görselde.Normalde Sakarya’da 1 hafta sonraya randevu veriyorlardi, ara ara bakiyordum. Vaktin varsa Gun asiri bakar, bos buldugumda hemen yazarim sana. Bu listeler 15 gunluk gorunuyor internette. Belki gidince direkt randevu veriyorlardir canim.
Offf ben hissetmiyorumKızlar karnım kıpır kıpır sıpa nasıl hareket ediyo birde galiba doktorun dediği doğru erkek gibi hep sağımda hareket hissediyorum
Araştırmadan sen mi sıra aldın şimdiden,acaba sıra olmaz mı sonradan,ben oğlumda giderken beni araştırmaya göndermişti Filiz Hanım bende burada ki devlette girmiştim detaylıya yalnız dr işin ehliydi ve 40 dk baktı sakince anlattı,sonra gitti o radyolog,bilemiyorum naparım ya
Kızlar ben beyhekimde yine Laçin Tatlı’ya gidicem. Daha önce eğitim araştırmadaydı. Aile dostumuz kendisi yardımcı olacağından eminim. Perinatolog değil tabiki radyolog. Doktorum isim vercek mi bilmiyorumSonradan sıra olmuyormuş. Ben muayeneye gittim doktor versi her gelen gebeye başvuru veriypruz çünkü çpk geç tarih oluyor sonradan yer bulamıyorlar die oradaki doktor yönlendirdi yani şimdiden.
Ben de ne hissettiğimden emin değilim bebek mi yoksa bağırsak mı hep muallakta geçiyor, bebekse de anlamıyorumTeşekkür ederim
Kalp atışı gibi pıtpıt oluyor bitiyor. Bu kadar erken hissetmem herhalde diye düşünüyorum. Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için ayırt edemiyorumda
Canım ben e-bebek indiriminden nuna marka aldım. Tabi otomatik hareketi için ayrı aparat da almak gerekiyor. 36 kiloya kadar da taşıyor sanırımİyi akşamlar Kızlar.
Ne tercih edeceksiniz?
Kizz senin cinsiyet belirsizmi
İyi akşamlar Kızlar.
Ne tercih edeceksiniz?
Gunaydin kizlar :)
Bugun muayne olunca heyecandan uyuyamayanlar
Teşekkür ederim
Kalp atışı gibi pıtpıt oluyor bitiyor. Bu kadar erken hissetmem herhalde diye düşünüyorum. Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için ayırt edemiyorumda
Günaydın kızlar :)
Akşam dizi izlerken uyuyakalmışım, rüyamda savaş çıkmış ve ben burada sizlerle konuşmaya çalışıyorumHer birinizin nickini gördüm sanırım :)
Benim sadece dün oldu 3-4 kez başka yokcanım ben de pıt pıt hissediyorum ama her gün değilll keşke hissetsem artık tamamen çok sabırsızlanıyorum
Günaydınn..Günaydın kızlar :)
Akşam dizi izlerken uyuyakalmışım, rüyamda savaş çıkmış ve ben burada sizlerle konuşmaya çalışıyorumHer birinizin nickini gördüm sanırım :)
Günaydınn...Günaydın.
Gece sol tarafımda bebek tekmelemesi gibi 4-5 atış hissettim, uykudan uyandıracak derecede şiddetliydi. Sonra bulantım, üzerimdeki ağırlık, tüm ağrılar hatta memedeki hassasiyet - ki dün sızlamasından yerimde duramıyordum - kesildi. Sabaha kadar içim içimi yedi. Sabah uyandım, baktım idrara da normal rahat çıkabiliyorum, o da normalde kesintili oluyordu. Evin yanındaki polikliniğe gittim kalp atışı duymaya. Kalp atışı duyduğum anda sinirlerim boşaldı, hala ağlıyorum kızlar.
Durduk yere doktordan bir de fırça yedim, takip için polikliniğe değil hastaneye gitmeniz lazım, burada müdahale edecek teçhizatımız yok diye. Bilmiyoruz sanki, en hızlı sonuca oradan ulaşacağım diye gittim. Kendi doktoruma gitmek 10 dakika, o 10 dakikaya bile tahammül edecek durumda değildim.
Yalnız doktor ultrasonda nasıl bastırdıysa, belirtilerin bir çoğu geri geldi. Eşimi de strese soktum, ona da ağlıyorum. Paso ağlıyorum. Bunu yazarken de ağlıyorum. Deli miyim neyim?
Valla annelik delilik :)))Günaydın.
Gece sol tarafımda bebek tekmelemesi gibi 4-5 atış hissettim, uykudan uyandıracak derecede şiddetliydi. Sonra bulantım, üzerimdeki ağırlık, tüm ağrılar hatta memedeki hassasiyet - ki dün sızlamasından yerimde duramıyordum - kesildi. Sabaha kadar içim içimi yedi. Sabah uyandım, baktım idrara da normal rahat çıkabiliyorum, o da normalde kesintili oluyordu. Evin yanındaki polikliniğe gittim kalp atışı duymaya. Kalp atışı duyduğum anda sinirlerim boşaldı, hala ağlıyorum kızlar.
Durduk yere doktordan bir de fırça yedim, takip için polikliniğe değil hastaneye gitmeniz lazım, burada müdahale edecek teçhizatımız yok diye. Bilmiyoruz sanki, en hızlı sonuca oradan ulaşacağım diye gittim. Kendi doktoruma gitmek 10 dakika, o 10 dakikaya bile tahammül edecek durumda değildim.
Yalnız doktor ultrasonda nasıl bastırdıysa, belirtilerin bir çoğu geri geldi. Eşimi de strese soktum, ona da ağlıyorum. Paso ağlıyorum. Bunu yazarken de ağlıyorum. Deli miyim neyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?