2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Evet canım, riskli gebeliği olanları doktorlar sisteme yeşil alana ekliyor, öyle açabiliyorsun. Şu an sanırım grupta bir benim hakkım var diye yardımcı olmak istedim.

Günaydınn...
Deli değil anneyiiz
Bana olmuştu aynısı. Bir anda bütün belirtilerim yok oldu ve ister istemez panik oldum.

Sabah sabah sizinle eğlenmiş bebişiniz

Hayırlısıyla gelsin, ben de onunla eğleneceğim inşallah.

Valla annelik delilik :)))

Eşim de böyle dedi. Yalnız ne ağladım be.

tatlicincap abla hele bi dogsun bunlar ne ki :)) ilk gunler nefes aliyor mu diye kontrol etmek istiyosun butun gece nobet tutuyosun annem, kv bana diyordu deli deli olma kizim yat asagi diye. Siz uyuyun ben beklerim yavrumu diyordum

Allah yardımcımız olsun. Keşke bir app olsa, doğurur doğurmaz annelere yüklense her şey yolunda mı değil mi sinyal gönderse. Yoksa herkesi ayrı çıldırtacağız.

tatlicincap abla hele bi dogsun bunlar ne ki :)) ilk gunler nefes aliyor mu diye kontrol etmek istiyosun butun gece nobet tutuyosun annem, kv bana diyordu deli deli olma kizim yat asagi diye. Siz uyuyun ben beklerim yavrumu diyordum
Ayyy bende günlerce uyumammıştım. En sonunda bayıldım oturduğum yerde gittim. Kimseye güvenmiyordum uyu kızım bakarız diyorlardı. Sanki uyusam onlarda peşimden uyucak ya da bişeye dalcak bebeğimi kontrol etmiyecekler gibi geliyordu. yalnız olmadığımı bilmek güzel.

Bide dalıyordum bakmaya doyamıyordum ya. uyutmaya çalışıyordum bende uyuyayım ondan sonra diye uyuyordu izlemekten uyumuyordum ya da çok özlüyordum hadi uyansın diye. Ahhh hey gidi günler. Nasıl bir aşkmış o zaman anlamıştım. Şimdi baştan başlamak dahada heyecan veriyor. Karşılaşacağım o duyguyu biliyorum daha heyecanlıyım.

Bende oyle vallahi
Uyusun diye gozunun icine bakiyosun sonrada uyansin ozledim diye bekliyorsun diyolardi. Yorgunluktan olucem bide uyansin diye bekliycem mi diyodum uyuyan cocugu ozledim diye uyandirinca tamam dedim ben manyak oldum iyice

Ay çok geçmiş olsun Hepimiz yaşıyoruz bunu ya galiba. Hep bir korku hep bir panik. Siz de yine belirti var kesilince panik oluyorsunuz benim en ufak bir belirtim yok. Normal kilo almış bir insan gibiyim. İçim içimi yiyor ama asla doktora da gitmiyorum 1 ay olmasını bekliyorum yoksa kısır döngüye giriyoruz bir an önce ağustos olsun da bitsin bu çile. Gece başında gözüm görürken nöbet tutmaya da razıyım

Yazdığınızı okurken gözlerimin dolması peki ? ;((

Gelecek mi o günler hepimiz için?

Üroloji doktoru böbrek usg istemişti bugüne randevu vermişlerdi devlette. Doktor oğlun mu olacak dedi dedim kız dediydi bak pipi dedi ben meraktan baktım tabi birde kadın doğumcun görsün tabi dedi değişir diyordum değişti galiba

Teşekkür ederim. Genel tavrım "Ya takma kafaya, randevu ne zamansa o zaman gidilir". Ama bugün artık ne dürttü bilmiyorum dayanamadım içimdeki seslere. Evet ya, hayırlısıyla alalım kucağımıza gözümüzün önünde olsun, bebeğe yaklaşmayın, öpmeyin, ay hasta olan gelmesin, vs vs diyerek milleti darlayalım azıcık.

Milleti darlıcaz kendimizi darlıcaz

Aaa olaya bak :)) kendi doktoruna bi daha ne zaman gidiceksin

Cinsiyeti ne sizin? İlk çocuksa ve kızsa normal diye biliyorum kuzenim 19 20 haftada anca hissetmişti

KıZlar merhaba birazcık soğuk algınlığım var ıhlamur içmemde bir sakınca yoktur değil mi ?

Eveet. İkili tarama sonucuma göre yaş riskim çıktı. Neden çünkü 35 emin olmak için amniyosentez yaptırabilirsin dedi doktor ama hiiiç gerek yok hocam dedim istemediğime dair imzamı da attım. 3 hafta sonra üçlü tarama için anlaşarak ayrıldık. Cihaz çok iyi değildi cinsiyeti göremedik ama sanki pipi gördüm dedi fakat bebiş dönünce emin olamadık. Elleri bacakları hep gördüm ama

Merhaba günaydın , İzmir'de yaşayan var mıdır ? Hangi hastane hangi dr tercih ettiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…