2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Bende aynı şeyi yaptım . Amniyosentez yaptırmayacaksan 3'lü tarama yaptırmana gerek yok , detaylı ultrasona girersin dedi.

Yarın minigimi gorucem
1 ay sonra mi çağırıyorlar kizlar 2 li testten sonra bi daha?
Beni bir ay sonra çağırdı biz eşimle inanamadık :) başta sıkıntılı bir süreç geçirdim kanamalarım falan olmuştu sık sık gidiyordum. Yani daha önce gelmeyelim mi falan dedik doktor gülüyor, biz hala daha erken çağırmasını bekliyoruz :) kısacası ilk defa bir ay bekleyeceğim çooook uzun geliyor her şey yolunda olsun da bekleriz ne yapalım :)

Cinsiyeti ne sizin? İlk çocuksa ve kızsa normal diye biliyorum kuzenim 19 20 haftada anca hissetmişti
Benim ilk çocuk ve kız dedi doktor ikisi de uyuyor o zaman
1 ayda neler değişir dimi 20 günde benim çocuğun cinsiyeti değişti şimdi tekrar kendimi 2 erkek annesi moduna alıyorum
İşte en korktuğum şey bence gördüğü kordondur yani inşallah öyledir

Bende 1ay bekleyenlerdenim,bi bakıma zor olsada diğer taraftan demek ki bi sıkıntı yok diye düşünüyorum

KıZlar merhaba birazcık soğuk algınlığım var ıhlamur içmemde bir sakınca yoktur değil mi ?
Bende günde 1-2fincan içtim açıkçası başka türlü boğazımı rahatlatamazdım,bi yerde okudum özellikle çiçekli kısmı içilebilr sakıncası yok yazıyordu ben karışık içtim zencefilde koydum içine,geçmiş olsun

Oyy maşallh iyi yaptın canım,pipidir o bence hadi hayırlısı bakalım

Ayy yarın öğrenirim en azından net olur diyordum pazartesiye kadar şimdi cinsiyet karmaşası bak pipi dedi görünce bi ikna oldum pipi olduguna

Valla ben 20 gun-1 ay dayanabilen herkese sapka cıkartıyorum helal olsun
Ben gide gele ne yolu ettim bu hastane yolunu bilmem
Tebriğimi isterim bende kendime şaşırıyorum 16 gün oldu daha gitmeme 2 hafta var tam olarak
KıZlar merhaba birazcık soğuk algınlığım var ıhlamur içmemde bir sakınca yoktur değil mi ?
Ben hep içiyorum limonlu limonlu, grip olacak gibi olduğumda. Bir sakıncası yok ıhlamurun. Şifa olsun

Yarın gideceğim canım doktora. Herhalde öğrenirim diyordum ama burada da gördüğüm kadarıyla bu haftada netleşmeyenler var sanırım.
Sizin 17.hafta görünüyor bence belli olur. Ben 13+3 olmama rağmen cihaz daha iyi bir cihaz olsaydı görebilecektik.

Selam kızlar,
Bende şimdi doktordan çıktım. İkili test yapıldı. Benimki içerde tepiniyordu. Tabi ana kussun o içerde oynasınölçülerde sıkıntı yoktu. 12+5 çıktık. Kilo vermişim bir hafta yarım kilo. Cinsiyet bir ay sonra dedi ama tahmini tekrarladı kız gibi dedi. Bizde haberler böyle. Umarım herkes güzel haberler alır

Kizlar ciktim doktordan bir problem yok cok şükür
Benim doktorda benim gibi tezcanlı 1 ay sonrasi fazla geliyor 2 hafta sonra gel dedi.
Cinsiyet icin pipisi yok pipi göremiyorum ama %100 emin olmak icin 2 hafta sonra gel kıza benzettim dedi bakalim hayirlisi olsun

Ondandır o zaman canım kuzenimden biliyorum ilk çocuktu onun da ve kızdı 19 20 haftada hissetti ilk benim ilki erkek mesela 12 13 hafta civarı hissettim ikinci daha erken olur dediler 12 den önce bekliyordum ama 14 haftalığım yeni yeni hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…