Eveet. İkili tarama sonucuma göre yaş riskim çıktı. Neden çünkü 35emin olmak için amniyosentez yaptırabilirsin dedi doktor ama hiiiç gerek yok hocam dedim istemediğime dair imzamı da attım. 3 hafta sonra üçlü tarama için anlaşarak ayrıldık. Cihaz çok iyi değildi cinsiyeti göremedik ama sanki pipi gördüm dedi fakat bebiş dönünce emin olamadık. Elleri bacakları hep gördüm ama
Beni bir ay sonra çağırdı biz eşimle inanamadık :) başta sıkıntılı bir süreç geçirdim kanamalarım falan olmuştu sık sık gidiyordum. Yani daha önce gelmeyelim mi falan dedik doktor gülüyor, biz hala daha erken çağırmasını bekliyoruz :) kısacası ilk defa bir ay bekleyeceğim çooook uzun geliyor her şey yolunda olsun da bekleriz ne yapalım :)Yarın minigimi gorucem
1 ay sonra mi çağırıyorlar kizlar 2 li testten sonra bi daha?
Valla ben 20 gun-1 ay dayanabilen herkese sapka cıkartıyorum helal olsun
Ben gide gele ne yolu ettim bu hastane yolunu bilmem
Benim ilk çocuk ve kız dedi doktorCinsiyeti ne sizin? İlk çocuksa ve kızsa normal diye biliyorum kuzenim 19 20 haftada anca hissetmişti
İşte en korktuğum şey1 ayda neler değişir dimi20 günde benim çocuğun cinsiyeti değişti şimdi tekrar kendimi 2 erkek annesi moduna alıyorum
Bende 1ay bekleyenlerdenim,bi bakıma zor olsada diğer taraftan demek ki bi sıkıntı yok diye düşünüyorumBeni bir ay sonra çağırdı biz eşimle inanamadık :) başta sıkıntılı bir süreç geçirdim kanamalarım falan olmuştu sık sık gidiyordum. Yani daha önce gelmeyelim mi falan dedik doktor gülüyor, biz hala daha erken çağırmasını bekliyoruz :) kısacası ilk defa bir ay bekleyeceğim çooook uzun geliyor her şey yolunda olsun da bekleriz ne yapalım :)
Ege sehir hastanesine gidiyorum canim doktorumda aygun hanimMerhaba günaydın , İzmir'de yaşayan var mıdır ? Hangi hastane hangi dr tercih ettiniz acaba ?
Bende günde 1-2fincan içtim açıkçası başka türlü boğazımı rahatlatamazdım,bi yerde okudum özellikle çiçekli kısmı içilebilr sakıncası yok yazıyordu ben karışık içtim zencefilde koydum içine,geçmiş olsunKıZlar merhaba birazcık soğuk algınlığım var ıhlamur içmemde bir sakınca yoktur değil mi ?
Oyy maşallhEveet. İkili tarama sonucuma göre yaş riskim çıktı. Neden çünkü 35emin olmak için amniyosentez yaptırabilirsin dedi doktor ama hiiiç gerek yok hocam dedim istemediğime dair imzamı da attım. 3 hafta sonra üçlü tarama için anlaşarak ayrıldık. Cihaz çok iyi değildi cinsiyeti göremedik ama sanki pipi gördüm dedi fakat bebiş dönünce emin olamadık. Elleri bacakları hep gördüm ama
Ben Egepol'e gidiyordum ama bıraktım.Merhaba günaydın , İzmir'de yaşayan var mıdır ? Hangi hastane hangi dr tercih ettiniz acaba ?
Sizin cinsiyet belli olmadı mı?Ben Egepol'e gidiyordum ama bıraktım.
Bana 3lü için gelirsin dedi belki ordaki riski de görmek istedi. 3 hafta var bakalım.Bende aynı şeyi yaptım . Amniyosentez yaptırmayacaksan 3'lü tarama yaptırmana gerek yok , detaylı ultrasona girersin dedi.
Gerçi ben de diyorum el kadar bebeğin pipisi ne kadar olacak da görünecek ama sanki ben de bi çıkıntımsı gördümOyy maşallhiyi yaptın canım,pipidir o bence hadi hayırlısı bakalım
Yarın gideceğim canım doktora. Herhalde öğrenirim diyordum ama burada da gördüğüm kadarıyla bu haftada netleşmeyenler var sanırım.Sizin cinsiyet belli olmadı mı?
Benim ilk çocuk ve kız dedi doktorikisi de uyuyor o zaman
İşte en korktuğum şeybence gördüğü kordondur yani inşallah öyledir
Tebriğimi isterim bende kendime şaşırıyorum 16 gün oldu daha gitmeme 2 hafta var tam olarakValla ben 20 gun-1 ay dayanabilen herkese sapka cıkartıyorum helal olsun
Ben gide gele ne yolu ettim bu hastane yolunu bilmem
Ben hep içiyorum limonlu limonlu, grip olacak gibi olduğumda. Bir sakıncası yok ıhlamurun. Şifa olsunKıZlar merhaba birazcık soğuk algınlığım var ıhlamur içmemde bir sakınca yoktur değil mi ?
Sizin 17.hafta görünüyor bence belli olur. Ben 13+3 olmama rağmen cihaz daha iyi bir cihaz olsaydı görebilecektik.Yarın gideceğim canım doktora. Herhalde öğrenirim diyordum ama burada da gördüğüm kadarıyla bu haftada netleşmeyenler var sanırım.
Ondandır o zaman canım kuzenimden biliyorum ilk çocuktu onun da ve kızdı 19 20 haftada hissetti ilkBenim ilk çocuk ve kız dedi doktorikisi de uyuyor o zaman
İşte en korktuğum şeybence gördüğü kordondur yani inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?