Bana da kız diyo herkes ikra meyra da kız dedi çok umutlanmıştım kesin kız diye gittim ama doktor erkeğe benziyo ama kesin değil dedi şoka uğradımBende biraz daha beklim özel doktora gidicem ultrasonu görenler kız diyor ister istemez umutlaniyorum.
Bana da kız diyo herkes ikra meyra da kız dedi çok umutlanmıştım kesin kız diye gittim ama doktor erkeğe benziyo ama kesin değil dedi şoka uğradımbence de çok kafana takıp umutlanma tersi çıkarsa bi tuhaf oluyo insan
Sizinki daha kötü kıza benziyo demiş başta öyle alışmış herkes birden erkek deyince gerçekten insan bi tuhaf oluyo yani elde olan birşey değilAllah sağlık versin. Gerçekten insan bi diğer fikre alışınca o zaman tuhaf geliyormuş. Toplumsal bi kız baskısı vardı ama ben iki erkeğe hazırlamıştım doktor kız diyince herkes çok sevindi zaten 20 +11 gün kız bilip şimdi erkek diyince bi şaşkınlığa uğruyor insan. Ben en başından beri hiç cinsiyet düşünmemiştim his kısmını katmamaya çalışıyordum ki artık net demiştiama yine de sorana belli değil diyordum arkadaşlar ve aile hariç onlar kız biliyor
Sizinki daha kötü kıza benziyo demiş başta öyle alışmış herkes birden erkek deyince gerçekten insan bi tuhaf oluyo yani elde olan birşey değilhala bile kız hissi var içimde erkek olduğuna inanamıyorum çünkü bütün belirtiler kız yönündeydi bende üstüne herkes kız hissediyorum diyordu göbeğime bakıp bu kız diyorlar hala bile ama dünden beridir bebek genelde sağda hareket ediyo o yüzden erkek düşüncesi oluşmaya başladı bende oğlumda da hep sağda hissediyordum
Arkadaşlar benim göbek deliğimin sağında iğne batması gibi bişey oluyor çok rahatsız edici fikri olan var mı?
Demek ki kişiden kişiye değişiyormuş göbeğim bile yayvan büyüyorBenziyor desekesin kız dedi benim de belirtiler yan çizdi. Oğlumda olanların tersiydi hep. Yuvarlak kese, göğüs hassasiyeti, göbek bölgesi tüylenme, ekşi aş erme ben yerini hissediyorum ama hareket hissetmiyorum daha
Demek ki kişiden kişiye değişiyormuş göbeğim bile yayvan büyüyoroğlumda ekşi aşermiştim tatlıdan tiksinmiştim 6 aydan sonra tatlı yiyebilmiştim bunda ilk tatlı aşerdim sonra sonra ekşi tuzluya döndüm aman karışık bu işler ya
İnşallah öyledir teşekkür ederimRahim genişleyip yukarı çekildiği için o bölgede ki damarlarda hareketlenme vardır
maşallah hareketli minnağaSelam kızlar,
Bende şimdi doktordan çıktım. İkili test yapıldı. Benimki içerde tepiniyordu. Tabi ana kussun o içerde oynasınölçülerde sıkıntı yoktu. 12+5 çıktık. Kilo vermişim bir hafta yarım kilo. Cinsiyet bir ay sonra dedi ama tahmini tekrarladı kız gibi dedi. Bizde haberler böyle. Umarım herkes güzel haberler alır
hadi gözünaydın canımKizlar ciktim doktordan bir problem yok cok şükür
Benim doktorda benim gibi tezcanlı 1 ay sonrasi fazla geliyor2 hafta sonra gel dedi.
Cinsiyet icin pipisi yok pipi göremiyorum ama %100 emin olmak icin 2 hafta sonra gel kıza benzettim dedibakalim hayirlisi olsun
Aynen öyle canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlarHayırlısı diyip devam edelim
Senin belli oldu mu canim cinsiyet? Ne zaman gidiceksin doktoramaşallah hareketli minnağa
hadi gözünaydın canım
Benim de bulanıyor canım aynıyız bende 14 haftalığım özellikle sabahları bugün sabah 3 kere üst üste çıkardım
Var tabi olmaz mı ne zaman geleceği belli değil öğürttürüyor hala gerçi ben 13e yeni girdim
iilay canim ben listede yokum galiba
02.11.1991 Bursa
Sat:22.11.2019
57 kg
Cinsiyet kız yazalim ❤❤ Buyuk ihtimalle kiz dedi
Aynen ya 2 oğlundan sonra tekrar sok yaşamak istemiyorum.Bana da kız diyo herkes ikra meyra da kız dedi çok umutlanmıştım kesin kız diye gittim ama doktor erkeğe benziyo ama kesin değil dedi şoka uğradımbence de çok kafana takıp umutlanma tersi çıkarsa bi tuhaf oluyo insan
cinsiyeti öğrenmeni merakla bekliyorum senin :)Aynen ya 2 oğlundan sonra tekrar sok yaşamak istemiyorum.
İkra meyra banada kız demişti bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?