2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar, belki hatırlarsınız doktorumdan hiç mi hiç memnun kalmamıştım, selam sabah bile yoktu. Hatta bir daha ki gidişte kesin karar veririm diyordum ama kararımı verdim bile.

Amaaa karar verdiğim doktor için aldığım en yakın tarih 6 mart (
4 şubatta gitmiştim en son, 1 aydan da fazla olacak. Cinsiyet tahminim de yok hiç.

Yani sevgili sabırsız anneler, beni görün de halinize sevinin diye yazıyorum

Bende biraz daha beklim özel doktora gidicem ultrasonu görenler kız diyor ister istemez umutlaniyorum.
Bana da kız diyo herkes ikra meyra da kız dedi çok umutlanmıştım kesin kız diye gittim ama doktor erkeğe benziyo ama kesin değil dedi şoka uğradım bence de çok kafana takıp umutlanma tersi çıkarsa bi tuhaf oluyo insan

Allah sağlık versin. Gerçekten insan bi diğer fikre alışınca o zaman tuhaf geliyormuş. Toplumsal bi kız baskısı vardı ama ben iki erkeğe hazırlamıştım doktor kız diyince herkes çok sevindi zaten 20 +11 gün kız bilip şimdi erkek diyince bi şaşkınlığa uğruyor insan. Ben en başından beri hiç cinsiyet düşünmemiştim his kısmını katmamaya çalışıyordum ki artık net demişti ama yine de sorana belli değil diyordum arkadaşlar ve aile hariç onlar kız biliyor

Sizinki daha kötü kıza benziyo demiş başta öyle alışmış herkes birden erkek deyince gerçekten insan bi tuhaf oluyo yani elde olan birşey değil hala bile kız hissi var içimde erkek olduğuna inanamıyorum çünkü bütün belirtiler kız yönündeydi bende üstüne herkes kız hissediyorum diyordu göbeğime bakıp bu kız diyorlar hala bile ama dünden beridir bebek genelde sağda hareket ediyo o yüzden erkek düşüncesi oluşmaya başladı bende oğlumda da hep sağda hissediyordum

Benziyor dese kesin kız dedi benim de belirtiler yan çizdi. Oğlumda olanların tersiydi hep. Yuvarlak kese, göğüs hassasiyeti, göbek bölgesi tüylenme, ekşi aş erme ben yerini hissediyorum ama hareket hissetmiyorum daha

Arkadaşlar benim göbek deliğimin sağında iğne batması gibi bişey oluyor çok rahatsız edici fikri olan var mı?

Arkadaşlar benim göbek deliğimin sağında iğne batması gibi bişey oluyor çok rahatsız edici fikri olan var mı?

Rahim genişleyip yukarı çekildiği için o bölgede ki damarlarda hareketlenme vardır

Demek ki kişiden kişiye değişiyormuş göbeğim bile yayvan büyüyor oğlumda ekşi aşermiştim tatlıdan tiksinmiştim 6 aydan sonra tatlı yiyebilmiştim bunda ilk tatlı aşerdim sonra sonra ekşi tuzluya döndüm aman karışık bu işler ya

Hayırlısı diyip devam edelim

maşallah hareketli minnağa
hadi gözünaydın canım

Benim de bulanıyor canım aynıyız bende 14 haftalığım özellikle sabahları bugün sabah 3 kere üst üste çıkardım

Var tabi olmaz mı ne zaman geleceği belli değil öğürttürüyor hala gerçi ben 13e yeni girdim

İnşallah 2-3 haftaya geçer kızlar 4 aylıktan sonra geçiyor diyor hep tanıdıklarım ama 9 ay böyle olan da varmış. Ben şimdiye kadar 1.5 kg verdim bile.

iilay canim ben listede yokum galiba
02.11.1991 Bursa
Sat:22.11.2019
57 kg
Cinsiyet kız yazalim Buyuk ihtimalle kiz dedi

Aynen ya 2 oğlundan sonra tekrar sok yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…