2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah 2-3 haftaya geçer kızlar 4 aylıktan sonra geçiyor diyor hep tanıdıklarım ama 9 ay böyle olan da varmış. Ben şimdiye kadar 1.5 kg verdim bile.
İnşAllah ya oğlumda 7 ay boyunca kustuğum için korkuyorum şahsen bende 5 kilo verdim Allah yardımcımız olsun

Ay kıyamam sana sabah sabah stres yaşamışsın ama ne guzel minnos iyiymiş şükürler olsun ❤❤

Evet kizlar dun değil ondan önceki gun pit diye bisey oldu demistim

sabahta yine derinden oldu gibi ben anlayana kadar gecti
tabi ama ogleden sonra okdr cok yedimki oglen karnim kasılmış gibi hissettim malum gazda var karnimin sol kisminda tekme miydi gazmiydi anlamadım canim cok yandi bi taraftan sevindim hissettm diye sonra acaba gazmi dedim bi kac saniye sonra tekrar oldu bende normalde gastrit var ama hic bu sekilde gaz agrim olmadi icin sizce tekme miydi bu ?
Canı yanar mi insanin can yanmak derken şöyleki bilmedigim birsey olduğu icin ah dedim
şimdi bana bisey diyin sevgili tecrubeli analarımız ???

Canını çok yakmaz şimdi canım ama bi anlık zaten olup bitiyo hemen

Bence bebeginin hareketini hissetmissin annesi bu kadar ustuste tesaduf olmaz zaten 17. Haftadasin normal hissetmen artik canim.
Benim ilk hissettigimde solucan gibi bisey saniyelik olarak kayıyo tarzindaydi. Can yakmayi 30. Haftalarda yasamistim canim ama bana bebek hareketi gibi geldi seninki

Ah kuzum benim..Gelmiş geçmiş olsun.Şükür öyle de olmuş.
Annelik o bebiş rahme düştüğü an başlıyor ..Her an onları hissetmek ,hissetmeyi istemek harika bir şey..
Allah sağlığıyla kavuştursun inşallah..
Hepimize inşallah

ulasimiz Canım senin kontrolun ne zamandı? Cinsiyet daha belli degildi sanirim dimi? insallah guzel haberler alırsın
Ben de yarın 13.15 de doktorda olacağım. Bir yandan heyecan bir yandan korku var .Seni merak ettim mesajlara bakıyordum. Dilerim çok güzel geçmiştir.

Ben de yarın 13.15 de doktorda olacağım. Bir yandan heyecan bir yandan korku var .Seni merak ettim mesajlara bakıyordum. Dilerim çok güzel geçmiştir.
Oo heyecan dorukta guzel haberlerini bekliyor olcam canim.
Bizde herset yolunda teyzosu cok şükür. İki hafta sonra tekrar çağırdı.
Pipi goremiyorum, pipi yok ben kıza benzettim dedi bakalim hayırlısı:)

Oo heyecan dorukta guzel haberlerini bekliyor olcam canim.
Bizde herset yolunda teyzosu cok şükür. İki hafta sonra tekrar çağırdı.
Pipi goremiyorum, pipi yok ben kıza benzettim dedi bakalim hayırlısı:)
Maşallah maşallah fıstığa
Çok şükür her şeyin yolunda olmasına sevindim.❤Bu güzel haberler bana güç veriyor. Darisi başımıza

Oh masallah canim ne güzell saglikla gelsin teyzesinin minnosu
ya ne güzel 2hafta sonra ama ben 7hafta sonra gidicem görmeye

Ya nasil desem can yanmasi diye telaffuz ediyorum cunku nasil anlatcagimi bilemedim bilmiyorum insallah bebegimdir ❤❤ cok saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…