İnşAllah ya oğlumda 7 ay boyunca kustuğum için korkuyorum şahsenİnşallah 2-3 haftaya geçer kızlar 4 aylıktan sonra geçiyor diyor hep tanıdıklarım ama 9 ay böyle olan da varmış. Ben şimdiye kadar 1.5 kg verdim bile.
Allah gönlündekini nasip etsin inşallah kızın olur sana yoldaş olurAynen ya 2 oğlundan sonra tekrar sok yaşamak istemiyorum.
Bana da 10+3 ve 12+6 da kız dedi son attığıma da birşey gördü bu pipiyse erkek dedi ama nubsa karşıya bakıyor dedi o da kız anlamına geliyo galibaBana da emin değilim, kıza benziyor. İlerleyen haftalarda tekrar usg paylaşın demişti. Bakalım.
Günaydın.
Gece sol tarafımda bebek tekmelemesi gibi 4-5 atış hissettim, uykudan uyandıracak derecede şiddetliydi. Sonra bulantım, üzerimdeki ağırlık, tüm ağrılar hatta memedeki hassasiyet - ki dün sızlamasından yerimde duramıyordum - kesildi. Sabaha kadar içim içimi yedi. Sabah uyandım, baktım idrara da normal rahat çıkabiliyorum, o da normalde kesintili oluyordu. Evin yanındaki polikliniğe gittim kalp atışı duymaya. Kalp atışı duyduğum anda sinirlerim boşaldı, hala ağlıyorum kızlar.
Durduk yere doktordan bir de fırça yedim, takip için polikliniğe değil hastaneye gitmeniz lazım, burada müdahale edecek teçhizatımız yok diye. Bilmiyoruz sanki, en hızlı sonuca oradan ulaşacağım diye gittim. Kendi doktoruma gitmek 10 dakika, o 10 dakikaya bile tahammül edecek durumda değildim.
Yalnız doktor ultrasonda nasıl bastırdıysa, belirtilerin bir çoğu geri geldi. Eşimi de strese soktum, ona da ağlıyorum. Paso ağlıyorum. Bunu yazarken de ağlıyorum. Deli miyim neyim?
Canını çok yakmaz şimdi canım ama bi anlık zaten olup bitiyo hemenEvet kizlar dun değil ondan önceki gun pit diye bisey oldu demistim
sabahta yine derinden oldu gibi ben anlayana kadar gecti
tabi ama ogleden sonra okdr cok yedimki oglen karnim kasılmış gibi hissettim malum gazda var karnimin sol kisminda tekme miydi gazmiydi anlamadım canim cok yandi bi taraftan sevindim hissettm diye sonra acaba gazmi dedim bi kac saniye sonra tekrar oldu bende normalde gastrit var ama hic bu sekilde gaz agrim olmadi icin sizce tekme miydi bu ?
Canı yanar mi insanin can yanmak derken şöyleki bilmedigim birsey olduğu icin ah dedim
şimdi bana bisey diyin sevgili tecrubeli analarımız ???
Bence bebeginin hareketini hissetmissin annesiEvet kizlar dun değil ondan önceki gun pit diye bisey oldu demistim
sabahta yine derinden oldu gibi ben anlayana kadar gecti
tabi ama ogleden sonra okdr cok yedimki oglen karnim kasılmış gibi hissettim malum gazda var karnimin sol kisminda tekme miydi gazmiydi anlamadım canim cok yandi bi taraftan sevindim hissettm diye sonra acaba gazmi dedim bi kac saniye sonra tekrar oldu bende normalde gastrit var ama hic bu sekilde gaz agrim olmadi icin sizce tekme miydi bu ?
Canı yanar mi insanin can yanmak derken şöyleki bilmedigim birsey olduğu icin ah dedim
şimdi bana bisey diyin sevgili tecrubeli analarımız ???
Ah kuzum benim..Gelmiş geçmiş olsun.Şükür öyle de olmuş.Günaydın.
Gece sol tarafımda bebek tekmelemesi gibi 4-5 atış hissettim, uykudan uyandıracak derecede şiddetliydi. Sonra bulantım, üzerimdeki ağırlık, tüm ağrılar hatta memedeki hassasiyet - ki dün sızlamasından yerimde duramıyordum - kesildi. Sabaha kadar içim içimi yedi. Sabah uyandım, baktım idrara da normal rahat çıkabiliyorum, o da normalde kesintili oluyordu. Evin yanındaki polikliniğe gittim kalp atışı duymaya. Kalp atışı duyduğum anda sinirlerim boşaldı, hala ağlıyorum kızlar.
Durduk yere doktordan bir de fırça yedim, takip için polikliniğe değil hastaneye gitmeniz lazım, burada müdahale edecek teçhizatımız yok diye. Bilmiyoruz sanki, en hızlı sonuca oradan ulaşacağım diye gittim. Kendi doktoruma gitmek 10 dakika, o 10 dakikaya bile tahammül edecek durumda değildim.
Yalnız doktor ultrasonda nasıl bastırdıysa, belirtilerin bir çoğu geri geldi. Eşimi de strese soktum, ona da ağlıyorum. Paso ağlıyorum. Bunu yazarken de ağlıyorum. Deli miyim neyim?
Ben de yarın 13.15 de doktorda olacağım. Bir yandan heyecan bir yandan korku var .Seni merak ettim mesajlara bakıyordum. Dilerim çok güzel geçmiştir.ulasimiz Canım senin kontrolun ne zamandı? Cinsiyet daha belli degildi sanirim dimi? insallah guzel haberler alırsın
Oo heyecan doruktaBen de yarın 13.15 de doktorda olacağım. Bir yandan heyecan bir yandan korku var .Seni merak ettim mesajlara bakıyordum. Dilerim çok güzel geçmiştir.
Maşallah maşallah fıstığaOo heyecan doruktaguzel haberlerini bekliyor olcam canim.
Bizde herset yolunda teyzosu cok şükür. İki hafta sonra tekrar çağırdı.
Pipi goremiyorum, pipi yok ben kıza benzettim dedibakalim hayırlısı:)
Oh masallah canim ne güzell saglikla gelsin teyzesinin minnosuKizlar ciktim doktordan bir problem yok cok şükür
Benim doktorda benim gibi tezcanlı 1 ay sonrasi fazla geliyor2 hafta sonra gel dedi.
Cinsiyet icin pipisi yok pipi göremiyorum ama %100 emin olmak icin 2 hafta sonra gel kıza benzettim dedibakalim hayirlisi olsun
Canını çok yakmaz şimdi canım ama bi anlık zaten olup bitiyo hemen
Bence bebeginin hareketini hissetmissin annesibu kadar ustuste tesaduf olmaz zaten 17. Haftadasin normal hissetmen artik canim.
Benim ilk hissettigimde solucan gibi bisey saniyelik olarak kayıyo tarzindaydi. Can yakmayi 30. Haftalarda yasamistim canim ama bana bebek hareketi gibi geldi seninki
Anlamışsın zaten kız bebek hareketi oOf nasıl anlıcam bu olayı ben
7 hafta sonra mi?? Yok artik neden o kadar sonra canim?Oh masallah canim ne güzell saglikla gelsin teyzesinin minnosu ♥♥♥
ya ne güzel 2haftasonra ama ben 7hafta sonra gidicem görmeye
Valla herkes aynı 2 adamdan sonra kim duysa bana da haber ver modundacinsiyeti öğrenmeni merakla bekliyorum senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?