- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Burada normalde sadece 3kere oluyor usm bana cok bile baktilar bu zamana kadar7 hafta sonra mi?? Yok artik neden o kadar sonra canim?
Hadi ya cok sasirdim canim. Daha ne kadar kalcaksiniz Fransa da? Bundan sonra hep orda misinizBurada normalde sadece 3kere oluyor usm bana cok bile baktilar bu zamana kadar
Sadece kan tahlili falan icin gidicem bide bi rahatsizlik oldukta falan ama bebisimi sadece 6nisan gorucem ♥
Aslinda Almanyaya donus istiyorum ben ama akrabam var burada hem esimin is kontrakti var o yuzden en az 2 yil falan burda oluruzHadi ya cok sasirdim canim. Daha ne kadar kalcaksiniz Fransa da? Bundan sonra hep orda misiniz
Hayırlısı olsun canımAslinda Almanyaya donus istiyorum ben ama akrabam var burada hem esimin is kontrakti var o yuzden en az 2 yil falan burda oluruz
Lütfen bende varım ☺Şu ankete bir ben kaldım oy vermeyen ().
Sanmıyorum canım ama aklına yatmıyorsa kandan sonraya ertele ilacı. Ben zaten vitamin ilacını bulantı yapmasın diye gece içiyorum misal.Arkadaslar sabah 4lü test yaptırıcam. Kahvaltı edip gideceğim açlık tokluk farketmıyor ama ilaçlarımı içmemde Bi sakınca var mı acaba bılemedim. Magnezyum ve vitamin kullanıyorum cunku
Neyse içeyim yaa o başka o başka. İyice evhamlı bişey oldum ben yaa. Annelik bu olsa gerek. 11de randevum var yine basladım ya kalbi durmuş derse falan diye düşünmeye. Allahım korusun. Doğana kadar panik atak olucam. Çocugun parmagı kanasa ölüyor diye hastaneye göturcem herhaldeSanmıyorum canım ama aklına yatmıyorsa kandan sonraya ertele ilacı. Ben zaten vitamin ilacını bulantı yapmasın diye gece içiyorum misal.
Sabah sadece Demir ilacımı alıyorum kahvaltıdan önce
Annelik içgüdüsü çok normal. Bende arada düşünüyorum kalbi durmuş mudur? Bir şey olmuş mudur? Diye ama bunu panik seviyesine de çıkarmıyorum. Çünkü stresin bebeği çok etkilediğine inanıyorum. Sadece anne karnında değil, doğumdan sonrasını da etkilediğini düşünüyorum.Neyse içeyim yaa o başka o başka. İyice evhamlı bişey oldum ben yaa. Annelik bu olsa gerek. 11de randevum var yine basladım ya kalbi durmuş derse falan diye düşünmeye. Allahım korusun. Doğana kadar panik atak olucam. Çocugun parmagı kanasa ölüyor diye hastaneye göturcem herhalde
Benim karnım aynı. Bulantım bu zamana kadar hiç olmadı. Biraz artık pıtpıt hissedıom cok nadir. Ama net hıssetsem böle panik yapmıcamAnnelik içgüdüsü çok normal. Bende arada düşünüyorum kalbi durmuş mudur? Bir şey olmuş mudur? Diye ama bunu panik seviyesine de çıkarmıyorum. Çünkü stresin bebeği çok etkilediğine inanıyorum. Sadece anne karnında değil, doğumdan sonrasını da etkilediğini düşünüyorum.
Karnım şişiyor demek ki bebeğim benimle, midem bulanıyor demek ki benimle diye diye kendimi telkin ediyorum hep bu gibi şeylerle
Diyorum kanamam yok ağrım yok iyi tarafından bak diyorumPolyannacılık oynayanlardanım sanırım ben.
Bana da 10+3 ve 12+6 da kız dedi son attığıma da birşey gördü bu pipiyse erkek dedi ama nubsa karşıya bakıyor dedi o da kız anlamına geliyo galiba
Ay kıyamam sana sabah sabah stres yaşamışsın ama ne guzel minnos iyiymiş şükürler olsun ❤❤
Ah kuzum benim..Gelmiş geçmiş olsun.Şükür öyle de olmuş.
Annelik o bebiş rahme düştüğü an başlıyor ..Her an onları hissetmek ,hissetmeyi istemek harika bir şey..
Allah sağlığıyla kavuştursun inşallah..
Hepimize inşallah
Şu ankete bir ben kaldım oy vermeyen ().
Ayy kızım rüya görmüş ❤ Güneş içinden gülüyormuş ona kardeşi , parlıyormuş güneş❤
Bunlar hep fazla teletabies izlemekten
yok canım henüz belli değil zaten öğrenip öğrenmeme arasında da kaldık,2haftadan fazla varSenin belli oldu mu canim cinsiyet? Ne zaman gidiceksin doktora
Banada kız dedi,10+4 ve 12+0 attığım usglerde,dün kv oğlun olacak senin dedi neden dedim bak görürsün dediİkra meyra banada kız demişti bakalım
bende bendeŞu ankete bir ben kaldım oy vermeyen ().
Ay ne tatlı bir rüya kendi gibiAyy kızım rüya görmüş ❤ Güneş içinden gülüyormuş ona kardeşi , parlıyormuş güneş❤
Bunlar hep fazla teletabies izlemekten
Bende hiç pazara çıkmadım henüz sadece geçen hafta eşimle beraber ön taraflardan alıp çıktık,çok kalabalık oluyor gerçekten,oğlum sağolsun her gece çarpıuor bana zaten uyusun diye beraber yatıyoruz bende uyuyorum arada yanında saçımla oynamak için geri kalkıyor o yüzden yatağıma geçemiyorum bi türlüYa endiselenmemek elde değilki yolda yuruyorum aman kimse bana carpmasin diye takla atiyorum veya minibuse binerken vs.
Pazara hic gitmiyorum mesela cunku cok kalabalık mutlaka birisi carpiyo
Hareketleri hissettikten sonra daha iyi olucaz bunu biliyorum ama.
Oglun ne kadarlikti canım? Benimki 34 aylik bizde beraber uyuyoruz cunku gece su icmeye vs kalkiyor veya uyanip benim varligimi istiyor her defasinda yanina gidince sabah cok yorgun kalktigim icin yanima aldim. Normalde ayri uyuyorduk. Bizde de arada ufak darbeler olabiliyorBende hiç pazara çıkmadım henüz sadece geçen hafta eşimle beraber ön taraflardan alıp çıktık,çok kalabalık oluyor gerçekten,oğlum sağolsun her gece çarpıuor bana zaten uyusun diye beraber yatıyoruz bende uyuyorum arada yanında saçımla oynamak için geri kalkıyor o yüzden yatağıma geçemiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?