2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu Bizde de mevcut bilemiyorum Ki ins bisey olmaz onlarda çok küçük anlayamiyolqr sevilmek oynamak istiyo kuzucuklar 40 aylık benimki seninki ne kadarlık cnm
35 aylik teyzesi benimkide yakınlarmıs. Elimden geldiğince oynuyorum ama mesela bazen oturuyorken anne gel diyip cekistiriyor karnimada gelmis oluyor haliyle eli o ara.
Kayinvalidem ben neler yapiyodum hamileyken aklina kotu seyler getirme diyor ama bilmiyorum. Dun hareket hissediyodum bugun hic yok mesela sabahta Aras cekistirmisti Sacmalma diyorum kendime

Abla ya harikasin

Ay süper afiyet bal şeker olsun bebişe yarasın

Aras'a bir şey deme annesi, istese de karnındakine bir şey yapamaz. İçini ferah tut canım.
Arada homurdanıyorum yalan yok bi dogurabilsem şu cocugu saglikla. Esim dogumdan sonrasini düşünüp endise ediyor 2 cocukla evde olcaksin ben her ne kadar yardim etsemde isten geldikten sonra diye ama onada diyorum ben dogumdan sonrasini düşünmüyorum doguma kadar rahatlikla geleyim yetecek valla abla.
Hep guzellikle söylüyorum oğlum yapma karnima dokunma diye ama iste

Öyle ufak cekistirmwlerle bisey olmaz cnm kafana takma hareket de zaten suan belli belirsiz olması normal hergün ayniyi bekleme ben henüz hiç hissetmedim

Nipt testi yaptıran var mı. Bizim sonuclar Malesef kötü cıktı. Yarın nipt yaptırıcam sabah eve gelıp kan alıcaklarmış

Canın malum çocuğum yok, anlamam bu işlerden. Dokunma demektense alsan, karnınızı birlikte sevsen. Mesala kardeş sevme saati deyip, sadece o sırada dokunmasına izin var, sonra o uyusun gibi bir şey desen olmaz mı? Bilemiyorum çok saçma da olabilir bu. Ama çocuğa yapma dedikçe yapar yani. Bana desen ben de yaparım.

Aslında bicogunu bilinçsiz yapiyolar oyun esnasında falan yada simqriklik yapmak ostiyolqr birden koşup üstüne atliyolar anneeeee diye

Doktor amniyosentez dedi arastırmaya sevk etti. Aglaya Aglaya özelde ki doktoruma gittim. O da amniyosentez bebek için riskli nipt testini yaptır dedi yurt dışına gönderılıyormuş 10 gunde sonuc gelıyormuş

Eklentiler

• IMG_20200221_154249.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…