Burada yaptıran 2 kişi vardı.Nipt testi yaptıran var mı. Bizim sonuclar Malesef kötü cıktı. Yarın nipt yaptırıcam sabah eve gelıp kan alıcaklarmış
Ikili üçlü yaptirdinmi cnm bebeği ense kalınlığı burnu nasıldı mesela olusmusmuydu hepsini birlikte degerlendir çok uzulupde bebiside uzme lutfenİnşallah yoktur
Yok aslinda gayet mantikli abla arada sevdiriyorum ama iste Aras aslinda karnima dokunmak istedigi icin degilde yanlislikla yapiyor oda yavrum. Mesela yatiyoruz dönüyor ayagini atiyor bunlar gibi. Ama bisey olmaz insallah diyelimCanın malum çocuğum yok, anlamam bu işlerden. Dokunma demektense alsan, karnınızı birlikte sevsen. Mesala kardeş sevme saati deyip, sadece o sırada dokunmasına izin var, sonra o uyusun gibi bir şey desen olmaz mı? Bilemiyorum çok saçma da olabilir bu. Ama çocuğa yapma dedikçe yapar yani. Bana desen ben de yaparım.
Allahım yardım etsin cok kötüyüm cok anlatamam bu duyguyu. Hem aglıyorum hem agladıgım için bebeğim üzülüyor diye üzülüyorum. Gercekten zaten gunlerdır ya bısey cıkarsa diye dogru duzgun uyuyamıyordum. Gecede ruyamda böyle görmüştüm. Sabah yazdım daha hatta. Allah yardımcımız olsun.Burada yaptıran 2 kişi vardı.
B BusraCeren
O ozser10
İkisinin sonuçlarıda güzel gelmişti.
İnsan ister istemez stres yapıyor. Ama gerçekten ikili testin güvenirliğinin az olduğunu hepimiz biliyoruz. Kendini strese sokmamaya çalış. İnşallah bebeğin sağlıklı ve o güzel sonucu alırsın biran önce.
İkilide Bi problem yoktu. Ama bunda risk yuksek. Ayrıntılı ultrason çeken Bi hocam var tanıdık. Onu aradım Baska ilde kliniği var geleyım mı hocam dedım Riskin yüksek gelme kan testını yaptır dedi. En net sonucu öyle alırız dedıIkili üçlü yaptirdinmi cnm bebeği ense kalınlığı burnu nasıldı mesela olusmusmuydu hepsini birlikte degerlendir çok uzulupde bebiside uzme lutfen
Ben 2li yaptırdım senin sonucun gibi düşük risk çıkmıştı. Ama bak ben 4lü yaptırmadım. Belki yaptırsam bende de çıkacaktı.Allahım yardım etsin cok kötüyüm cok anlatamam bu duyguyu. Hem aglıyorum hem agladıgım için bebeğim üzülüyor diye üzülüyorum. Gercekten zaten gunlerdır ya bısey cıkarsa diye dogru duzgun uyuyamıyordum. Gecede ruyamda böyle görmüştüm. Sabah yazdım daha hatta. Allah yardımcımız olsun.
İkilide Bi problem yoktu. Ama bunda risk yuksek. Ayrıntılı ultrason çeken Bi hocam var tanıdık. Onu aradım Baska ilde kliniği var geleyım mı hocam dedım Riskin yüksek gelme kan testını yaptır dedi. En net sonucu öyle alırız dedı
Ay kızlar çok kötü idrarda yanma duramıyorum korktum da bunu yaşayan var mı?
Enfeksiyon oldu sanırım
İş yerindeyim çıkamıyorum çıkışta acile gitsem geç mi olur
Ya bence o pipi olsa ıkra meyra kesin bilirdi aynı görüntüyü yollamadin mi ona da anlar di kesin artık alışmış o bakmayanVideodan baktım şimdi, o diğer eli canım. Videoyu oynatınca hemen o elini oynatıp yanağına getiriyor. Kızımın parmağına pipi dediniz.
Doktor amniyosentez dedi arastırmaya sevk etti. Aglaya Aglaya özelde ki doktoruma gittim. O da amniyosentez bebek için riskli nipt testini yaptır dedi yurt dışına gönderılıyormuş 10 gunde sonuc gelıyormuş
Ya bence o pipi olsa ıkra meyra kesin bilirdi aynı görüntüyü yollamadin mi ona da anlar di kesin artık alışmış o bakmayan
Allah korusun . Doktorun olumlu konusması insanı direk rahatlatıyor zaten. Sonuclar ne zaman çıkıyormuş ?Benimde cmv igm pozitif cikmis agla agla doktora gittim bende hala gozlerim sis ve basim feci agriyor doktor addicite gibi bi test istedi ama igg de yuksek oldugu icin olumsuz cikmck dedi moral verdi doktorum allahim kimseyi evladi ile sinamasin dogmadan bile insanin cani cok yaniyor bisi olur diye
Yok aslinda gayet mantikli abla arada sevdiriyorum ama iste Aras aslinda karnima dokunmak istedigi icin degilde yanlislikla yapiyor oda yavrum. Mesela yatiyoruz dönüyor ayagini atiyor bunlar gibi. Ama bisey olmaz insallah diyelim ❤
Himm o zaman buraya attığını zor ona de kızlar pipi görmüş o söyler benceOna usg fotosu yollamıştım, dün buraya da atmıştım.
Bugünküler videodan rastgele benim aldığım görüntüler.
Doktorada dedım ikili düşüktü bu neden böyle dıye. Bunda down sendrom riskine bakılıyor diğeri ense kalınlıgı dedi. Bılmıyorum aklım fikrim almıyor. Bu kadar yuksek nasıl cıkar. İki tarafın genlerinde de yok. Ben o iyi olsun dıye duyar duymaz sigarayı bile bıraktım agzıma sürmedim.i bidaha. Hergun meyvemı yerım asitli bişey içmem. Herseye okadar cok dikkat edıyorum ki o saglıklı olsun iyi olsun diye. Cok üzgünüm gercekten beni kahretti bugun bu olanlar. Hala aglıyorum.haydaaa
canım inan hiç anlamadım ben de
nasıl ikili düşükken 4lü böyle yüksek çıkabilir ki
İnşallah bende bu sekılde söylerim. Umarım bebeğim sapasaglamdırİçini ferah tut canım. Artık temcit pilavı diyorum ama, kardeşimin oğlu için böyle dendi. Epey yüksek risk çıktı. Çocuk şimdi aslanlar gibi maşallah. Üstün yetenekli çıktı üzerine. Aklına yetişemiyoruz.
Bitanesi pazartesi ya da carsamba cikacak canim digeri de 1 ay sonra ama onemli olan ilk cikcak olanmis bebegime de bakti kesinlesti kizim olacakmis ama ben sadece sagligindayimAllah korusun . Doktorun olumlu konusması insanı direk rahatlatıyor zaten. Sonuclar ne zaman çıkıyormuş ?
Haa anladım canım hissiyatın o yönde sağdaysa benim de sağda ama doktor erkeğe benziyo dediYok canım kafası sağ tarafta, benim öylesine içimden geçen kız. Alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?