2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Nipt testi yaptıran var mı. Bizim sonuclar Malesef kötü cıktı. Yarın nipt yaptırıcam sabah eve gelıp kan alıcaklarmış
Burada yaptıran 2 kişi vardı.
B BusraCeren
O ozser10
İkisinin sonuçlarıda güzel gelmişti.
İnsan ister istemez stres yapıyor. Ama gerçekten ikili testin güvenirliğinin az olduğunu hepimiz biliyoruz. Kendini strese sokmamaya çalış. İnşallah bebeğin sağlıklı ve o güzel sonucu alırsın biran önce.

Yok aslinda gayet mantikli abla arada sevdiriyorum ama iste Aras aslinda karnima dokunmak istedigi icin degilde yanlislikla yapiyor oda yavrum. Mesela yatiyoruz dönüyor ayagini atiyor bunlar gibi. Ama bisey olmaz insallah diyelim

Allahım yardım etsin cok kötüyüm cok anlatamam bu duyguyu. Hem aglıyorum hem agladıgım için bebeğim üzülüyor diye üzülüyorum. Gercekten zaten gunlerdır ya bısey cıkarsa diye dogru duzgun uyuyamıyordum. Gecede ruyamda böyle görmüştüm. Sabah yazdım daha hatta. Allah yardımcımız olsun.

Ikili üçlü yaptirdinmi cnm bebeği ense kalınlığı burnu nasıldı mesela olusmusmuydu hepsini birlikte degerlendir çok uzulupde bebiside uzme lutfen
İkilide Bi problem yoktu. Ama bunda risk yuksek. Ayrıntılı ultrason çeken Bi hocam var tanıdık. Onu aradım Baska ilde kliniği var geleyım mı hocam dedım Riskin yüksek gelme kan testını yaptır dedi. En net sonucu öyle alırız dedı

Ben 2li yaptırdım senin sonucun gibi düşük risk çıkmıştı. Ama bak ben 4lü yaptırmadım. Belki yaptırsam bende de çıkacaktı.
Kendini rahatlatmak adına o testi yaptırırsın ama sonucu gelene kadar biraz sakin ol. Bak gör güzel sonuçlar gelecek canım, kendini üzdüğünle kalacaksın

haydaaa
canım inan hiç anlamadım ben de
nasıl ikili düşükken 4lü böyle yüksek çıkabilir ki

Ay kızlar çok kötü idrarda yanma duramıyorum korktum da bunu yaşayan var mı?
Enfeksiyon oldu sanırım
İş yerindeyim çıkamıyorum çıkışta acile gitsem geç mi olur

Çok geçmiş olsun.
Eğer ilaç alamazsan tuvalet sonrası elma sirkesini kaynamış suya katarak onunla yıkamanı tavsiye ederim.
Çabucak rahatlatıyor.

Benimde cmv igm pozitif cikmis agla agla doktora gittim bende hala gozlerim sis ve basim feci agriyor doktor addicite gibi bi test istedi ama igg de yuksek oldugu icin olumsuz cikmck dedi moral verdi doktorum allahim kimseyi evladi ile sinamasin dogmadan bile insanin cani cok yaniyor bisi olur diye

Videodan baktım şimdi, o diğer eli canım. Videoyu oynatınca hemen o elini oynatıp yanağına getiriyor. Kızımın parmağına pipi dediniz.
Ya bence o pipi olsa ıkra meyra kesin bilirdi aynı görüntüyü yollamadin mi ona da anlar di kesin artık alışmış o bakmayan

Doktor amniyosentez dedi arastırmaya sevk etti. Aglaya Aglaya özelde ki doktoruma gittim. O da amniyosentez bebek için riskli nipt testini yaptır dedi yurt dışına gönderılıyormuş 10 gunde sonuc gelıyormuş

İçini ferah tut canım. Artık temcit pilavı diyorum ama, kardeşimin oğlu için böyle dendi. Epey yüksek risk çıktı. Çocuk şimdi aslanlar gibi maşallah. Üstün yetenekli çıktı üzerine. Aklına yetişemiyoruz.

Ya bence o pipi olsa ıkra meyra kesin bilirdi aynı görüntüyü yollamadin mi ona da anlar di kesin artık alışmış o bakmayan

Ona usg fotosu yollamıştım, dün buraya da atmıştım.
Bugünküler videodan rastgele benim aldığım görüntüler.

Allah korusun . Doktorun olumlu konusması insanı direk rahatlatıyor zaten. Sonuclar ne zaman çıkıyormuş ?

Yok aslinda gayet mantikli abla arada sevdiriyorum ama iste Aras aslinda karnima dokunmak istedigi icin degilde yanlislikla yapiyor oda yavrum. Mesela yatiyoruz dönüyor ayagini atiyor bunlar gibi. Ama bisey olmaz insallah diyelim ❤

Oyy, Aras'ı da diğer bebişleri de melekler korur hiç öyle içine kurt düşürme canım. Aras'ı da öp benim için.

haydaaa
canım inan hiç anlamadım ben de
nasıl ikili düşükken 4lü böyle yüksek çıkabilir ki
Doktorada dedım ikili düşüktü bu neden böyle dıye. Bunda down sendrom riskine bakılıyor diğeri ense kalınlıgı dedi. Bılmıyorum aklım fikrim almıyor. Bu kadar yuksek nasıl cıkar. İki tarafın genlerinde de yok. Ben o iyi olsun dıye duyar duymaz sigarayı bile bıraktım agzıma sürmedim.i bidaha. Hergun meyvemı yerım asitli bişey içmem. Herseye okadar cok dikkat edıyorum ki o saglıklı olsun iyi olsun diye. Cok üzgünüm gercekten beni kahretti bugun bu olanlar. Hala aglıyorum.

Ah bu testler yokmu... Valla bende ikili sonucu için pazartesi gününü bekliyorum. Ama şunu biliyorumki ikili sonıcu iyi çıkarsa dahada kurcalamayacağım.4'lü falan istemiyorum. İnsanın en güzel günleri mafoluyor. Olacağı olduktan sonra her türlü olur. Allah yazı yazmasın inşallah. Duadan başka iyi düşünmekten başka şansımıza yok. Purposeless ikili test 4lüy nazaran en güvenirliği olan test. Üzme kendini bişeycik yoktur Allah'ın izniyle inşallah. Allah evlatlarımızı korusun.

Allah korusun . Doktorun olumlu konusması insanı direk rahatlatıyor zaten. Sonuclar ne zaman çıkıyormuş ?
Bitanesi pazartesi ya da carsamba cikacak canim digeri de 1 ay sonra ama onemli olan ilk cikcak olanmis bebegime de bakti kesinlesti kizim olacakmis ama ben sadece sagligindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…