2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bitanesi pazartesi ya da carsamba cikacak canim digeri de 1 ay sonra ama onemli olan ilk cikcak olanmis bebegime de bakti kesinlesti kizim olacakmis ama ben sadece sagligindayim
Canım kaçırmış olabilirim. Teşhis ne dendi?

Bitanesi pazartesi ya da carsamba cikacak canim digeri de 1 ay sonra ama onemli olan ilk cikcak olanmis bebegime de bakti kesinlesti kizim olacakmis ama ben sadece sagligindayim
Elbette sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım, dua edelim.

Amin canım benım Amin inşallah. Bugun hastaneden cıkınca tuhafiyeciye gidip yün alıp baytanıye baslıcaktım. Gercekten en güzel zamanlarımızı mahfedıyor bu testler. Umarım bu nift testinden güzel sonuclar alırız.yurtdısına gönderılcek 10 günde gelır sonuc dedıler o 10 gun nasıl gecer bılmıyorum inan ki.

Dediğim gibi üzülme. Sonuçlarda Allah'ın izniyle çok güzel gelir inşallah. Bu arada nerede yaşıyorsun. Test için ne kadar dediler?

canım böyle bir tepki gelince insan tabi ki ağlar çok normal ama artık biraz sakinleş, bence ailenin yanına falan git biraz kalabalık bir ortamda bulun. sende zaten asla asla bir suç yok ki
hem şu an teşhis falan da konulmuş değil ki, risk yüksek demiş sadece.
ayrıca @sanabenzeyenlervar ın doktoru ikili zaten yeterince güvenilir dememiş miydi canım yaaa
artık yani napıcamızı şaşırdık, nift testine bile güvenilir demeyen var.
şimdi doktor ne diyor en son kendi doktorun?

Kendı doktorum nift yaptır, Amniyosentez bebek için zararlı dedi. Bizde aradık verdiği noyu yarın sabah eve hemsire gelıp kan alıcak dedıler.

2.3. Cocuk bekleyenlere bi sorum olucakti kizlar
Ben arada benim 3 yasindaki ufakliktan minik darbeler aliyorum karnima bazende tutup cekistiriyor sarsıyor hafif bisey olur mu ya? Ama şiddetli degil hic biri yani oyle bariz vurma yok
Bence olmaz ya ,bizimki değmemeye çalışıyor ama bazen diyorum gel bak Lila napıyor diye oyuncağıyla güya vurmuş gibi yapıyor
Bebişler güçlüler Allah korur onları çok şiddetli vurma yoksa

2.3. Cocuk bekleyenlere bi sorum olucakti kizlar
Ben arada benim 3 yasindaki ufakliktan minik darbeler aliyorum karnima bazende tutup cekistiriyor sarsıyor hafif bisey olur mu ya? Ama şiddetli degil hic biri yani oyle bariz vurma yok
Benimki geçen gün karnımı ısırdı ama vurma huyu pek yok o yüzden bilemedim

Ya üzülme canım bebeğin hissediyor ,dua et 2lide bişey çıkmadısa bence rahat ol kendini yıpratma bak sağlıklı doğucak boşuna bu güzel günlerini mahvediyorsun
Rabbim ne yazmışsa o olur sen kendini yıpratsanda biley değişmiyor
Rabbim yardımcın olsun inşallah

Canım kaçırmış olabilirim. Teşhis ne dendi?
Canim soyle durum toksoplazma yaptirmak istedim cunku kedi diskisina bastim yalin ayakla zaten onceden tokso gecirmisim ama yaninda rubella ve cmv baktilar cmv hem igg pozitif yani onceden gecirmis oluyorum hemde igm yani suan da geciriyor anlamina geliyormus o da pozitif cikinca korktum doktorumda baska bi testle sonucu teyit edecek olumlu ya da olumsuz

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz sonuçlarda canım. Boşuna demiyorum direk beni ağustos ayına ışınlayın diye. İlk 5 ay testlerden, detaylı usg den o dönemi anlayamıyor insan. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Cok gecmis olsun canim riskli bir durum varmi bu zamana kadar farketmediler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…