İnşallah bir sıkıntı çıkmaz sonuçlarda canım. Boşuna demiyorum direk beni ağustos ayına ışınlayın diye. İlk 5 ay testlerden, detaylı usg den o dönemi anlayamıyor insan. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
Of artik cildircam valla ya trendyoldan dort tane urunum elime ulasmadan iadeye dondu e bebekten cop kovasiyla poseti aldim 1485 adet elime gelen 495 adet sikayet kaydı oluşturuldu allah bilir ne zaman sonuçlancak var ben de bi cenabetlik çözemedim
Of artik cildircam valla ya trendyoldan dort tane urunum elime ulasmadan iadeye dondu e bebekten cop kovasiyla poseti aldim 1485 adet elime gelen 495 adet sikayet kaydı oluşturuldu allah bilir ne zaman sonuçlancak var ben de bi cenabetlik çözemedim
Ya bana da çöp kovası yeni geldi, poşetleri de kontrol etmedim bak
İndirim zamanı internetten alışveriş iyice çileye döndü ya, sen suçu kendinde arama :)
Aklıma gelmişken sormak istediğim bir şey var. Doktor bana Pregnacare ve D vitamini kullandırıyor. D vitamini zaten her gün bir fıs al, Türk kadınlarının kronik sorunu bu demişti. Pregnacare'i de tüm gebelik boyunca kullandıracakmış.
Haa anladım canım hissiyatın o yönde sağdaysa benim de sağda ama doktor erkeğe benziyo dedi dönüyorlar birde ilk zamanlar kafa soldaydı bu aralar sağda
Kizlar merhaba. Bulunduğum şehirdeki tip fakültesinde bir profesöre muayene oldum. Cinsiyetine kız dedi. Ikili icin sonuçlarımı gösterdim majör bir durum var mı bakalım dedi. Sonuçlara göre amniyosentez yaptirmamiz gerektiğini o da söyledi. Ultrasonla muayenede bir.problem görünmedi. Benden haberler böyle en azindan bu detaylı ultrason olmasa da genel anlamda tecrübeli bir doktor daha gördü. Sağlıklı sihhatli doğsun bebeklerimiz inşallah.
Kizlar merhaba. Bulunduğum şehirdeki tip fakültesinde bir profesöre muayene oldum. Cinsiyetine kız dedi. Ikili icin sonuçlarımı gösterdim majör bir durum var mı bakalım dedi. Sonuçlara göre amniyosentez yaptirmamiz gerektiğini o da söyledi. Ultrasonla muayenede bir.problem görünmedi. Benden haberler böyle en azindan bu detaylı ultrason olmasa da genel anlamda tecrübeli bir doktor daha gördü. Sağlıklı sihhatli doğsun bebeklerimiz inşallah.