2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Insallah canim sagol

Benimde 4 mart of of cok var da

Of artik cildircam valla ya trendyoldan dort tane urunum elime ulasmadan iadeye dondu e bebekten cop kovasiyla poseti aldim 1485 adet elime gelen 495 adet sikayet kaydı oluşturuldu allah bilir ne zaman sonuçlancak var ben de bi cenabetlik çözemedim

Ya bana da çöp kovası yeni geldi, poşetleri de kontrol etmedim bak
İndirim zamanı internetten alışveriş iyice çileye döndü ya, sen suçu kendinde arama :)

Çöp poşetinin sayısına bakmamıştım bakayım ben de
Kuzum ssansızlığın bu şeylerde olsun boşver

Ben sadcee regemesis max kullaniyorum devit3 70 oldugu icin baska bise vermedi suanlik kan ilacinada bi kac hafta sonra baslayalim dedi

Haa anladım canım hissiyatın o yönde sağdaysa benim de sağda ama doktor erkeğe benziyo dedi dönüyorlar birde ilk zamanlar kafa soldaydı bu aralar sağda
Bence artık zaten sabit kalmazlarki kıpır kıpır kanları kaynıyor içerde ciksakda şu annemle babamın canına okusam diyorlar

Yor bence canım
Oğlumda hiç bu kadar kendimi çirkin hissetmedim yüzüm bi solgun anlamıyorum

Kizlar merhaba. Bulunduğum şehirdeki tip fakültesinde bir profesöre muayene oldum. Cinsiyetine kız dedi. Ikili icin sonuçlarımı gösterdim majör bir durum var mı bakalım dedi. Sonuçlara göre amniyosentez yaptirmamiz gerektiğini o da söyledi. Ultrasonla muayenede bir.problem görünmedi. Benden haberler böyle en azindan bu detaylı ultrason olmasa da genel anlamda tecrübeli bir doktor daha gördü. Sağlıklı sihhatli doğsun bebeklerimiz inşallah.

Amin canım inşallah
Peki yaptıracakmısın amniyosentez ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…