2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaptırmayacağım canım.
Bencede yaptırmayın yapan bir iki tanıdıkta erken doğum riski olmuş zaten bişey yapılamaz
Ultrasonda herşey iyi gözüktüyse öyledir bak görüceksin çok sağlıklı minnoşun olucak inşallah

Insallah tedbiri elden bırakmayalım tevekkül zamanı.

Bizde olmasına rahmen ablamda ve kardeşimin raporu var kardeşiminki eskiye gore duzelsede ablam maas alıyor raporundan sebep inanirmisin ona rahmen ben hic bir testi yaptırmadım hic aklima bile gelmedi acaba bisey varmidir diye cunku dogduktan sonra olma olasiligi da var bu un garantisi yok o yuzden hic kafama takmayi birak acaba bile demedim bu kadar uzme kendini bence

Canım gözün aydın. Hoşgelsin prenses Abileri kız ya kimbilir nasıl sevicekler onu.

Ya bana da çöp kovası yeni geldi, poşetleri de kontrol etmedim bak
İndirim zamanı internetten alışveriş iyice çileye döndü ya, sen suçu kendinde arama :)

Poşetle kova ayri geldi bugum elime aldigim am hafifliginden anladim az geldiğini baktim aradim hemen 24 saat sonra geçerli olmuyormus ne biliyim ya bu kadar da şanssızlık olmaz valla param haybeye gitmese bari cop kovasini acip baktinmi icine actigin anda cok guzel koku geliyor bayildim kokuya ❤

Bu güzellik doktorunun dediği gibi tam bir Filozof bir eliyle çenesini tutmuş bir elini yumuruk yapmış..Maşallah maşallah kuzuya Allah esirgesin..
Bu resimlerde pipi:) göremedim ama ilk ultrasonunun kese şekline göre Erkek gibi duruyordu.
Rabbim sağlık, güzel Annesiyle ,babasıyla güzel ömür versin.

Canım gözün aydın. Hoşgelsin prenses Abileri kız ya kimbilir nasıl sevicekler onu.
Teşekkür ederim. Inşallah doğumla birlikte hepimizin gözü aydın olur. Her sey güzel olacak,ben inanıyorum. Büyük oğlum diyor ki anne yeni bir kardeş mi geliyor aaa annemin karnına bak baba diyor :) büyüyünce oyuncaklarını toplatacak birini buldu şimdiden

Sagol canim benim, amin Burada odak noktasi beyin idi. Videodan rastgele ben kestim goruntuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…