Bencede yaptırmayın yapan bir iki tanıdıkta erken doğum riski olmuş zaten bişey yapılamazYaptırmayacağım canım.
Berbat durumdayım anlatamam. Saatlerde aglıyorum 4lü riskli cıktı.
Insallah tedbiri elden bırakmayalım tevekkül zamanı.Bencede yaptırmayın yapan bir iki tanıdıkta erken doğum riski olmuş zaten bişey yapılamaz
Ultrasonda herşey iyi gözüktüyse öyledir bak görüceksin çok sağlıklı minnoşun olucak inşallah ♥
Benim de ikili riskli cikmisti ne ara 4 lü yapıldı size risk kac görünüyorBerbat durumdayım anlatamam. Saatlerde aglıyorum 4lü riskli cıktı.
Doktorada dedım ikili düşüktü bu neden böyle dıye. Bunda down sendrom riskine bakılıyor diğeri ense kalınlıgı dedi. Bılmıyorum aklım fikrim almıyor. Bu kadar yuksek nasıl cıkar. İki tarafın genlerinde de yok. Ben o iyi olsun dıye duyar duymaz sigarayı bile bıraktım agzıma sürmedim.i bidaha. Hergun meyvemı yerım asitli bişey içmem. Herseye okadar cok dikkat edıyorum ki o saglıklı olsun iyi olsun diye. Cok üzgünüm gercekten beni kahretti bugun bu olanlar. Hala aglıyorum.
tabi ki normal
çok çok aşırı ağırmıyorsa
Canım gözün aydın. Hoşgelsin prensesKizlar merhaba. Bulunduğum şehirdeki tip fakültesinde bir profesöre muayene oldum. Cinsiyetine kız dedi. Ikili icin sonuçlarımı gösterdim majör bir durum var mı bakalım dedi. Sonuçlara göre amniyosentez yaptirmamiz gerektiğini o da söyledi. Ultrasonla muayenede bir.problem görünmedi. Benden haberler böyle en azindan bu detaylı ultrason olmasa da genel anlamda tecrübeli bir doktor daha gördü. Sağlıklı sihhatli doğsun bebeklerimiz inşallah.
Normal canım şiddetli değilse seni çok rahatsız etmiyorsa
Benim de ufak ufak kramplar oluyo kasıklarda. Normal dedi doktor.
üst tarafta başı var bak dikkatlice burnu falan belli oluyor. Biraz eğik duruyor hatta.
Ya bana da çöp kovası yeni geldi, poşetleri de kontrol etmedim bak
İndirim zamanı internetten alışveriş iyice çileye döndü ya, sen suçu kendinde arama :)
Çöp poşetinin sayısına bakmamıştım bakayım ben de
Kuzum ssansızlığın bu şeylerde olsun boşver
Normal canım bende de oluyo rahim büyüdüğü için oluyormuş
Normal canım ben kaşık ağrısı bel ağrısı oluyorum daha şimdiden sonra ne yapı cam bilmeme
Bu güzellik doktorunun dediği gibi tam bir Filozof bir eliyle çenesini tutmuş bir elini yumuruk yapmış..Maşallah maşallah kuzuya Allah esirgesin..Yaaaa annesi neden dertli diyorsun ki? Dün doktorum bana "Filozof olacak bu" dedi. Benimki de sürekli düşünüyor. Şimdi doktorun verdiği usg videolarını izliyorum. Aman Allah'ım içimde resmen bir dünya var! Allah bize nasıl bir şey bahşetmiş, kafayı yememek elde değil. Minyatür insan!
Eki Görüntüle 2594047 Eki Görüntüle 2594048
Teşekkür ederim. Inşallah doğumla birlikte hepimizin gözü aydın olur. Her sey güzel olacak,ben inanıyorum. Büyük oğlum diyor ki anne yeni bir kardeş mi geliyor aaa annemin karnına bak baba diyor :) büyüyünce oyuncaklarını toplatacak birini buldu şimdidenCanım gözün aydın. Hoşgelsin prensesAbileri kız ya kimbilir nasıl sevicekler onu.
İnşallah bende bu sekılde söylerim. Umarım bebeğim sapasaglamdır
Sagol canim benim, aminBu güzellik doktorunun dediği gibi tam bir Filozof bir eliyle çenesini tutmuş bir elini yumuruk yapmış..Maşallah maşallah kuzuya Allah esirgesin..
Bu resimlerde pipi:) göremedim ama ilk ultrasonunun kese şekline göre Erkek gibi duruyordu.
Rabbim sağlık, güzel Annesiyle ,babasıyla güzel ömür versin.
Bakalim bana kan ilaci verecek mi? Normalde anemi var bende de.Ben sadcee regemesis max kullaniyorum devit3 70 oldugu icin baska bise vermedi suanlik kan ilacinada bi kac hafta sonra baslayalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?