2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhaba kızlar günaydın ,

merak ettiğim birşeyi sizlere de danışmak istiyorum.
çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?
Ben sonuna kadar giderim diyorum, bi aksilik olmazsa inşallah, zaten 1 temmuz'da başlıyor tatilimiz, 1 eylül'de de bitiyor. 1 ay iznim tatile gitmiş olacak.. 3 ay da dogum izni, sonra ücretsiz izin tabi kısmet hepsi.. Planlar tutmuyor her zaman

Bendede down sendrom u riski varmış 1/277 çıktı yarın detaylı ultrason cihazıyla bakıcaklar bir bulgu bulundugunda amniyo sentez yapılacak
Kızımda 1/100 cıkmıştı. Çok üzülmüştüm, sonra kabullendim ne versen razıyım Allah ım dedim.. Testlerin hiçbiri tedavi amaçlı degil, aldırmayı düşünmediğin sürece durum hep aynı.. Sonra 4 lü test rahatlattı beni. Şükür saglıklı doğdu bebegim. Şimdi 2li yaptırmadım, ama drumun ısrarıyla 4 lü yaptırdım. Bekliyoruz sonucu. Hayırlısı..

Yok ben suan bi zorluk yasamiyorum bi sıkıntım yok tek korkum bebege bi zararı olurmu diye

Bendede down sendrom u riski varmış 1/277 çıktı yarın detaylı ultrason cihazıyla bakıcaklar bir bulgu bulundugunda amniyo sentez yapılacak
Ayni sekilde down sendromu riskim cikti benimki biraz daha yuksek 1/147 idi doktorum perinatologa yonlendirdi şükür hersey normal göründü ultrasonda ense kalinligi ve burun kemigi normal gorunuyorsa hic korkma rahat ol benim ilk oglumdada riskli cikmisti bundada riskli cikti sukur ilk oglumda sapasaglam dogdu. Detayliya gittigim profesör du o bile riskli cikmasinin benim yapimla alakali olabilecegini bu testlerin istatiksel oldugu icin senin yapin belliki istatistiklere uymuyor dedi ve kesinlikle amniyosentezi onermiyorum dedi. 4 lu yaptir eger ondada sorun cikarsa fetal dna/nifty yi onerdi. Kendi doktorumda 4 luyede testede gerek yok detaylidada olcumler normal hic bir sorun yok dedi. Hic panik yapma olcumler normalse.

Kızlar selam sağlık ocağında ne zaman , ne aşısı yapılıyor bilen var mı ? Acaba geç mi kaldım bir öğrenmek istedim

Ben 17 almistim ilkinde. Bu sefer 10-15 arasi alir bunyen dedi doktor ama sanmam. İstahim açıldı cunku sevdigim seyleri yiyebiliyorum artik 20 kilo alırım cok rahat. Ustu olur altı sanmam
bende bu sefer 17 felan olur diye düşünüyorum hayırlıs ağlıklı olsunlarda

hamileliğinizden beri kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 4 kilo aldım moralim bozuk , yürüyüşe başlıcam artık
Ben geçen hafta doktora 5 kilo aldığımı söyledim. 16. haftada zaten 4,5 kilo almış olman gerekiyor dedi. Çok kafama takıyordum ama biraz rahatladım gibi 160 boyum 53 kg la başladım. 16 kg a kadar sorun yok dedi.

Ben baktım ama gebelik kolestazı gibi bi hastalıktan bahsediyor bu yüzden endişelendim açıkcası

Canım çok teşekkür ederim nette gebelik kolestazından vs bahsediliyor bu yüzden biraz endişelendim ama en iyisi çok telaşlanmadan sonuçları beklemek inşallah güzel sonuçlar alırım bende..

Kızlar selam sağlık ocağında ne zaman , ne aşısı yapılıyor bilen var mı ? Acaba geç mi kaldım bir öğrenmek istedim
Beni aradılar 20. haftada tetanoz dediler. Hatta 24 martta dr randevum var. Detaylıya gireceksin o zaman muhtemelen detaylıdan sonra gel dediler. 21. haftadan sonra gitmiş olacağım.

Yarın 11 de detay lı ultrason muayenesi olcam dua edin olur mu kimin duası kabul oluncak bilinmez

Ben bunları okudukça fenalık geçiriyorum nasıl yahu nasıll detaylıya kadar kafayı yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…