Benim de 1,5 aydır falan sırtım omuzlarım hep sivilce oldu ve izler kaldı. hala da çıkmaya devam ediyorKızlar sivilceyle uğraşan var mi. Benim yüzümde saçlarının içinde bile çıktı yüzüm hep dışarı verdi cirkinlestim ya.
Ben sonuna kadar giderim diyorum, bi aksilik olmazsa inşallah, zaten 1 temmuz'da başlıyor tatilimiz, 1 eylül'de de bitiyor. 1 ay iznim tatile gitmiş olacak.. 3 ay da dogum izni, sonra ücretsiz izinmerhaba kızlar günaydın ,
merak ettiğim birşeyi sizlere de danışmak istiyorum.
çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?
Kızımda 1/100 cıkmıştı. Çok üzülmüştüm, sonra kabullendim ne versen razıyım Allah ım dedim.. Testlerin hiçbiri tedavi amaçlı degil, aldırmayı düşünmediğin sürece durum hep aynı.. Sonra 4 lü test rahatlattı beni. Şükür saglıklı doğdu bebegim. Şimdi 2li yaptırmadım, ama drumun ısrarıyla 4 lü yaptırdım. Bekliyoruz sonucu. Hayırlısı..Bendede down sendrom u riski varmış 1/277 çıktı yarın detaylı ultrason cihazıyla bakıcaklar bir bulgu bulundugunda amniyo sentez yapılacak
Eğer sıkışıklık yaşar ve zorlanır isen hasta tuvaleti alabilirsin biz babanneme almıştık tuvalete kadar yürümesin diye . O hasta tuvaletini direk alaturka üstüne koyup oturtanlarda var. Nete yaz çıkar bak görüntüleri. Fikir olsun.
Ayni sekilde down sendromu riskim cikti benimki biraz daha yuksek 1/147 idi doktorum perinatologa yonlendirdi şükür hersey normal göründü ultrasonda ense kalinligi ve burun kemigi normal gorunuyorsa hic korkma rahat ol benim ilk oglumdada riskli cikmisti bundada riskli cikti sukur ilk oglumda sapasaglam dogdu. Detayliya gittigim profesör du o bile riskli cikmasinin benim yapimla alakali olabilecegini bu testlerin istatiksel oldugu icin senin yapin belliki istatistiklere uymuyor dediBendede down sendrom u riski varmış 1/277 çıktı yarın detaylı ultrason cihazıyla bakıcaklar bir bulgu bulundugunda amniyo sentez yapılacak
bende bu sefer 17 felan olur diye düşünüyorum hayırlıs ağlıklı olsunlardaBen 17 almistim ilkinde. Bu sefer 10-15 arasi alir bunyen dedi doktor ama sanmam. İstahim açıldı cunku sevdigim seyleri yiyebiliyorum artik 20 kilo alırım cok rahat. Ustu olur altı sanmam
Ben geçen hafta doktora 5 kilo aldığımı söyledim. 16. haftada zaten 4,5 kilo almış olman gerekiyor dedi. Çok kafama takıyordum ama biraz rahatladım gibihamileliğinizden beri kaç kilo aldınız kızlar ben şimdiden 4 kilo aldımmoralim bozuk , yürüyüşe başlıcam artık
Ben baktım ama gebelik kolestazı gibi bi hastalıktan bahsediyor bu yüzden endişelendim açıkcasıBende de oluyor, netten arastırabilirsin kötü seyler yazmıyor bununla ilgilivücutta kuruluk olurmuş bu dönemde o da kasıntı yaparmış. Hatta yüzümün belli bölgeleri hafif egzama gibi oldu kaşınıyor.. Ama normalmiş
Canım çok teşekkür ederim nette gebelik kolestazından vs bahsediliyor bu yüzden biraz endişelendim ama en iyisi çok telaşlanmadan sonuçları beklemekİlk gebeliğimde ara ara çok kaşıntım olmuştu canım. Benide korkutmuşlardı gebelik zehirlenmesi olabilir diye ama hersey temiz çıkmıştı. İçini ferah tut . Doktorun zaten sendende tahlillerini istemiş. Gebelikte artan kan hacminden olabiliyor kaşıntı. En kötü senaryoyu düşünme☺
Beni aradılar 20. haftada tetanoz dediler. Hatta 24 martta dr randevum var. Detaylıya gireceksin o zaman muhtemelen detaylıdan sonra gel dediler. 21. haftadan sonra gitmiş olacağım.Kızlar selam sağlık ocağında ne zaman , ne aşısı yapılıyor bilen var mı ? Acaba geç mi kaldım bir öğrenmek istedim
Yarın 11 de detay lı ultrason muayenesi olcam dua edin olur mu kimin duası kabul oluncak bilinmezAyni sekilde down sendromu riskim cikti benimki biraz daha yuksek 1/147 idi doktorum perinatologa yonlendirdi şükür hersey normal göründü ultrasonda ense kalinligi ve burun kemigi normal gorunuyorsa hic korkma rahat ol benim ilk oglumdada riskli cikmisti bundada riskli cikti sukur ilk oglumda sapasaglam dogdu. Detayliya gittigim profesör du o bile riskli cikmasinin benim yapimla alakali olabilecegini bu testlerin istatiksel oldugu icin senin yapin belliki istatistiklere uymuyor dedive kesinlikle amniyosentezi onermiyorum dedi. 4 lu yaptir eger ondada sorun cikarsa fetal dna/nifty yi onerdi. Kendi doktorumda 4 luyede testede gerek yok detaylidada olcumler normal hic bir sorun yok dedi. Hic panik yapma olcumler normalse.
Yarın 11 de detay lı ultrason muayenesi olcam dua edin olur mu kimin duası kabul oluncak bilinmez
Beni 23 marta çağırdılar 17 haftalık olacak o zamanKızlar selam sağlık ocağında ne zaman , ne aşısı yapılıyor bilen var mı ? Acaba geç mi kaldım bir öğrenmek istedim
Ben bunları okudukça fenalık geçiriyorumDetaylı ultrasonda net görüntü için organlar fln genelde 19 ile 23 hafta arası öneriliyor. Ben kızımda 22 de girmiştim bu bebektede 22 de gireceğim. En az yarım saat sürecek şekilde bebek baştan başlanarak ayak tırnaklarına kadar inceleniyor.
Benim yüzde 80 kızdı detaylıda kız keainleşmişti geç öğrenmiştim zaten. Ama bir arkadaşımın iki oğlunada kız denmişti detaylıda erkek oldukları çıkmıştı. Bir değil iki oğluda hemde
Beni 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdılar canım. Geç kalmadın:)Kızlar selam sağlık ocağında ne zaman , ne aşısı yapılıyor bilen var mı ? Acaba geç mi kaldım bir öğrenmek istedim
İnsallah guzel sonuclar alicaksin canim icini ferah tut dua edecegim bol bol. Ben rahatladim Allah'ım insallah senide rahatlatacak.Yarın 11 de detay lı ultrason muayenesi olcam dua edin olur mu kimin duası kabul oluncak bilinmez
Aminİnsallah guzel sonuclar alicaksin canim icini ferah tut dua edecegim bol bol. Ben rahatladim Allah'ım insallah senide rahatlatacak.
Selam, ben görüştüğümde 20. haftada tetanoz aşısı için randevu verdi.Kızlar selam sağlık ocağında ne zaman , ne aşısı yapılıyor bilen var mı ? Acaba geç mi kaldım bir öğrenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?