- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
Dualarımız seninle canım güzel düşün güzel şeyler olsunYarın 11 de detay lı ultrason muayenesi olcam dua edin olur mu kimin duası kabul oluncak bilinmez
Aaa çok şaşırdım valla hayırlısı artık ama insan afallar ya bide kesin deyince.iilay lliste duzenlemesi . Cinsiyet erkek
İştw bunlar hep küçük pipili sürprizleri ssnırımBen bunları okudukça fenalık geçiriyorumnasıl yahu nasıll detaylıya kadar kafayı yerim artık
Aaa çok şaşırdım valla hayırlısı artık ama insan afallar ya bide kesin deyince.
Ben de detayliya kadar kesin gözüyle hiç bakmicam doğrusu bazen doğumlar da bile cinsiyet değişebiliyor kısmet ten ötesi yok.Öyle oldu
Ben de detayliya kadar kesin gözüyle hiç bakmicam doğrusu bazen doğumlar da bile cinsiyet değişebiliyor kısmet ten ötesi yok.
Bilmiyorum ki bu hafta yogunum da kısmet olursa haftaya özel doktora gitmeyi planliyorunBen artık emin oldum
Doktor iyice baktı hem kız hem erkek denildi diyince. Nasip bakalım senin ki ne zaman gösterecek net
Bilmiyorum ki bu hafta yogunum da kısmet olursa haftaya özel doktora gitmeyi planliyorun
Ben 13 te gireceğim de ondan sordumAramızdan kimse bahsettiginiz detayliya giremez suan hafta itibariyle canim.
Evet karindan bakılıyor
Dakikasi doktora gore degisir ama 20 dkdan asagi olursa ne kadar saglikli olur bilemem.
19 + larda basliyor detayli zamani.
Ben tercihen 20 veya 21 + da giderim daha iyi oluyor 19+ da gitmeyi dusunmem
Teşekkür ederimBen detayli ultrasona girdim 13. Haftamda ikili testim riskli ciktigi icin doktorum perinatologa gitmemi tavsiye ettigi icin erken gittim. 25 dk kadar surdu karindan bakiliyor cinsiyeti o zaman %90 diye soyledi bu haftada kendi doktorum %100 erkek oldugunu onayladi. 20. Haftamda tekrar detayliya gidecegim.
Neyse en azından detaylıda kesin sonra değişme ihtimali yok demekkiDetaylı ultrasonda net görüntü için organlar fln genelde 19 ile 23 hafta arası öneriliyor. Ben kızımda 22 de girmiştim bu bebektede 22 de gireceğim. En az yarım saat sürecek şekilde bebek baştan başlanarak ayak tırnaklarına kadar inceleniyor.
Benim yüzde 80 kızdı detaylıda kız keainleşmişti geç öğrenmiştim zaten. Ama bir arkadaşımın iki oğlunada kız denmişti detaylıda erkek oldukları çıkmıştı. Bir değil iki oğluda hemde
Haftaya 15+olu cam bakalimHaftan 16 olsun en azından daha net olur gösterirse tahminde kalmaz
Mutlaka farkli bi durum vardir o zaman. Allah yardimciniz olsun.Ben 13 te gireceğim de ondan sordumama 20de tekrar gireceğinim fakat o zaman son bir şeye bakılacakmış. Sanırım 20de belli olan bir çok şey 13te de belli olacak duruma geliyor. Teşekkürler, bakalım nasıl olacak heyecanlıyım.
Bende o yüzden kızımla yatamıyorum . Babayla yatıyor uzun zamandır ben sabah geçiyorum yanına. Pat die ayağını karnıma atıyor . Bizle her zman oynadıkkarı gbi oynamak istiyorlar itiş kakış fln anlamaları zor. Allah korusun yapcak bişeyimiz yok sanırım.Bu hamilelik Arasla nasil gececek hic bilmiyorum kızlar cok üzülüyorum
Azonce sofraya oturuyordum sirtima pat diye vurdu mama sandalyesindeyken. Tamam kaburga vs var ama darbe alıyorum boyle
Esim dogumdan sonra zorlanir miyiz diyor ama dogumdan sonrayi gercekten düşünmüyorum her sekilde hallederim zaten 1 sene sonra kres zamani ama beni düşündüren doguma kadar karnımdakini koruyabilcek miyimArasta kucuk onada kızamıyorum anlatiyorum oglum vurma kardesin zarar görür diye ama yok tekrarliyor. Nasil yapcaz bilmem Allaha emanet olsun yavrum
Hiç üzülme canım rabbim korur karindakini öyle böyle buyuyorlar. Benim 3 yaşındaki bana neler yapıyor. Kucakta taşıyorum düşün dışarda hafif bir çocukta değil artık allah'a emanet diyorum dua ediyorum.Bu hamilelik Arasla nasil gececek hic bilmiyorum kızlar cok üzülüyorum
Azonce sofraya oturuyordum sirtima pat diye vurdu mama sandalyesindeyken. Tamam kaburga vs var ama darbe alıyorum boyle
Esim dogumdan sonra zorlanir miyiz diyor ama dogumdan sonrayi gercekten düşünmüyorum her sekilde hallederim zaten 1 sene sonra kres zamani ama beni düşündüren doguma kadar karnımdakini koruyabilcek miyimArasta kucuk onada kızamıyorum anlatiyorum oglum vurma kardesin zarar görür diye ama yok tekrarliyor. Nasil yapcaz bilmem Allaha emanet olsun yavrum
Farklı bi durum risk olmasada 12 13. Haftalarda detaylı bakılıyor benim doktorum mesaneyimi ne demişti tam neresi olduğunu hatırlayamadım 15 dk da bir boşaltması gerekiyormuş o yüzden 20 dk kadar her yerini inceleyip bekledi sizde de yapılmadı mı ben herkeste yapılıyor sanıyordumMutlaka farkli bi durum vardir o zaman. Allah yardimciniz olsun.
19.haftadan itibaren her gebenin girmesi gerektigi detayli ultrasonu sordugunuzu sanmistim.
Farklı bir durum yok her şey yolundaydı en sonMutlaka farkli bi durum vardir o zaman. Allah yardimciniz olsun.
19.haftadan itibaren her gebenin girmesi gerektigi detayli ultrasonu sordugunuzu sanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?