2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bebegi hissetmekte problem ya bugun hic hissetmedim eve gelip yattim ayaklarimi uzattim yok bi pit etmedi hala kalkip yemek yapmam lazim ama kalkamiyorum ya oynadı oynucak diye

Ben de detayliya kadar kesin gözüyle hiç bakmicam doğrusu bazen doğumlar da bile cinsiyet değişebiliyor kısmet ten ötesi yok.

Ben artık emin oldum
Doktor iyice baktı hem kız hem erkek denildi diyince. Nasip bakalım senin ki ne zaman gösterecek net

Ben artık emin oldum
Doktor iyice baktı hem kız hem erkek denildi diyince. Nasip bakalım senin ki ne zaman gösterecek net
Bilmiyorum ki bu hafta yogunum da kısmet olursa haftaya özel doktora gitmeyi planliyorun

Ben 13 te gireceğim de ondan sordum ama 20de tekrar gireceğinim fakat o zaman son bir şeye bakılacakmış. Sanırım 20de belli olan bir çok şey 13te de belli olacak duruma geliyor. Teşekkürler, bakalım nasıl olacak heyecanlıyım.

Teşekkür ederim ikili ve detaylı aynı anda bakılacak benim 13te.

Neyse en azından detaylıda kesin sonra değişme ihtimali yok demekki

Mutlaka farkli bi durum vardir o zaman. Allah yardimciniz olsun.
19.haftadan itibaren her gebenin girmesi gerektigi detayli ultrasonu sordugunuzu sanmistim.

Bu hamilelik Arasla nasil gececek hic bilmiyorum kızlar cok üzülüyorum
Azonce sofraya oturuyordum sirtima pat diye vurdu mama sandalyesindeyken. Tamam kaburga vs var ama darbe alıyorum boyle
Esim dogumdan sonra zorlanir miyiz diyor ama dogumdan sonrayi gercekten düşünmüyorum her sekilde hallederim zaten 1 sene sonra kres zamani ama beni düşündüren doguma kadar karnımdakini koruyabilcek miyim Arasta kucuk onada kızamıyorum anlatiyorum oglum vurma kardesin zarar görür diye ama yok tekrarliyor. Nasil yapcaz bilmem Allaha emanet olsun yavrum

Bende o yüzden kızımla yatamıyorum . Babayla yatıyor uzun zamandır ben sabah geçiyorum yanına. Pat die ayağını karnıma atıyor . Bizle her zman oynadıkkarı gbi oynamak istiyorlar itiş kakış fln anlamaları zor. Allah korusun yapcak bişeyimiz yok sanırım.

Hiç üzülme canım rabbim korur karindakini öyle böyle buyuyorlar. Benim 3 yaşındaki bana neler yapıyor. Kucakta taşıyorum düşün dışarda hafif bir çocukta değil artık allah'a emanet diyorum dua ediyorum.

Kizlar benim kafam iyice karisti ya. Gecen hafta bebek bagdas kurmustu, doktor goremiyorum ama belki kizdir dedi. Bu hafta baska doktora gittim, erkek gozukuyor dedi. Cikintiyi da gosterdi. Ama gene de kesin demeyelim, dedi. Haftam 15+6 gozuktu. Belli olmaz miydi artik ya

19.haftadan itibaren her gebenin girmesi gerektigi detayli ultrasonu sordugunuzu sanmistim.
Farklı bi durum risk olmasada 12 13. Haftalarda detaylı bakılıyor benim doktorum mesaneyimi ne demişti tam neresi olduğunu hatırlayamadım 15 dk da bir boşaltması gerekiyormuş o yüzden 20 dk kadar her yerini inceleyip bekledi sizde de yapılmadı mı ben herkeste yapılıyor sanıyordum

Farklı bir durum yok her şey yolundaydı en son benim doktorun tarzı bu olabilir. Araştırma yaptığımda, 12.-14. Ve 20. -22. Haftada girilir yazıyordu zaten.
Mantıken de düşününce 20. Hafta varsa sorunları öğrenmek için geç bir hafta değil mi? Allah korusun tabi hepimiz için gelip geçici rutinler olur umarım bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…