Ben her doktorun/hastanenin tarzının farklı olduğunu düşünmeye başladım şuan:) doktorum bana rutin kontroller bunlar dedi detaylıyı ve ikiliyi anlatırken.Farklı bi durum risk olmasada 12 13. Haftalarda detaylı bakılıyor benim doktorum mesaneyimi ne demişti tam neresi olduğunu hatırlayamadım 15 dk da bir boşaltması gerekiyormuş o yüzden 20 dk kadar her yerini inceleyip bekledi sizde de yapılmadı mı ben herkeste yapılıyor sanıyordum
Benim gittiğim doktor tüp bebek riskli gebelik falan onlarada bakıyor belki ondan doğru tabi her doktor farklı bazı doktorlar bu haftalarda yapılmasını gerekli görmüyorda olabilirBen her doktorun/hastanenin tarzının farklı olduğunu düşünmeye başladım şuan:) doktorum bana rutin kontroller bunlar dedi detaylıyı ve ikiliyi anlatırken.
Oo seninki daha zormus ya surekli kucakHiç üzülme canım rabbim korur karindakini öyle böyle buyuyorlar. Benim 3 yaşındaki bana neler yapıyor. Kucakta taşıyorum düşün dışarda hafif bir çocukta değil artık allah'a emanet diyorum dua ediyorum.
Bizim uyumada sıkıntı yok onu hallettim aramiza yastik koyup uyuyorum ama bu vurmalar ne olcak bilmiyorumBende o yüzden kızımla yatamıyorum . Babayla yatıyor uzun zamandır ben sabah geçiyorum yanına. Pat die ayağını karnıma atıyor . Bizle her zman oynadıkkarı gbi oynamak istiyorlar itiş kakış fln anlamaları zor. Allah korusun yapcak bişeyimiz yok sanırım.
Kanaman vardı ondan mı alamadın. Benimki hep kucakta hamilelik öncesi nasılsa öyle kilosuda 16Oo seninki daha zormus ya surekli kucakben hic kucagima almadim daha
Bu benim 2. Gebeligim canim cevremde de onlarca gebe oldu ama hic bu haftalarda detayli yapilmadi.Farklı bi durum risk olmasada 12 13. Haftalarda detaylı bakılıyor benim doktorum mesaneyimi ne demişti tam neresi olduğunu hatırlayamadım 15 dk da bir boşaltması gerekiyormuş o yüzden 20 dk kadar her yerini inceleyip bekledi sizde de yapılmadı mı ben herkeste yapılıyor sanıyordum
Evet canim ilk zamanlar kanamadan dolayi alamadim ama suanda hala doktor alma diyor risklisin diyor. Cok sukur ki normalde de kucak isini bitirmistik. Disarda da elinden tutup yuruyorum yorulursa dinleniyoruz oturupKanaman vardı ondan mı alamadın. Benimki hep kucakta hamilelik öncesi nasılsa öyle kilosuda 16. Doktor bana sıkıntı olursa taşırkenönce bel ağrır bu dinlendir beni demektir demişti. Ayy alamasam zor olurdu sanırım çok nazlı ve hassas bir kız. Üzülürdü sanırım
Valla mantiken düşününce 20.haftanin gec olma durumumu doktorlar aciklamali benceFarklı bir durum yok her şey yolundaydı en sonbenim doktorun tarzı bu olabilir. Araştırma yaptığımda, 12.-14. Ve 20. -22. Haftada girilir yazıyordu zaten.
Mantıken de düşününce 20. Hafta varsa sorunları öğrenmek için geç bir hafta değil mi? Allah korusun tabi hepimiz için gelip geçici rutinler olur umarım bunlar.
Anladim ben yapılıyor sanıyordum ben bi düşük yaptım belkide bana o yüzden bakmış olabilir o zamanBu benim 2. Gebeligim canim cevremde de onlarca gebe oldu ama hic bu haftalarda detayli yapilmadi.
O yüzden farkli bi durum var diye dusundum.
Bitatlicincap ablanin doktoru yapiyor diye biliyorum oda zaten her muaynede perinatologta riskli gebelik oldugu icin.
12. Haftalarda 2 li teste bakiyor bildigim cogu doktor ama tabi doktordan doktora degisir
Bu benim 2. Gebeligim canim cevremde de onlarca gebe oldu ama hic bu haftalarda detayli yapilmadi.
O yüzden farkli bi durum var diye dusundum.
Bitatlicincap ablanin doktoru yapiyor diye biliyorum oda zaten her muaynede perinatologta riskli gebelik oldugu icin.
12. Haftalarda 2 li teste bakiyor bildigim cogu doktor ama tabi doktordan doktora degisir
Valla mantiken düşününce 20.haftanin gec olma durumumu doktorlar aciklamali bence
Burdaki onceden dogum yapmis arkadaslar 12. Haftada detayliya girdi mi bilmiyorum ama ben kendi bilgimi paylaştım tabiki bunlarin hepsi insallah rutin kontroller olsun
12. Haftada yapılana minik ayrıntılı diyorlar genelde.Farklı bir durum yok her şey yolundaydı en sonbenim doktorun tarzı bu olabilir. Araştırma yaptığımda, 12.-14. Ve 20. -22. Haftada girilir yazıyordu zaten.
Mantıken de düşününce 20. Hafta varsa sorunları öğrenmek için geç bir hafta değil mi? Allah korusun tabi hepimiz için gelip geçici rutinler olur umarım bunlar.
İkili tarama yüzde yüz bir test değil galiba hasta diyip sağlıklı doğan evlatlar var ben yaptırmadım stres daha çok inşallah yanlış yapmamışımdır
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım evet şimdi kötü bir şey çıksa evladımızdan vazgeçemeyiz detaylıda bazı şeyler daha net belli eder inşallahBende yaptırmadım Allah hepsine sağlık versin maalesef sadece ihtimal üzerine bir test.
Bu hamilelik Arasla nasil gececek hic bilmiyorum kızlar cok üzülüyorum
Azonce sofraya oturuyordum sirtima pat diye vurdu mama sandalyesindeyken. Tamam kaburga vs var ama darbe alıyorum boyle
Esim dogumdan sonra zorlanir miyiz diyor ama dogumdan sonrayi gercekten düşünmüyorum her sekilde hallederim zaten 1 sene sonra kres zamani ama beni düşündüren doguma kadar karnımdakini koruyabilcek miyimArasta kucuk onada kızamıyorum anlatiyorum oglum vurma kardesin zarar görür diye ama yok tekrarliyor. Nasil yapcaz bilmem Allaha emanet olsun yavrum
Kizlar benim kafam iyice karisti ya. Gecen hafta bebek bagdas kurmustu, doktor goremiyorum ama belki kizdir dedi. Bu hafta baska doktora gittim, erkek gozukuyor dedi. Cikintiyi da gosterdi. Ama gene de kesin demeyelim, dedi. Haftam 15+6 gozuktu. Belli olmaz miydi artik ya
Oyle 12.haftadaki detayli hepimize oluyor tabi canim12. Haftada ki detaylı ikili testle yapıyorlar. Ense burun diğer organlarda işte böbrekte idrar birikme sorun var mı gibi. 20. Haftada ki ise kalp damarlara bakmak için daha uygun hafta. Hatta bugün ki doktorum bizim hastane de 22. Hafta tercih ediyor doktorlarımız kalbi damarları o zaman daha iyi inceleyebiliyorlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?