2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben her doktorun/hastanenin tarzının farklı olduğunu düşünmeye başladım şuan:) doktorum bana rutin kontroller bunlar dedi detaylıyı ve ikiliyi anlatırken.

Ben her doktorun/hastanenin tarzının farklı olduğunu düşünmeye başladım şuan:) doktorum bana rutin kontroller bunlar dedi detaylıyı ve ikiliyi anlatırken.
Benim gittiğim doktor tüp bebek riskli gebelik falan onlarada bakıyor belki ondan doğru tabi her doktor farklı bazı doktorlar bu haftalarda yapılmasını gerekli görmüyorda olabilir

Oo seninki daha zormus ya surekli kucak ben hic kucagima almadim daha

Bizim uyumada sıkıntı yok onu hallettim aramiza yastik koyup uyuyorum ama bu vurmalar ne olcak bilmiyorum

Oo seninki daha zormus ya surekli kucak ben hic kucagima almadim daha
Kanaman vardı ondan mı alamadın. Benimki hep kucakta hamilelik öncesi nasılsa öyle kilosuda 16 . Doktor bana sıkıntı olursa taşırkenönce bel ağrır bu dinlendir beni demektir demişti. Ayy alamasam zor olurdu sanırım çok nazlı ve hassas bir kız. Üzülürdü sanırım

Bu benim 2. Gebeligim canim cevremde de onlarca gebe oldu ama hic bu haftalarda detayli yapilmadi.
O yüzden farkli bi durum var diye dusundum.
Bi tatlicincap ablanin doktoru yapiyor diye biliyorum oda zaten her muaynede perinatologta riskli gebelik oldugu icin.
12. Haftalarda 2 li teste bakiyor bildigim cogu doktor ama tabi doktordan doktora degisir

Evet canim ilk zamanlar kanamadan dolayi alamadim ama suanda hala doktor alma diyor risklisin diyor. Cok sukur ki normalde de kucak isini bitirmistik. Disarda da elinden tutup yuruyorum yorulursa dinleniyoruz oturup

Valla mantiken düşününce 20.haftanin gec olma durumumu doktorlar aciklamali bence
Burdaki onceden dogum yapmis arkadaslar 12. Haftada detayliya girdi mi bilmiyorum ama ben kendi bilgimi paylaştım tabiki bunlarin hepsi insallah rutin kontroller olsun

Anladim ben yapılıyor sanıyordum ben bi düşük yaptım belkide bana o yüzden bakmış olabilir o zaman

Evet canim bende her trimesterde bir detayli usg var. İlkini 13+2’de yaptik. Ama iyi ki 1. Detayliyi yaptirmisim. Doktor Nifty’e gerek gormedi boylelikle. Arkadasin dusuk hikayesi varsa ondan yapilmis olabilir.

Felaket yorgunum hanimlar. Yeni arkadasa isleri aktariyorum, gun ici bakmaya firsat bulamadim. Simdi de bulasiklari yerlestirdim, belim koptu resmen. Uykum var, hemen uyuyacagim. İlk firsatta bakarim yorumlara insallah. Sevgiler.

12. Haftada ki detaylı ikili testle yapıyorlar. Ense burun diğer organlarda işte böbrekte idrar birikme sorun var mı gibi. 20. Haftada ki ise kalp damarlara bakmak için daha uygun hafta. Hatta bugün ki doktorum bizim hastane de 22. Hafta tercih ediyor doktorlarımız kalbi damarları o zaman daha iyi inceleyebiliyorlar dedi.

12. Haftada yapılana minik ayrıntılı diyorlar genelde.
birde o haftalarda yapılan ultrason ile diğerinin yani 20. Haftalarda asıl yapılan ultrasonda bakılan yerlerin farkından dolayı böyle bir durum var bence
Asıl olan 5. Aydaki. Geç olma durumu da bütün organların gelişip incelenebilecek duruma gelmiş olmasının beklenmesi. Fetal eko için mesela 20. Hafta sonrası daha uygun
Bir çok kez ayrıntılı ultrasona girmiş biri olarak benim deneyimim ve öğrendiğim kadarıyla böyle.

İkili tarama yüzde yüz bir test değil galiba hasta diyip sağlıklı doğan evlatlar var ben yaptırmadım stres daha çok inşallah yanlış yapmamışımdır

Bende yaptırmadım Allah hepsine sağlık versin maalesef sadece ihtimal üzerine bir test.

Ay komik olcak belki ama seyi denesen guzelce anlatınca anlamiyor sanirsam vurduğu zaman ağlamış gibi yapsan ozaman belki yapmaz üzüldüğünü görünce ama gulme aglarken sonra oyun yerine koyup devamli vurup ağlamani bekler

Doktor buna rahmen bana kesin demedi 15+1 di

Eklentiler

• Screenshot_20200221-223551.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 76
Oyle 12.haftadaki detayli hepimize oluyor tabi canim bende ondan bahsettim arkadasa ama yanlis anladi sanirim. 20 deki detayli cok cok farkli 12 dekinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…